logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Lasinjalostusteknologian toimittaja kehittää palveluitaan Tosiboxin avulla

ReferenssiPitkät teolliset perinteet omaava suomalainen Glaston on tänä päivänä globaalisti toimiva lasinjalostusteknologian toimittaja ja teknologiajohtaja kaikenlaisten lasin lämpökäsittelykoneiden valmistuksessa.

Haaste

Uuden koneen käyttöönottovaiheessa etäyhteyttä tarvitaan Glastonin omien asentajien tukemiseen. Käyttöönoton jälkeen etätyöpöytä mahdollistaa asiakkaan tukemisen ja esimerkiksi reklamaatioiden hoitamisen sekä prosessissa ilmenevien ongelmien paikallistamisen. Aiemman yhteysratkaisun kanssa haasteena oli hankala ja aikaavievä käyttöönotto. Verkkolaitteet piti aina konfiguroida asiakkaan verkon kanssa yhteensopiviksi, mikä edellytti myös asiakkaan IT-osaston apua. Etäyhteyden muodostamisessa, asetuksissa ja käyttöönotossa tuli jatkuvasti vastaan ongelmia, jotka vaativat tietotekniikan asiantuntemusta. Glastonin asentajat eivät ole IT-asiantuntijoita, ja ongelmien ratkominen useiden eri tahojen kanssa aiheutti epäselvyyttä vastuukysymyksissä ja viivytyksiä aikatauluissa.

Ratkaisu

TOSIBOX® vakuutti testiasennuksissa nekin, jotka aluksi epäilivät uuden ratkaisun hyödyllisyyttä. Konfigurointi sujui käden käänteessä, ja kaikki toimi niin kuin piti ilman ongelmia. Testien jälkeen Glaston on parissa vuodessa toimittanut jo 140 TOSIBOX® -yhteyksin varustettua konetta eri puolille maailmaa. Kaikissa uusissa sekä perusparannetussa Glastonin laitteissa on nykyisin TOSIBOX® mukana. Ongelmia yhteyksien muodostamisessa ei ole enää ollut, ja kaikki on toiminut alusta asti hienosti.

TOSIBOX® -ratkaisun suurimpana etuna on ollut sen helppous. Ratkaisu on riippumaton loppuasiakkaan ympäristöstä, ja konfigurointi onnistuu asetukset sisältävältä TOSIBOX® Avaimelta muutamalla klikkauksella ilman virheitä. Ratkaisu on tuonut tullessaan myös monia muita etuja, joita Glastonilla ei ollut osattu edes kaivata. TOSIBOX® Lukon oma WLAN-yhteys on yksi tällainen. Aiemmin asentajat joutuivat käyttöönottovaiheessa vetämään väliaikaisia johtoja pitkin tehtaan lattiaa saadakseen yhteyden koneeseen. Nyt langaton yhteys on heti kunnossa ilman aikaavievää ja vaivalloista johtojen virittelyä.

TOSIBOX® -ratkaisun tietoturvaominaisuudet mahdollistavat myös Glastonin uuden pilvipalvelun vaatiman turvallisen tiedonsiirron koneiden ja pilven välillä. Bisneskriittistä informaatiota, kuten koneen tilatietoja, operointidataa ja statistiikkaa käsiteltiin aiemmin ainoastaan paikallisesti. TOSIBOX® -yhteyden avulla tiedot voidaan nyt turvallisesti siirtää Glastonin yksityiseen pilveen ilman pelkoa niiden joutumisesta vääriin käsiin.

Hyödyt

  • Helppo konfiguroida ja ottaa käyttöön
  • Ei vaadi tietotekniikan erikoisosaamista
  • Mahdollistaa useiden laitteiden suoran yhdistämisen
  • Langaton yhteys helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä asennusvaiheessa
  • Koko laiteverkon keskitetty valvonta Tampereelta käsin
  • Korkealuokkainen tietoturva mahdollistaa pilvipalvelun vaatiman bisneskriittisen tiedon turvallisen siirtämisen

Suosittelija:

”TOSIBOX® on tuonut meille helpon käyttöönoton lisäksi monia muitakin etuja. Korkealuokkainen tietoturva esimerkiksi mahdollistaa bisneskriittisen tiedon hyödyntämisen uudessa pilvipalvelussamme”

Miikael Leskinen, Glaston

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tosibox Oy

Tiedot

Tilaaja: Glaston
Ajankohta: 2016 -

Lisätietoja

Tosibox Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

IoT
It-infrapalvelut
Käyttäjähallinta
Tietoturva

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Tosibox Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Siirry Tosibox Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin
Tilaajan ja toimittajan tiimityö auttaa ohjelmistoprojektin onnistuneesti maaliin
30 miljardin liikevaihtoon yltävän Arrow:n Proof-of-Value -kilpailu haastaa yrityksiä etsimään IoT:stä ratkaisua liiketoiminnan ongelmiin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia