logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

TOSIBOX® luo helppoutta, tietoturvaa ja säästöjä kiinteistötekniikkayritykselle

ReferenssiYhdysvaltalainen rakennusautomaation ratkaisuja tarjoava OTI yhdistää kiinteistöjen eri järjestelmät sekä suojaa niiden datan tarjoten liiketoiminnan kannalta arvokasta tietoa samalla tehokkuutta luoden ja käyttäjäkokemusta parantaen.

Haaste

OTI on toteuttamassa kiinteistötekniikkaa kunnianhimoisen aluerakentajan ja kiinteistönhoitajan useisiin uusiin rakennuksiin Mexico Cityssä. Tämän päivän edistyksellisimmät talotekniikkajärjestelmät ovat yhteydessä toisiinsa IP-osoitteilla, jotka muuttuvat usein. Erillisten julkisten IP-osoitteiden pitäminen Meksikossa on kallista, tyypillisesti yli 500 euroa kuukaudessa. Lisäksi Cisco-tyyppisten IT-järjestelmien voi olla hankalaa käsitellä muuttuvia IP-osoitteita. Lisävaikeutta tuo vielä se, että Yhdysvalloissa toimivana yrityksenä OTI tarvitsee turvallisia etäyhteyksiä kaikkiin kiinteistön valvontajärjestelmiin.

Ratkaisu

TOSIBOX®-tuotteet ratkaisivat kaikki OTI-tiimin Mexico Cityssä kohtaamat tietoturva- ja yhteysongelmat.

TOSIBOX® Virtual Central Lock asennettiin OTI:n pilviympäristöön tarjoamaan korkeimman tason turvattu VPN-yhteys, jonka avulla kiinteistön dataa siirretään Tier 4 -palvelinkeskukseen, jossa on hajautetut palvelimet kahdennusta, laitevikoja sekä muita turvatoimia varten. TOSIBOX® Virtual Central Lock mahdollistaa myös ketteryyden sekä skaalautuvuuden kiinteistön datan määrän lisääntyessä sitä mukaa, kun kiinteistön käyttöaste kasvaa.

Mexico Cityn rakennushankkeissa OTI käyttää myös TOSIBOX® Lock 200:ia turvallisten etäyhteyksien päätepisteinä. Laitteet koko integroidun talotekniikkajärjestelmän matkalta yhdistyvät Lukkoihin, ja niihin voidaan sen jälkeen ottaa yhteys internetin yli turvallisesti VPN:n avulla.

TOSIBOX® Key 200:ia käytetään täydentämään turvallisten yhteyksien kehä kiinteistöautomaatiolaitteiden, tietokoneiden ja palvelinkeskusten välillä.

Turvallisuus

Helppokäyttöisyyden lisäksi Tosibox tarjoaa OTI:lle ja sen asiakkaille myös palkittua ja ennennäkemättömän korkealuokkaista kiinteistöautomaation tietoturvaa. Tosibox tarjoaa täydellisen kyberturvallisuusratkaisun OTI:n asiakaskunnalle: yhteys päästä päähän, todennus kahdella tekijällä sekä viimeisintä salausteknologiaa edellyttämättä kiinteitä tai julkisia IP-osoitteita. Palveluntarjoajat voivat olla yhteydessä kiinteistöautomaatiojärjestelmiin luottavaisina palvelun kyberturvallisuudesta ja helppokäyttöisyydestä.

Hyödyt

  • Rutiininomaiset huoltotyöt voidaan tehdä nyt etäyhteyden avulla, mikä vähentää kuluja, kun OTI:n teknikkojen ei tarvitse matkustaa Mexico Cityyn.
  • OTI pystyy tarjoamaan asiakkailleen turvallisimman olemassa olevan ratkaisun.
  • Erinomainen verkon saatavuus ja käytettävyysaika.

Suosittelija:

“TOSIBOX®-ratkaisun ansiosta tiimimme työskentelee nopeammin ja tietoturvallisemmin yli kansainvälisten rajojen. Ennen TOSIBOX®-tuotteiden käyttöönottoa jouduimme lähettämään teknikkojamme Mexico Cityyn kerran-pari kvartaalissa pelkästään rutiinihuoltotöitä varten. Nyt voimme hoitaa kaiken sen etäyhteyden avulla ilman, että asiakkaamme tai heidän datansa altistuvat tietoturvauhille. Teknikkomme joutuvat matkustamaan vain isoissa ongelmatilanteissa, joita ei ole onneksi vielä ollutkaan. Tuoteperhe on monipuolinen ja käytettävyysaika on ollut erinomainen.”

Brian Turner, toimitusjohtaja, OTI – Operational Technology Integrators

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tosibox Oy

Tiedot

Tilaaja: OTI - Operational Technology Integrators
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Tosibox Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Omat tagit

etäyhteys
kiinteistöautomaatio
rakennusautomaatio
kiinteistötekniikka

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
It-infrapalvelut
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Rakentaminen
Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Tosibox Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Siirry Tosibox Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä
Vauhdikas video: S-Pankin pääekonomisti lukee talouden nuotit Marcus Grönholmin ralliauton kyydissä
Koneoppiminen voi auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia