logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

G-Works, tuttavallisemmin GW, on ketterä ja luova toimisto. WordPress-taitaja, jonka vahvuuksiin kuuluu multisitet ja saavutettavuus. Saman katon alta luonnistuu brändäys ja mainonta. Asiakkuuksia mm. WWF, A-Insinöörit, Ence.

G-Works

Yritysesittely

G-Works on rohkeasti luova mainostoimisto digitoimiston juurilla.

Uusi verkkosivusto, apua brändäykseen, sähköiset järjestelmät, laadukkaat markkinointimateriaalit ynnä muut sellaiset – tarjoamme ratkaisuja myös laatikon ulkopuolelta. Tsekkaa referenssimme ja tule keskustelemaan lisää.

Hankalien koodikielien lisäksi puhumme myös sujuvaa suomea ja toteutamme ratkaisut aina asiakasta kuunnellen sekä kunnioittaen. Emme ole perinteinen mainostoimisto, vaan uskallamme haastaa vanhat näkemykset. Me ei olla ainoastaan töissä täällä, me tehdään sitä mitä me rakastetaan. Solmimme asiakassuhteet aina tositarkoituksella ja tuloksellisuus edellä.
Työntekijöitä 10
Y-tunnus 2359498-0
Perustettu 2010
Www Kotisivut
Puh +35844 366 3555
E-mail hello@g.works

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, Open source, Angular, Laravel, Node.js, Javascript, PHP, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: G-Works, Mainonta, Markkinointiviestintä, html5, PHP, Javascript, digitalisointi, konseptointi, ylläpito, hosting, Luova suunnittelu, WordPress, Mobiilisovellukset

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

G-Works - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiMagisso.com

"Sivusto toteutettiin WordPressilla G-Worksin teknisen toteutustiimin voimin. Käyttäjätutkimukset, sisällöntuotanto ja hakukoneoptimointi toteutettiin Magisson sisäisin voimin, ja tiivistä yhteistyötä G-Worksin kanssa tehtiin sivuston konseptoinnin, visuaalisen ilmeen ja käyttöliittymän suunnittelun parissa. Kaikkiaan noin kuusi kuukautta kestäneen projektin lopputuloksena joulukuussa.."

-- Niini Kokkonen

Näytä referenssi

ReferenssiENCE eSports

"Halusimme luoda sivuistamme keskipisteen, josta faniemme on helppo seurata joukkueemme otteita ja löytää tulevat ottelut helposti ja nopeasti. Yhteistyömme oli saumatonta ja tarvittaviin toimintoihin löydettiin aina ratkaisu. Sivustoa on helppo ylläpitää ja sillä on mutkatonta luoda lisäarvoa niin sponsoreille kuin faneille."

-- Joona Leppänen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

G-Works - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Uusi verkkosivusto, apua brändäykseen, sähköiset järjestelmät, laadukkaat markkinointimateriaalit ynnä muut sellaiset – tarjoamme ratkaisuja myös laatikon ulkopuolelta. Tsekkaa referenssimme ja tule keskustelemaan..

G-Works - Referenssit

G-Works - Bloggaukset

G-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

G-Works - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

G-Works - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

G-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku