Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C4I -JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA/ Operations, Hämeenlinna

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

Haemme nyt Hämeenlinnaan Land -tuotekehitykseen

C4I -järjestelmäasiantuntijaa

Osallistumaan kansainvälisiin ajoneuvohankkeisiimme sekä vahvistamaan tuotekehityksemme teknologista osaamistamme Command, Control, Communications, Computers, and Intelligence (C4I) osa-alueilla tulevaisuudessa.

Tässä työssä pääset syventymään tuotteisiimme, jotka ovat teknologialtaan maailman kärkeä! Järjestelmäasiantuntijana vastaat mm. seuraavista osa-alueista:

·Osallistuminen järjestelmien ja konseptien vaatimusmäärittelyyn

·C4I-arkkitehtuurien määrittely ja ratkaisujen konseptointi yhteistyössä toimittajien kanssa

·Yhteistyö komponentti- ja järjestelmätoimittajien kanssa

·Yhteistyö asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa

·Osallistuminen tulevaisuuden kehityspolkujen määrittämiseen ja tekemiseen uusien tuotteiden kehitysprojekteissa.

Työtehtävää tarkennetaan tarvittaessa hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Joka tapauksessa tehtävässä menestyminen edellyttää laajojen kokonaisuuksien ja niiden vaikutusten ymmärtämistä. Projektilähtöinen työskentelytapa ja kokemus projektihallinnasta lasketaan eduksesi. Olennaista työssä menestymisen kannalta on myös kyky perehtyä ja ratkaista rauta- tai softapuolen ongelmia yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa. Hyödyt myös aiemmasta ohjelmisto- ja ohjelmointikielien osaamisesta. 

Toivomme sinulta teknisen alan soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö- automaatio-, elektroniikka-, tietotekniikka) ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä soveltuu myös opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Odotamme sinulta rohkeaa, oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta. Työskentelykieliämme ovat suomi ja englanti ja toivomme sinulta sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa molemmista. Työ vaatii myös satunnaista matkustusvalmiutta projektien tarpeiden mukaisesti.

Ensisijainen työntekopaikka tehtävässä on Hämeenlinna ja toissijainen Tampere. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti myös etäillen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaavassa työyhteisössä sekä konsernimme reilut henkilöstöedut.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh 044 588 6109, parhaiten tavoitettavissa keskiviikkoisin 10-11.30 ja torstaisin klo 15.30-16.30. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 30.11.2022 mennessä.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 3.11.2022 - 30.11.2022
Sijainti: Hämeenlinna
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/c4i-jarjestelmaasiantuntija-operations-hameenlinna/1833948/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä