Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Arkkitehtuuri - Nerokas ideasi ansaitsee loistavan teknisen toteutuksen

post_image

TarjontaOhjelmistoarkkitehtuuri määrittelee kuinka hyvin toiminnallesi kriittinen sovellus skaalautuu, lokalisoituu ja erityisesti joustaa liiketoimintarpeiden muuttuessa.

Hyvä ohjelmistoarkkitehtuuri tukee liiketoimintaasi

Kilpailuedun rakentamisessa ohjelmistojen avulla on kyse paljolti tuoreesta liikeideasta, kilpailukykyisestä ansaintamallista, törkeästä lupauksesta ja muista bisneksen peruselementeistä. Digitaalisen liiketoiminnan rakentamisessa oikeanlaisella ohjelmistoarkkitehtuurilla on lisäksi erityisen kriittinen rooli.

Kilpailuetua luodaan räätälöidyillä ratkaisuilla ja niiden suunnittelussa korostuvat kokemus, elinkaariajattelu ja API-keskeisyys. Verkkopohjainen liiketoiminta vaatii allensa moottorin, joka muuttuu tarpeen vaatiessa.

Halpa koodi on kalleinta mahdollista

Oikeanlainen ohjelmistoarkkitehtuuri varmistaa, että liiketoimintasi vaativat muutokset voidaan toteuttaa sovellukseesi vielä vuosienkin päästä aloituksesta. Joustava arkkitehtuuri on tehokas investointiturva ja riskienhallintametodi.

Alustatalouden aikakaudella rajapinnat ovat hyvän ohjelmistoarkkitehtuurin keskiössä. Liitettävyys muihin palveluihin, API-as-a-Product ja sopivien käyttöliittymien tarjoaminen erilaisille käyttäjäryhmille edellyttävät oikeanlaista arkkitehtuuria.

Hyvä arkkitehtuurisuunnittelu on kuin vakuutus verkkopalvelullesi.

Tarkistuta nykyinen ohjelmistoarkkitehtuurisi

Palveluihimme kuuluu olemassa olevan verkkosovelluksen auditointi- ja katsastuspalvelut. Mikäli esimerkiksi ohjelmiston laajennettavuus, skaalautuvuus, tietoturvallisuus tai elinkaaren arviointi kiinnostaa, voimme auditoida tilanteen. Sovimme etukäteen tapauskohtaisesti auditoinnin sisällön ja tuotamme aina kirjallisen ja objektiivisen raportin.

Tyypillinen auditointitarve on sellainen, jossa useita vuosia vanhan verkkosovelluksen osalta pohditaanko jatketaan investoimista nykyiseen vai tuotetaanko uusi. Tulevien liiketoimintatarpeiden peilaus nykytilanteeseen antaa hyvän pohjan hallituille investointipäätöksille. Toinen esimerkkitapaus on yrityskauppa, jossa halutaan varmistaa ostettavan yhtiön verkko-ohjelmiston soveltuvuus ostotarkoitukseen perinpohjaisesti. Auditointiraportilla on selkeä merkitys yrityskaupan arvonmuodostuksessa.

Katsastamme verkkopalvelusi halutessasi. Lue lisää Sofokus Katsastus -palvelusta.

Uudet 2018 voimaan astuvat tietosuojavaatimukset (GDPR)

Toukokuussa 2018 voimaan astuva tietosuoja-asetus tuo mukanaan uusia vaatimuksia, jotka heijastuvat suoraan ohjelmistojen arkkitehtuuriin. Oikeaoppinen ohjelmistokehitysprosessi huomioi esimerkiksi tiedon anonymisoinnista ja hyvä arkkitehtuurisuunnittelu loppukäyttäjän tietojen poistamisesta.

Pidämme huolen, että GDPR huomioidaan ohjelmistossasi.

Arkkitehtuuripalvelut

  • Järjestelmien katsastukset, auditoinnit ja koodikatselmoinnit
  • Arkkitehtuurisuunnittelu ja dokumentointi
  • Tekninen konsultointi
  • API-as-a-Product, alustatalousarkkitehtuurit
  • API-suunnittelu ja API:en hallinta
  • Pilviarkkitehtuurit
Pinterest
Sofokus Oy logo

Sofokus Oy:n tarjonta

Arkkitehtuuri

Lisätietoja

Sofokus Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sofokus Oy:n tarjontaa

Sofokus Oy:n Arkkitehtuuri -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiKauppahalli24 digitalisoimassa vähittäistavarakauppaa

Kauppahalli24 on Suomen kolmanneksi suurin digitaalinen elintarvikkeiden vähittäiskauppias. Ostokokemus on hiottu ja personoitu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Logistiikka, Myynti, Tietohallinto, +14 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Google, Magento, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiNordic Green Energy – vihreää energiaa verkosta

Nordic Green Energy on sähköyhtiö joka, tuottaa laadukkaita energiapalveluja ja auttaa kotitalouksia, yrityksiä ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, +18 muutaViestintä, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Open source, WordPress, IT, Julkishallinto, Kauppa, Koulutusala, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiLiiketoiminnan tukeminen sähköisillä ratkkaisuilla

Premode – teknologiaa rakentavaan teollisuuteen viihdeteollisuudesta tutuin keinoin Premode on turkulainen vuonna 2010 Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Arkkitehtuuri, +12 muutaPilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Webkehitys, Mobiilikehitys, Open source, Linux, IT, Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia