Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Akut ladattuina

BloggausTutuntyylinen vilinä käy taas G-Worksin toimistolla ja Slack-kanavilla kesän jälkeen. Verkkosivustoja koodataan, brändejä suunnitellaan ja teknisissä pulmissa autetaan. Kesälomilta on palattu silminnähden virkeinä ja latautuneina. Lomalla oli mukavaa, mutta mukava on myös palata hyvän työporukan joukkoon.

Myös keskellä työsesonkia voi välillä haukata happea. Viime keväänä tehtiin useampiakin virkistysreissuja GW:läisten kesken, joista hieman tuulahduksia jäljempänä.

Etäviikko Marbellassa

Kehittäjämme ja saavutettavuuspesialistimme Altti sai tarpeekseen Suomen talvesta ja lähti 1,5 kuukaudeksi etätyöskentelemään Espanjan auringon alle Fuengirolaan. Viimeisen viikon hän asusteli Marbellassa ja sai sinne myös kourallisen GW:läisiä etäilemään – Espanjan auringon voimalla jaksoi toden totta kesään asti!

Mökkireissu Hämeenlinnassa

Teknisen asiakaspalvelumme Respan vetäjä Sami vei koko porukan mökkeilemään kauniin Äimäjärven äärelle. GW:n oma Masterchef ei pettänyt tälläkään kertaa – grilliruoat olivat erinomaisia. Mökin terassilla etätyöpäivän tekeminen sujui rattoisasti. Verkkoyhteydetkin pelittivät!

Virkistyspäivä Tuusulanjärvellä

Ennen kesälomille lompsimista pidimme G-Worksin vuosittaiset kesäjuhlat tällä kertaa Tuusulanjärvellä. Perinteikäs Hotelli Gustavelund tarjosi maittavat pöperöt, jonka jälkeen oli suuntana järven laineet. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme Sportuna järjesti meille lauttaristeilyn, jossa sai nauttia kesästä ja kuunnella mielenkiintoisia tarinoita Tuusulanjärven historiasta. Oli kyllä mahtava risteily – kiitos Matti ja Sportuna!

HJK – Larne

Asiakkaamme HJK tarjosi meille aitiopaikat Mestarien liigan ensimmäiselle karsintakierrokselle. GW:läiset aveceineen viihtyivät ja kannattivat HJK:n voittoon!

Innolla syksyyn

Elokuu alkoi vauhdikkaasti niin uusien kuin vanhojenkin projektien parissa. Sama meno näyttää jatkuvan tulevana syksynä ja G-Worksin tiimi on jälleen valmis tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Mikä tärkeintä, työn lomassa muistetaan myös levätä.

Pinterest
G-Works logo

Lisätietoja

Yritysprofiili G-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Siirry yrityksen profiiliin G-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

G-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

G-Works - Muita referenssejä

G-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia