Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ota IT-teknologian koko potentiaali käyttöösi

BloggausDigitalisaatio pomppaa esiin eri foorumien agendoilla jopa väsymiseen asti. IT-teknologiaa on käytössä kaikkialla, niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä ja organisaatioissa. Sitä kuitenkin hyödynnetään osana liiketoimintaa hyvin vaihtelevasti kunkin yrityksen tarpeen, investointien ja kykyjen mukaan. Yksinkertaisimmillaan yritykseltä löytyy nettisivut ja sähköpostiosoite. Meidän on pitänyt mukautua digitalisaatioon, sillä myös asiakkaat, kumppanit ja kilpailijat tekevät niin.

Hieman pidemmälle viedyllä digitalisaation hyödyntämisen tasolla haetaan säästöjä. Käytännössä siis korvataan aiemmin käsin hoidetut työvaiheet automatisoimalla ohjelmistojen käyttö paikasta ja ajasta riippumattomaksi. Valitettavan usein nämä ratkaisut jäävät kuitenkin pelkän manuaalisen työn korvaamiseksi, eikä missään vaiheessa investointeja mietitä, kuinka koko prosessi olisi järkevintä hoitaa alusta loppuun. Kaikille tuttu ctrl-C ctrl-V, eli oma työmme, on edelleen käytetyin liitäntä kahden ohjelmiston välillä. Tällöin tiedon automatisointi, jatkojalostaminen ja hyödyntäminen jää puolitiehen. On kuin hankkisit pyörän päästäksesi nopeammin, mutta ajamisen sijaan talutat sitä eteenpäin.

Harva yritys on edennyt digitalisaatiossa niin pitkälle, että pystyisi hyödyntämään kerättyä ja käsiteltyä tietoa uuden liiketoiminnan kehittämiseen. Automatisoimalla ja jatkojalostamalla saamme riittävän laadukasta informaatiota, josta voimme kehittää uuden palvelun tai löytää uuden asiakassegmentin. Joten investoi aikaa noustaksesi pyörän päälle ja opettele ajamaan sitä.

Mikko Hörkkö
CEO, Elinar

Kirjoitus julkaistu ensimmäisen kerran Satakunnan Kauppakamarin lehden 2/2019 pääkirjoituksena.

Pinterest
Elinar logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Elinar kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Pankki ja vakuutus

Teknologia

IBM

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Elinar kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elinar - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Elinar - Muita referenssejä

Elinar - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia