Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saavutettavia ja käyttäjäystävällisiä verkkopalveluita asiakkaan tarve edellä

TarjontaSuunnittelemme ja toteutamme kustomoituja WordPress-sivustoja, verkkokauppoja sekä räätälöityjä järjestelmiä asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Jokainen webkehitysprojektimme alkaa kattavalla määrittelyllä, jossa määritetään yhdessä asiakkaan kanssa mitä ollaan tekemässä, kenelle, miksi ja miten.

Käytämme toteutuksissamme alan viimeisimpiä teknologioita. Verkkosivustomme hyödyntävät headless CMS-teknologiaratkaisua, jossa WordPress-julkaisujärjestelmä ja vierailijoille näkyvä sivusto ovat eriytetty toisistaan. Kyseinen teknologiaratkaisu mahdollistaa huomattavasti nopeammat sivujen latausajat verrattuna tavanomaiseen WordPress-sivustoon. Myös sivuston toimintavarmuus ja tietoturva on optimoitu ratkaisussa huippuunsa, sillä usein sivuston haavoittuvin osa eli sisällönhallintajärjestelmä on live-sivustosta erillään.

Olemme erikoistuneet saavutettavien verkkosivustojen toteutukseen ja pystymme ottamaan saavutettavuusdirektiivin mukaiset määräykset tarkasti huomioon. Lisäksi tietosuojapuoli on meillä aina tarkassa syynissä ja GDPR sekä sen tuomat vaatimukset huomioidaan jokaisessa sivustototeutuksessa.

Pinterest
G-Works logo

G-Works:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

G-Works:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta G-Works:n tarjontaa

G-Works:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

G-Works kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia