Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomen Tulkkauspalvelu – mobiilisovellukset, ERP ja tilausjärjestelmä

ReferenssiSuomen Tulkkauspalvelu tarjoaa korkealaatuista ja ammattitaitoista käännös- ja tulkkauspalvelua viranomaisille, yrityksille ja yksityishenkilöille kaikkialla Suomessa.

Tarve

Tulkkauspalvelut ovat digitalisoitumassa nopeasti. Vastatakseen alalla lisääntyneeseen kilpailuun, Suomen Tulkkauspalvelu päätti aloittaa hankkeen, joka keskittyy tulkeille suunnatun mobiilisovelluksen kehittämiseen. Tämän ohella oli tarpeen uudistaa myös toiminnanohjausjärjestelmä sekä luoda uusi tilausjärjestelmä tulkkien varaamista varten. Luonnollisesti oli myös tärkeää, että kaikki nämä järjestelmät toimivat saumattomasti yhteen.

Yhteistyön aloitus järjestelmän auditoinnilla

G-Worksin ja Suomen Tulkkauspalvelun välinen yhteistyö alkoi vuoden 2023 alussa, kun Suomen Tulkkauspalvelu Oy:ssa toteutettiin yrityskauppoja. G-Works suoritti aikaisemmin kesken jääneelle järjestelmäkokonaisuudelle laajan auditoinnin. Auditoinnissa arvioitiin aiemmin tehtyjä ratkaisuja ja työmäärää, joka oli tarpeen järjestelmän loppuunsaattamiseksi.

Tekninen toteutus

Auditoinnin jälkeen järjestelmän kehittämiseen ryhdyttiin. G-Works teki kesken jääneiden rajapinnan ja mobiilisovelluksien (Android ja iOS) toiminnallisuudet valmiiksi, lisäsi niihin useita uusia toimintoja ja päivitti järjestelmät julkaisukuntoon. Projektin aikana päätettiin, että aiemmin aloitettu toiminnanohjausjärjestelmä rakennettaisiin kokonaan uudelleen ja yhdistettäisiin uuden tilausjärjestelmän kanssa samaksi kokonaisuudeksi.

Tarkempi tekninen kuvaus

Ohjelmistokokonaisuuden kaikkia osioita yhdistää se, että niiden kehittämiseen käytetään TypeScriptiä. TypeScriptiä käytetään sen tarjoaman vahvan tyypityksen ja kehitysaikaisen virheentarkistuksen vuoksi, mikä parantaa koodin luotettavuutta ja helpottaa laajojen järjestelmien hallintaa ja ylläpitoa.

Mobiilisovelluksen kehitykseen on käytetty React Nativea. Vaikka sovelluksella on versiot Androidille ja iOS:lle, on koodikantoja React Nativen ansiosta vain yksi.

Web-käyttöliittymät on rakennettu hyödyntäen Next.js React -ohjelmistokehystä. Käyttöliittymiä on kolme ja ne elävät monorepossa, jotta käyttöliittymien välillä voitaisiin tehokkaasti jakaa koodia. Monorepoa hallinnoidaan Turborepo-työkalulla, joka auttaa hallitsemaan monorepoja tehokkaammin. Työkalu tarjoaa ominaisuuksia, kuten välimuistin ja rinnakkaisen suorituksen, mikä nopeuttaa kehitysprosesseja ja parantaa tuottavuutta.

Järjestelmän eri osa-alueet keskustelevat keskenään kokonaisuuden viimeisen (mutta ei vähäisimmän) osan eli rajapinnan kanssa. Rajapinta on Node Express -rajapinta, joka hyödyntää TypeORM-kirjastoa helpottaakseen tietokannan kanssa työskentelyä.

Tämän lisäksi järjestelmästä lähetetyt viestit on koodattu React Email -kirjastoa hyödyntäen, joka mahdollistaa nopean ja ketterän HTML-pohjaisen sähköpostipohjan kehityksen.

Lopputulos

Suomen Tulkkauspalvelun palvelut kokivat digitaalisen mullistuksen, kun uusi järjestelmäkokonaisuus valmistui. Tulkit voivat nyt käyttää sovellusta videopuhelutulkkaukseen mobiililaitteillaan. Asiakkaat voivat hyödyntää sovelluksen pikatulkkaus-toimintoa, mikä mahdollistaa välittömän yhteydenoton saatavilla olevaan tulkkiin – ikään kuin ‘tulkkausalan Uber’. Lisäksi tulkkausvaraukset voidaan tehdä uudessa tilausjärjestelmässä, josta ne siirtyvät suoraan moderniin toiminnanohjausjärjestelmään.

Kaikki järjestelmän osat – mobiilisovellukset, tilausjärjestelmä, toiminnanohjausjärjestelmä – kommunikoivat keskenään saumattomasti rajapinnan kautta.

(Huom. Toimiston omassa refetarinassa on lisää näyttökuvia ja videoita järjestelmän toiminnasta.)

Suosittelija:

Olen erittäin tyytyväinen G-Worksin työn jälkeen. Lopputulos järjestelmäkokonaisuudessa on sitä, mitä haluttiin niin visuaalisesti kuin tekniseltä puolelta. Projektin aikainen yhteistyö sujui hyvin ja aikataulussa pysyttiin, vaikka kyseessä oli teknisesti iso ja moninainen kokonaisuus. Erityismainintana G-Worksin nopea reagointiaika läpi projektin – kehittäjään sai pienellä kynnyksellä yhteyden. G-Worksin toiminta oli ammattitaitoista ja läpinäkyvää. Viikottainen raportointi oli myös hyvää.

Saman Taimouri, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
G-Works logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Tulkkauspalvelu Oy
Ajankohta: 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili G-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Auditointi
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Testaus ja laadunvarmistus
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Android
iOS
Node.js
React
React Native
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

nextjs
TypeScript
turborepo

Siirry yrityksen profiiliin G-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

G-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

G-Works - Muita referenssejä

G-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia