Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

TOSIBOX®-teknologian lisensointimahdollisuuksien monet hyödyt liiketoiminnalle

BloggausHarri Väänänen, lisensointiliiketoimintapäällikkö, Tosibox

TOSIBOX®-teknologia on valloittanut maailman nopeasti: TOSIBOX®-tuotteita käytetään jo yli 120 maassa eri puolilla maapalloa. Palkittu TOSIBOX®-etäyhteysteknologia voidaan nyt myös lisensoida. Se tuo uusia mahdollisuuksia turvallisille etäyhteyksille.


Teknologian sulauttaminen laitevalmistajien laitteisiin

TOSIBOX®-teknologia voidaan integroida lähes kaikkiin mahdollisiin laitealustoihin maailmassa (Linux, Windows jne.). Tämän teknologian integroinnin ansiosta turvallinen etäyhteysratkaisu on käytettävissä uusissa laitevalmistajien laitteissa ja käyttöympäristöissä. Esimerkiksi räjähdysvaarallisissa ympäristöissä laitevalmistajien laitteiden on tuettava vaativien olosuhteiden laitteistovaatimuksia, mutta ratkaisumme ansiosta niissäkin voidaan hyödyntää turvallista etäyhteyttä.

Integroidusta laitevalmistajan laitteesta tulee osa TOSIBOX®-ekosysteemiä, joka käsittää muita TOSIBOX®-tuotteita, kuten Virtual Central Lockin, Avaimet ja Lukot. Laitevalmistajan laite tarjoaa lisäksi käyttäjälle kaikki samat mahdollisuudet ja hyödyt kuin TOSIBOX®-ratkaisu.

Yhteisbrändäys ja tuotemerkittömyys

TOSIBOX®-laitteet ovat saatavilla myös yhteisbrändättyinä ja tuotemerkittöminä, jolloin oman yrityksesi tuotemerkki saadaan niihin näkyviin. Näin kaikkia TOSIBOX®-teknologian tarjoamia etuja voidaan hyödyntää laitteistoissa ja/tai ohjelmistoissa, joissa näkyvät yrityksesi logo ja brändivärit. Kun tuotemerkkisi erottuu muista, omistusoikeus käy selväksi asiakkaalle ja esimerkiksi asiakastuki kulkeutuu oikeaan kanavaan.

Kun yhdistämme palkitun, erittäin helppokäyttöisen ja kyberturvallisen teknologiamme sekä tuotemerkkisi, tuotteesi houkuttelevuus todistetusti kasvaa.

Vain taivas on rajana

Maailman ensimmäinen Plug & Go™-teknologialla varustettu etäyhteyslaitteemme kehitettiin ja patentoitiin vuonna 2011, ja olemme nyt toimittaneet yli 55 000 TOSIBOX®-yksikköä. Kasvu jatkuu, ja vain taivas on rajana. TOSIBOX®-teknologian lisensointi tuo mukanaan aivan uusia mahdollisuuksia ja tapoja, joilla Tosibox voi olla vuorovaikutuksessa kanssasi.

Lisensointi tarjoaa hyvin mielenkiintoisia mahdollisuuksia, joiden ansiosta TOSIBOX®-teknologia voi palvella liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä ja keskustellaan yksityiskohdista! Menestystarinoita tehdään jo nyt – lue niistä lisää referensseistämme.

Pinterest
Tosibox Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Tosibox kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Tietoturva

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Telekommunikaatio
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

etäyhteys
lisensointi

Siirry yrityksen profiiliin Tosibox kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia