Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kansainvälistyminen kiihdyttää Starian kasvua

BloggausStaria Oyj:n ensimmäisen neljänneksen liikevaihto kasvoi orgaanisesti 35% vuoden takaiseen, nousten 4,2 miljoonan euroon. Liikevoitto kasvoi jopa liikevaihtoa nopeammin ja oli 0,4 miljoonaa euroa. Nopeasta kasvusta huolimatta kannattavuus paranee liikevaihtoa nopeammin, lisääntyvän automaation ansiosta. Vuodelle 2019 ennustetaan noin 30% kasvua ja liikevaihdon arvioidaan nousevan noin 17 miljoonaan euroon. Vuoden 2018 liikevaihto oli 13,2 miljoonaa euroa ja kasvu yli 20%. Lue lisää aiemmin julkaistusta tiedotteesta.

Starian kasvun keskeinen vauhdittaja on kansainvälisiin talouspalveluihin erikoistunut ONE STOP® -konsepti, joka tarjoaa uuden ja helpon tavan hoitaa konserniyhtiöitä jo 25 maassa – yhden palvelukumppanin avulla. Staria on ainoa yritys koko Euroopassa, joka pystyy tuottamaan näin laajat kansainväliset talouden- ja toiminnanohjauksen palvelut. Staria ONE STOP® -konsepti on suunniteltu erityisesti kansainvälisesti toimiville kasvuyrityksille.

Staria on toimialansa nopeimpia kasvajia. Taloushallintoalan keskimääräinen vuotuinen kasvu on noin 10%.

”Meillä on tiedossa hyvä vuosi ja kaikki liiketoiminnot jatkavat kasvuaan, kiitos Starian loistavan henkilöstön. Panostuksemme kansainväliseen kasvuun sekä automaatioon ovat osoittautuneet oikeiksi. Asiakkaamme ovat kasvuhakuisia ja pystymme toimimaan kasvua tukevana kumppanina yhtenäisen palvelukonseptimme ja järjestelmäratkaisuidemme avulla.”, kertoo Juha Tommila, Starian toimitusjohtaja.

Lisätietoja:


Juha Tommila
Toimitusjohtaja, Staria Oyj
juha.tommila@staria.com
+358 40 860 9400

Mikko Saari
Hallituksen puheenjohtaja, Staria Oyj
mikko.saari@staria.com
+358 40 071 4457


Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Staria on myös eniten kansainvälisiä palkintoja saanut NetSuite-kumppani. Starian asiakkaita ovat mm. NoHo Group, Kiinteistömaailma, Laatutakuu ja Wolt. Staria on perustettu vuonna 2003 ja se on kokonaan henkilöstön omistama.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Staria
UiPath
Netvisor

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia