Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Penno.fi – ilmainen työkalu talouden hallintaan

Referenssi

Palkkapäivä meni jo, mutta tili näyttää miinusta? Kodin hankinnoissa akuutti tarve? Unelmoitko lomamatkasta? Sammutatko valot kun ovikello soi?

Omia raha-asioita ja arjen sujuvuutta kannattaa suunnitella ja seurata. Näin raha ei valu käsistä ja hallitset arkeasi, voit toteuttaa unelmasi tai säästää sukanvarteen.

Talouden seuranta tapahtuu helposti Rakettitieteen Takuu-Säätiölle kehittämän penno.fi-palvelun avulla. Penno.fi on verkossa toimiva ilmainen ohjelmisto, johon voi syöttää tulot ja menot ja seurata helposti, mistä rahat tulevat ja mihin ne menevät. Palvelussa voit asettaa myös säästötavoitteen ja seurata tavoitteessa onnistumista.


Talouden suunnittelu helpoksi

Pennossa voi tarkastella, mihin rahaa menee ja kuinka paljon. Yksittäisten menoerien tallentamisen lisäksi voit merkitä näkyviin myös jatkuvasti toistuvat tulot ja menot. Menot voi vapaasti luokitella esimerkiksi asumiseen, ruokaan, vaatteisiin ja harrastuksiin. Tarkempi luokittelu auttaa löytämään turhat menot ja mahdolliset säästökohteet. Näin olet jo lähempänä tavoitettasi.

Pennosta näkee yhdellä ruudulla talouden kokonaistilanteen ja se myös muistuttaa säästötavoitteesta ja tavoitteen saavuttamisesta. Ohjelmisto sisältää havainnollisen grafiikan, josta voi tarkastella kulutusjakaumaa, nykytilannetta ja ennustetta sekä tuloja, menoja ja säästöjä kuukausittain.

Pennoon voi myös listata tulevat, vielä epävarmat tapahtumat muistuttamaan tulevista velvoitteista ja tuloista. Toteutuessaan ne voi vaivattomasti siirtää tapahtumiin.


Ensimmäinen projekti

Penno.fi on Takuu-Säätiön tilaama sovellus oman taloudenhoidon hallintaan. Projekti oli uuden rakettitieteilijän ensimmäinen, ja sen sai tehdä itse täysin nollasta loppuun asti. Takuu-Säätiön projekti oli haastava ja mielenkiintoinen. Asiakas oli lähellä ja seurasi ja ohjasi kehitystä melko kiinteästi, mutta samalla sai myös työrauhan ja tuoda omia ideoita esille ja läpi. Projekti onnistui erinomaisesti ja Penno on helppokäyttöinen ja kätevä väline taloudenpitoon.


Arkeen sujuvuutta

Penno.fi sopii kenelle tahansa, joka haluaa pitää kirjaa tai hallita omaa rahan käyttöään. Sen avulla voi myös helposti asettaa itselleen tavoitteita, saattaa tilapäisen tilinylityksen taas plussalle tai palkita itsensä esim. säästämällä perheelle yhteisen lomamatkan.

Arkea helpottavaa Penno.fi-palvelua on helppo käyttää. Penno.fi toimii tietokoneella, tabletilla ja puhelimella, jossa on nettiyhteys. Kun pidät Pennon aina mukanasi, voit kirjata kaikki menosi jo ostoksia tehdessäsi ja olet aina ajan tasalla rahatilanteestasi.

Yksinkertaisesta ohjelmistosta saa todella paljon irti. Pennon käyttäjän ei enää tarvitse huolehtia maksukyvystään tai siitä, onko varaa tehdä asioita.


Pinterest
Referenssin infoboxi
Rakettitiede Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Takuu-Säätiö
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marietta Johansson & Iida Mustonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Rakettitiede kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia