Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vapaat Ajat - Uudenlaista hyvinvointipalvelua luomassa

ReferenssiVapaat Ajat on Sofokuksen AtCare Oy:lle toteuttama räätälöity verkkosovellus, joka tuo yhteen avun tarvitsijat ja avun tarjoajat.

Palvelun tarkoituksena on koota saman katon alle erilaiset psykoterapeutin palveluita tarjoavat tahot ja antaa apua tarvitsevalle mahdollisuuden hakea palvelun tarjoajia ja vapaita aikoja esimerkiksi sijainnin ja ominaisuuksien perusteella.

AtCare on niin sanottu yhteiskunnallinen yritys. Yhteiskunnalliset yritykset ratkovat sosiaalisia, ekologisia ja yhteiskunnallisia ongelmia liiketoiminnan keinoin.

Yrityksen pitää kuitenkin toimia kannattavasti, joka takaa palvelun tarjoamisen ilman ulkopuolista tukea ja mahdollistaa yhteiskunnallisten vaikutusten maksimoinnin.

Todellinen ongelma synnytti liikeidean

"
Idea uudenlaisen nettipalvelun kehittämiseen lähti, kun huomasin kuinka paljon maassamme on mielenterveysongelmia ja kuinka etenkin psykoterapiaan oli huomattavan hankala päästä.

Yksi ongelmista oli, etteivät monet saaneet apua ongelmiinsa milloin he sitä tarvitsivat, eivätkä siellä missä sitä tarvitsivat. Tähän halusin tehdä parannuksen. Mietin eri vaihtoehtoja ja lopulta idea kehittyi nykyisen Vapaatajat.fi sivuston kaltaiseksi
”, Valvanne kertoo palvelun synnystä.

Yksi tärkeimmistä Vapaat Ajat –palvelun ominaisuuksista on, että se tarjoaa psykoterapeuteista muutakin tietoa kuin sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Tämä auttaa asiakasta löytämään itselleen parhaiten soveltuvan psykoterapeutin. Löydettyään sopivan palvelun asiakas voi varata ajan psykoterapeutille suoraan Vapaat Ajat palvelun kautta.

Olemme esitelleet palvelua psykoterapeuteille ja mielenterveysjärjestöillä, jotka ovat ottaneet palvelun hyvin positiivisesti vastaan”, Valvanne kertoo.

Nykyaikeisen teknologian avulla toimiva palvelu kaikkiin laitteisiin

Vapaat Ajat palvelu on toteutettu nykyaikaista teknologiaa hyväksikäyttäen ja on niin sanottu responsiivinen verkkopalvelu, joka tarkoittaa, että palvelu toimii Internet-selaimen lisäksi myös erilaisissa älypuhelimissa ja mobiililaitteissa.

Yhteistyö on ollut hyvin helppoa jo heti ensi metreiltä asti. Sain heti kuvan, että Sofokusta kiinnostaa palvelun kokonaisvaltainen kehittäminen. Saamani palvelu ei ole siis ollut pelkkää koodausta vaan olen saanut tukea myös itse liiketoiminnan kehittämiseen. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteistyöhömme”, Valvanne sanoo.

Vapaat Ajat -palvelu on nyt testikäytössä ja aukeaa huhtikuussa Mikkelissä. Palvelusta voit lukea lisää Vapaat Ajat blogista.

Suosittelija:

Yhteistyö on ollut hyvin helppoa jo heti ensi metreiltä asti. Otin aikoinaan yhteyttä Teemu Maliseen Sofokukselta ja keskustelimme pitkään koko projektista. Sain heti kuvan, että heitä kiinnostaa palvelun kokonaisvaltainen kehittäminen. Saamani palvelu ei ole siis ollut pelkkää koodausta vaan olen saanut tukea myös itse liiketoiminnan kehittämiseen. Olen ollut hyvin tyytyväinen yhteistyöhömme.

Henri Valvanne

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sofokus Oy logo

Tiedot

Tilaaja: AtCare Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Henri Valvanne

Lisätietoja

Yritysprofiili Sofokus kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Open source
Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Sofokus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus - Muita referenssejä

Sofokus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia