Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Autamme tietointensiivisiä organisaatioita muuttamaan datan liiketoiminta-arvoksi. Elinar on IBM:n sisällönhallintatuotteiden integraattori ja sisällönhallintaosaaja Suomessa ja Norjassa. Olemme IBM Gold Business Partner.

Elinar

Yritysesittely

Elinar on keskittynyt sisällönhallinnan ratkaisuihin jo lähes 25 vuotta. Sisällönhallinnan rinnalle on luontevana osana kuulunut viime vuosina myös oman tekoälyratkaisun kehittäminen rakenteettoman datan tunnistamiseen ja luokitteluun ja sen liittäminen osaksi sisällönhallinnan prosessiautomaatioratkaisuja.

Elinar hallitsee datan haltuunoton (rakenteeton ja rakenteinen), analytiikan, rikastamisen, hyödyntämisen ja hallinnan. Tarjoamme ohjelmistoratkaisuja, koneoppisen ja tekoälyn suunnittelua, konsultointi-, integrointi ja ylläpitopalveluita.

Pitkäaikaisena IBM Business Partner -yrityksenä meillä on vankka tietämys vaativista sisällönhallintaratkaisuista ja ylläpidosta. Asiakkaitamme ovat mm. pankit, vakuutusyhtiöt, suuret teollisuusyritykset ja julkinen sektori.
Työntekijöitä 30
Y-tunnus 1026714-7
Perustettu 1994
Www Kotisivut
Puh +358 (0)2 634 22 00
E-mail contact (at) elinar.com

Toimipaikat     Pori

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia: IBM

Toimialakokemus: Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö

Omat tagit: Elinar, Elinar, tekoäly, Artificial Intelligence, AI, IBM kumppani

Jäsenyydet

teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Elinar - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Referenssi Delivering fast, accurate results to patients undergoing genetic testing

"Where Elinar really added value was in understanding how our geneticists do their job, and working with them to design a workflow that would let them be more productive and efficient."

-- Samuel Myllykangas

Näytä referenssi

ReferenssiIlmarinen parantaa tuottavuutta ja asiakastyytyväisyyttä

"Pääsemme välittömästi käsiksi mihin tahansa aineistoon, arkistoituun tai aktiiviseen. Näin meillä on aina oikeat asiakirjat käytössämme."

-- Kirsi Lahtinen, projektipäällikkö, Ilmarinen

Näytä referenssi

ReferenssiOne of Norway’s largest service and trading companies saves huge amount of work effort with a leading document management solution

"We save time in scanning documents and find the information later with better quality."

-- Øyvind Hirsch, Head of Operation, Bertel O. Steen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Elinar - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Elinar on ollut yksi tekstianalytiikan kärkinimiä jo vuosikymmenten ajan. Laaja asiantuntemuksemme tekstianalytiikasta ja siihen liittyvistä haasteista on luonut meille mahdollisuuden viedä rakenteettoman datan analysoinnin..

Integraatiot

Elinar SaaS:n toimitusmalli ei ole perinteinen pilvi; ratkaisu ovat saatavana omana SaaS-ohjelmistona, jolla on todistettu yritysturvallisuus ja skaalautuvuus. Toteuttamalla kaikki SaaS-tarjoukset käyttämällä erityistä..

Sisällönhallinta

Meillä on pitkä kokemus erityisesti pankki- ja vakuutustoimialojen sisällönhallinnasta. Vakuutus- ja finanssilaitoksilla on valtavasti dataa prosessoitavana. Samaan aikaan asiakkaiden vaatimukset kasvavat ja tuottavuudelle..

Dokumenttien hallinta

IBM Datacap mahdollistaa liiketoimintakriittisen sisällön kaappaamisen missä tahansa liiketoimintaprosessissa. Sisältö voi sijaita paperilla, sähköpostilla tai se voi olla Word-asiakirja tai Excel-laskentataulukko...

Pilvipalvelut / SaaS

Elinar SaaS:n toimitusmalli ei ole perinteinen pilvi; ratkaisu ovat saatavana omana SaaS-ohjelmistona, jolla on todistettu yritysturvallisuus ja skaalautuvuus. Toteuttamalla kaikki SaaS-tarjoukset käyttämällä erityistä..

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Kehittämämme ElinarAI on yksinkertainen, luotettava ja skaalautuva tapa tunnistaa strukturoimatonta dataa, kuten yksityisyystietoja. Sen avulla voidaan myös nostaa prosessien automaatioastetta.

ElinarAI on..

Toimialakokemus

Julkishallinto

Lahden kaupunki halusi päästä eroon virhealttiista dokumenttien käsittelystä käsin. Prosessi korvattiin sähköisellä sisällönhallinnalla.

Älykäs arkistointijärjestelmä vapautti runsaasti resursseja...

Pankki ja vakuutus

Meillä on pitkä kokemus erityisesti pankki- ja vakuutustoimialojen sisällönhallinnasta. Vakuutus- ja finanssilaitoksilla on valtavasti dataa prosessoitavana. Samaan aikaan asiakkaiden vaatimukset kasvavat ja tuottavuudelle..

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Olemme toimittaneet isolle norjalaiselle autotalolle Bertel O. Steenille (liikevaihto yli miljardi euroa) korjaus-, sopimus- ja muiden dokumenttien käsittelyyn tarkoitetun järjestelmän.

Ratkaisu säästää..

Elinar - Referenssit

Elinar - Bloggaukset

Elinar - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Elinar - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Elinar - Rekryilmoitukset

 

Elinar kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku