Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Respa – Sydämenlyönti asiakaspalvelun ytimessä

BloggausKun puhumme asiakaspalvelusta, sydämenlyönti voi tarkoittaa juuri sitä elementtiä, joka tekee palvelusta erityisen – sitä, joka pitää järjestelmän elossa ja antaa sille elämää. Meille tämä sydämenlyönti on Respa.

Historia & mikä on Respa

Vaikka G-Works on aina ollut sitoutunut asiakaskeskeisyyteen, järjestäytynyttä asiakaspalvelukanavaa ei ollut pitkään aikaan ennen kevättä 2021. Asiakaspalvelua tarjottiin projektien ohessa, mikä saattoi rajoittaa tehokkuutta ja reaktiivisuutta.

Nykyisin keskitetty asiakaspalvelu

Mutta nykyisin asiat ovat toisin. Respa on G-Worksin keskitetty kanava, joka on erikoistunut palvelemaan asiakkaita erityisesti projektien ylläpitoon ja pienkehitykseen liittyvissä asioissa.

Mitä Respa tekee?

  • Respa tarjoaa jatkuvaa asiakaspalvelua, tukea ja ylläpitoa, mikä takaa, että asiakkaiden sivustot ovat aina toimintavarmoja ja optimoituja.
  • Lisäksi, jatkokehityspalveluiden ansiosta sivustot eivät jämähdä paikoilleen. Ne pysyvät progressiivisina, muuntuen ja kehittyen asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Kuinka Respan toimintaa viedään eteenpäin ja mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteet?

Respan visio on olla mahdollisimman ennakoiva. Se ei ole pelkästään reagoiva palvelu, vaan se pyrkii aktiivisesti tunnistamaan ja ehdottamaan kehitystarpeita ennen kuin asiakas edes tietää niistä.

Uudistumisen myötä Respa keskittyy kehittämään omia palveluitaan entistä tehokkaammiksi. Tämä tarkoittaa uusien teknologioiden, kuten tekoälyn, implementointia, jotta voidaan tarjota vieläkin nopeampaa ja tehokkaampaa palvelua.

Kaiken tämän keskiössä on kuitenkin yksi keskeinen tavoite: varmistaa korkea asiakastyytyväisyys. Tämä on se sydämenlyönti, joka pitää Respan ja koko G-Worksin liikkeessä.

Pinterest
G-Works logo

Lisätietoja

Yritysprofiili G-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Siirry yrityksen profiiliin G-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

G-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

G-Works - Muita referenssejä

G-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia