Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AI/ML-lopputyöntekijä, Cyber Warfare / Systems, Espoo

post_image
Rekryilmoitus

Tarjoamme Espoon Otaniemessä (Innopoli 1) paikkaa tietotekniikkaan liittyvään lopputyön tekemiseen ja sitä kautta kokopäiväiseen työhön Cyber Warfare -tiimissämme.

(Muut paikkakunnat ja alat: katso täältä).


Lopputyön sisältö ja aihe voidaan sovittaa opiskelujesi ja mielenkiintosi mukaan, mutta todennäköisesti se liittyy jollain tavalla Internetistä löytyviin tietomassoihin tai itse Internetin rakenteeseen.


Mahdollisia aihealueita ovat esimerkiksi:

  • Esineiden ja tapahtumien tunnistaminen kuvista, äänestä ja videosta koneoppimisen keinoin.
  • Luonnolliseen kieleen liittyvät tehtävät kuten konekäännökset, sentimenttianalyysi, indeksointi merkityksen mukaan, jne.
  • Aikasarjoihin ja sosiaalisiin verkostoihin liittyvät analyysit.
  • Text/Web Mining (hakukoneet, crawling/scraping)
  • Tietoverkkoihin liittyvät asiat (IP, BGP, WiFi tms.)


Sinulta odotamme rohkeutta pureutua tieteen ja tekniikan eturintamalla oleviin ongelmiin, hyvin edenneitä opintoja, valmiutta jatkaa Patrialla kokoaikaisena lopputyön tekemisen jälkeen, intohimoa oppia jatkuvasti uutta ja omistautuneisuutta yhteiselle asiallemme, Suomen puolustamiselle.


Tavoitteena on, että hyvin sujuneen lopputyön tekemisen jälkeen jäät Patrialle töihin samoihin hommiin.

Ota yhteyttä Jyrki Pekkonen, 040 869 3022, jyrki.pekkonen@patriagroup.com ja lähetä opintorekisteriotteesi ja vapaamuotoinen hakemus. Palkkaamme syksyllä vielä yhden lopputyöntekijän. Jos lopputyö kohdallasi on ajankohtainen vasta myöhemmin, ota silloin suoraan yhteyttä.


Miksi Patria?


Patrialla pääset vaikuttamaan työtehtävääsi ja työaikoihisi. Vaikka meillä ei ole pallomerta tai omaa pienpanimoa, tarjoamme hyvät luontaisedut ja rennon, mutta ammattimaisen otteen tekemiseen.


Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan suomalaista yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.


Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä projektien eri vaiheista ainutlaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. Haluamme, että viihdyt työssäsi – tervetuloa meille!

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 20.9.2021 - 20.10.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ai-ml-lopputyontekija-cyber-warfare-systems-espoo/1288825/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä