Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakastukihenkilö (B2B)

post_image

RekryilmoitusOlemme suositun suomalaisen LAURATM rekrytointijärjestelmän (SaaS-palvelu) toimittaja ja kehittäjä. Palvelemme rekrytoijia tavoittamaan osaajia Rekrytointi.com rekrytointimarkkinoinnin ja Suomen suurimman Rekrytointi.com Osaajapankin avulla. Palvelussa on pian jo 200 000 osaajaa. Digitaalisilla palveluillamme autamme asiakkaitamme onnistumaan vuosittain yli 40 000 rekrytoinnissa. Yrityksemme omistavat suuret suomalaiset mediayhtiöt.

Haemme nyt suomalaisen rekrytoinnin keskipisteeseen

Asiakastukihenkilö (B2B)

LAURATM rekrytointijärjestelmän asiakaspalvelun, viestinnän ja kehityksen tukitehtäviin.

Toimit osana teknistä tiimiä asiakasrajapinnassa tiimin ja asiakkaiden välisenä kontaktina.

Tiimin avulla viestit asiakkaiden kanssa ja olet myös mukana selvittämässä asiakkaiden tukipyyntöjä.

Olet toimintatavoiltasi ennen kaikkea asiakaslähtöinen. Pidät langat käsissäsi. Toimit rennosti ja ammattitaitoisesti kiireessäkin. Haluat oppia ymmärtämään tekniikan tarjoamia mahdollisuuksia ja vaatimuksia rekrytointialalla. Haluat myös kehittää osaamistasi näiden asioiden tiimoilta.

Tehtävässä on mahdollisuus oppia paljon ja monipuolisesti asiakaspalvelusta, tekniikan mahdollisuuksista, rekrytoinnista ja HR:stä sekä joustavasta tiimityöstä monipuolisten työvälineiden avulla. Saat tiimin ja koko yrityksen vahvan tuen työssäsi menestymiseen.

Työkielinä käytämme suomea ja englantia. Ruotsin osaamisesta on hyötyä.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työsuhde-etumme ovat joustavat ja monipuoliset. Tällä hetkellä työntekijämme voivat valita tekevätkö töitä etänä vai toimistolla ja jatkossakin työssä on mahdollisuus ainakin osittaiseen etätyöhön.

Minkälainen työpaikka olemme?

LAURA Rekrytointi Oy on reilun parinkymmenen asiantuntijan muodostama työyhteisö, jossa arvostamme toinen toisiamme. Työyhteisöömme on helppo tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet. Arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Toimistomme sijaitsee Pasilassa, vain 400 m päässä Triplasta eli kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Työskentelymallimme on joustava, käytössämme ovat hybridimalli ja liukuva työaika, joten työsi ei ole paikkaan tai aikaan sidottuja.

Panostamme näihin asioihin: työhyvinvointiin, jatkuvaan kehittymiseen, laadukkaisiin työvälineisiin ja työsuhde-etuihin. Olemme perheystävällinen yritys. Voit lukea meistä lisää verkkosivuiltamme.

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Haluaisimme kuulla sinusta ja osaamisestasi! Kerro, miksi juuri sinä olisit oikea valinta.

Lähetä ihmeessä hakemuksesi vaikka heti. Se on helppoa ja nopeaa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ismo Kurri, puh. 040 5040 738, ma-pe kello 16-17.

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja työnhakijoiden ja rekrytoijien avuksi. Asiakaskuntamme on laaja kattaen niin pieniä yrityksiä ja suuria pörssiyrityksiä kuin julkisia organisaatioitakin.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 21.12.2021 - 12.1.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/laura-rekrytointi-oy/asiakastukihenkilo-b2b/1365743/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä