Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elinar palkittiin oman tekoälyn onnistuneesta yhdistämisestä IBM teknologiaan

BloggausPorilainen ohjelmistoyritys Elinar Oy on voittanut IBM Finlandin kumppanipalkintona myönnetyn Outstanding Hybrid Cloud Solution Award 2020 -tunnustuksen.

Vuonna 1994 perustetun yrityksen valinnan perusteissa mainittiin pitkä yhteistyö IBM:n Business Partnerina sekä muuntautumiskyky sen aikana. Elinarin kuvailtiin mm. kyenneen hienolla tavalla uusiutumaan, omaksumaan uusia teknologioita ja muuttamaan suuntaansa vastatakseen markkinoiden tarpeisiin.  

Tekoäly yhdistyy IBM:n ohjelmistoihin 

Elinarin kansainvälisyys ja innovaatiot oli huomioitu raadin valinnassa. ”IBM-tuotteiden jälleenmyynnin ja käyttöönottopalveluiden lisäksi tämä kumppani on luonut omia ratkaisujaan tuottamaan entistä parempaa lisäarvoa asiakkaille ympäri maailman". Yhtenä keskeisenä esimerkkinä mainittiin kumppanin oman tekoälymoottorin ElinarAI™:n tuomien kyvykkyyksien yhdistäminen teknologiajätin sisällönhallinnan ratkaisuihin. 

Syyskuussa julkistettu tuotelanseeraus ElinarEasy™ -ratkaisusta painoi Outstanding Hybrid Cloud Solution -tunnustuksen perusteissa vahvana. Uusimpana ilmentymänä Elinarin oman tekoälyn yhdistämisestä IBM:n teknologioihin mainittiin ratkaisu, joka ”keskittyy tällä hetkellä auttamaan asiakkaita tehostamaan ja automatisoimaan laskujenkäsittelyprosesseja, mutta tulevaisuudessa samaa ajatusta voidaan soveltaa kattamaan myös muita taloushallinnon alueita”

 

Kehitystyö jatkuu 

Elinarin markkinointipäällikkö Leena Tähti on otettu palkinnosta. ”Hienoa, kun pitkäaikainen kehitystyömme saa tunnustusta”, hän kiittelee. ”Tekoälyavusteista liiketoiminnan tehostamista ja manuaalisen työn automatisointia tarvitaan yrityksissä nyt kipeämmin kuin ennen. Kehitämme hyväksi havaittua ratkaisuamme kaiken aikaa myös muille liiketoiminta-alueille”, Leena vinkkaa. 

ElinarEasy™ -ratkaisuun voi tutustua tarkemmin täällä

 

Lisätiedot: 

Leena Tähti

Marketing Manager

etunimi.sukunimi(at)elinar.com

+358 40 192 7360

 

Pinterest
Elinar logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Elinar kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Ohjelmistokehitys
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Julkishallinto
Pankki ja vakuutus

Teknologia

IBM

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

automaattinen laskujenhallinta
Ostolaskujen tiliöinti
Ostolaskujen käsittelyn automatisointi

Siirry yrityksen profiiliin Elinar kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elinar - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Elinar - Muita referenssejä

Elinar - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia