Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

KTL ry:n uusi saavutettava verkkosivusto

ReferenssiKTL ry on ammattiliitto, joka edustaa teknillisen tai muun erityiskoulutuksen saaneita asiantuntijoita, jotka toimivat vastuullisissa rooleissa. Se on suurin jäsenjärjestö KTK:ssa ja siihen kuuluu noin 1800 jäsentä paikallisten yhdistysten kautta. Liitto tarjoaa jäsenilleen laajan valikoiman palveluita, kuten työttömyysturvaa, luottamusmiespalveluita ja oikeudellista neuvontaa.

Lähtötilanne ja tavoitteet

Usean kuukauden kestäneen kilpailutuksen jälkeen G-Works valikoitui KTL:n uudeksi kumppaniksi. Kilpailutuksen aikana korostui, että uuden sivuston keskeisiä tavoitteita olivat tietojen löydettävyys, selkeys, saavutettavuus sekä tietoturva ja tekninen toimintavarmuus. Projektin alussa järjestettiin KTL:n projektitiimin kanssa workshop, jossa käsiteltiin perusteellisesti sivuston kohderyhmät, tavoitteet ja visuaaliset toiveet. Workshopin pohjalta tehtiin konseptidokumentti, joka sisälsi myös sivuston sisältörakennesuunnitelman.

Visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus

Verkkosivuston visuaalisen ilmeen suunnittelussa G-Works sai suhteellisen vapaat kädet. Tavoitteena oli luoda raikas ja selkeä sivustokokonaisuus, jossa KTL:n logon värit, sininen ja valkoinen, ovat esillä. Saavutettavuus otettiin vahvasti huomioon niin visuaalisessa suunnittelussa kuin teknisessä toteutuksessa.

Teknisesti pyrkimyksenä oli rakentaa tietoturvallinen ja nopea sivusto. G-Works erotti frontendin (kävijänäkymän) ja backendin (sisällönhallinnan) toisistaan, mikä parantaa sivuston tietoturvaa pienentämällä hyökkäyspinta-alaa ja vaikeuttamalla sivustolle tunkeutumisia. Kyseinen tekninen ratkaisu tekee sivustosta lisäksi käyttäjäystävällisen ja nopean, sillä tiedot haetaan WordPressin tietokannasta vain, kun siellä tehdään muutoksia.

Projektin yhteydessä luotiin myös alasivut KTL:n jäsenyhdistyksille. Käyttäjähallinta toteutettiin siten, että vain tietyt yhdistyskäyttäjät voivat hallinnoida omia yhdistyssivujaan.

Lopputulos

Projektin lopussa KTL:n sisällönsyöttäjille järjestettiin käyttökoulutus, joka videoitiin KTL:lle myöhempää käyttöä varten. KTL:lle laadittiin lisäksi kattava käyttöohjeistus, jonka ansiosta KTL:n on jatkossa helppo kouluttaa uusia sisällönsyöttäjiä sivustolle.

Projektissa saavutettiin kaikki asetetut tavoitteet niin visuaalisuuden, teknisen toteutuksen kuin saavutettavuuden osalta. Lopputuloksena syntyi selkeä ja nykyaikainen sivusto, joka tukee erinomaisesti liiton viestinnällisiä tavoitteita.

Suosittelija:

Mutkatonta yhteistyötä ja hyvää jälkeä!

Eva-Lisa Karlsson, Hallituksen jäsen ja pääyhteyshenkilö, KTL ry

Pinterest
Referenssin infoboxi
G-Works logo

Tiedot

Tilaaja: Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset KTL ry
Ajankohta: 2023 - 2024
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Valtteri Ahde

Lisätietoja

Yritysprofiili G-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Sisällönhallinta
Testaus ja laadunvarmistus
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

React
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Käyttöliittymäsuunnittelu
saavutettavuus
headless

Siirry yrityksen profiiliin G-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

G-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

G-Works - Muita referenssejä

G-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia