Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

B2B-verkkokaupasta verkkoasiointiin

BloggausSuomesta löytyy jo kymmeniä ellei satoja verkkokaupan toteuttajia. Osa tarjoaa palveluitaan pienyrittäjille, osa isoille kansainvälisille yrityksille. Jokainen meistä ymmärtää, että näiden ääripäiden välillä on valtava määrä erilaisia asiakastarpeita, tavoitteita ja potentiaalisia ratkaisuja. Silti aiheesta puhutaan yleisesti ”verkkokauppana” tai ”b2b-verkkokauppana”.

Mitäs jos heitettäisiin B2B-verkkokauppa sanana roskiin ja ryhdyttäisiin puhumaan verkkoasioinnista? Miellän asiointi-sanan laajemmaksi ymmärrykseksi siitä, mitä miten yritys voi olla mukana tai auttaa asiakasta tai ammattiostajaa hänen omien tavoitteidensa saavuttamisessa. Silloin ratkaisuna ei ole automaattisesti ”kauppa” tietyillä toiminnoilla, vaan asiointiratkaisu, josta löytyy ostoprosessia helpottavia työkaluja. Ja näitä työkaluja käyttämällä asiakas voi osittain tai kokonaan toteuttaa ostamisen verkossa. Kun nämä asiakkaan työkalut integroidaan osaksi myyjien työskentelyä ja parhaimmassa tapauksessa myös myyjille tarjotaan verkkotyökalut asiakkaan palvelemiseen, rakentuu kokonaisuudesta asiakkaan ostamista helpottava asiointiratkaisu.

Tämä julkaisu pohjautuu e21:n omassa verkkosivulla julkaistuun blogikirjoitukseen: Voisiko B2B-verkkokaupan heittää roskiin?

Pinterest
e21 Solutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili e21 Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

B2B verkkokauppa
asiointi

Siirry yrityksen profiiliin e21 Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

e21 Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

e21 Solutions - Muita referenssejä

e21 Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia