Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaks.io Labs ja Dear Lucy yhteistyöhön

BloggausKaks.io Labs – HubSpot Platinum partneri – ja Dear Lucy ovat sopineet yhteistyöstä. Kaks.ion tavoitteena on olla yksi innotiivisimmista ja halutuimmista HubSpot partnereista.

Kaks.io Labs on sertifioitu, Platina-tason HubSpot-kumppani, joka luo merkityksellisiä digitaalisia palveluja HubSpot-alustalla. Kaks.io on omistautunut HubSpotin kehittämiseen ja käyttöönottoon. Yritys työskentelee nopeasti kasvavien yritysten kanssa ja auttaa niitä kääntämään liiketoimintastrategian mitattaviksi toimenpiteiksi HubSpot Platformin avulla.

Osana missiotaan Kaks.io rakentaa mittavaa kumppaniverkostoa yrityksistä ja teknologioista, jotka integroituvat HubSpotiin ja tuottavat lisäarvopalveluita asiakkaille. Yhdessä Dear Lucy ja Kaks.io haluavat auttaa HubSpotia käyttäviä yrityksiä visualisoimaan reaaliaikaista myynnin ja markkinoinnin dataa, ja siirtymään kohti aitoa tiedolla johtamista.

”Kaks.io näyttäytyi alusta asti innovatiivisena ja kunnianhimoisena organisaationa, ja arvomme ja visiomme tulevasta olivat hyvin saman suuntaisia”, kommentoi Taina Sipilä, Dear Lucyn toimitusjohtaja. ”HubSpotin ekosysteemi kehittyy hurjaa vauhtia ja Kaks.io on erinomainen kumppani, jonka kanssa voimme rakentaa maailman luokan digipalveluita asiakkaillemme.”

Dear Lucylla on ”plug & play” integraatio HubSpotiin ja se tarjoaa sekä valmiita että räätälöityjä BI-ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin. Näiden lisäksi Dear Lucyyn voi tuoda tietoa myös monista muista järjestelmistä mm. projektinhallinta, web-analytiikka, sosiaalinen media, henkilöstöhallinta ja talous.

”Dear Lucyn integraatio HubSpotin kanssa toimii erinomaisesti ja meitä viehätti eritoten palvelun viimeistelty ulkonäkö ja hyvä käytettävyys”, kommentoi Aleksi Lehtola, Kaks.ion operatiivinen johtaja. ”Halusimme partneroitua Dear Lucyn kanssa, koska ydin asiakasryhmämme on hyvin samanlainen – kasvavat teknologiayhtiöt jotka hakevat nopeaa kansainvälistä kasvua” lisää Juha Leppänen, Kaks.ion toimitusjohtaja.

Lisätietoja

Kaks.io Labs
Kaks.io Labs on osa Vere Oy:ta, joka on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua. Kaks.io investoi vahvasti kansainvälistymiseen ja aikoo laajentua strategisten kumppanuuksien kautta USAn ja Singaporen markkinoille vuoden loppuun mennessä.

Aleksi Lehtola
Head of Operations / Kaks.io Labs
+358 50 561 6445
aleksi@kaks.io
www.kaks.io

Dear Lucy
Dear Lucyn missiona on auttaa organisaatioita hyödyntämään liiketoiminnan dataa, ja tekemään sen pohjalta parempia päätöksiä. Yhdistämme liiketoiminnan avainluvut uusimpiin teknologioihin ja huippuluokan käyttäjäkokemukseen. Dear Lucyn pilvipohjaiset, dashboardit ovat näyttäviä ja helppokäyttöisiä, ja ne on suunniteltu eritoten yritysjohdon ja bisnes-käyttäjien tarpeisiin. Dear Lucy on vuonna 2014 perustettu, yksityisomistuksessa oleva ohjelmistoyhtiö, jolla on asiakkaita Pohjoismaissa, Iso-Britanniassa ja USA:ssa.

Taina Sipilä
CEO / Dear Lucy
taina@dearlucy.co
+358 50 5472 415
www.dearlucy.co

Pinterest
Dear Lucy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Dear Lucy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Siirry yrityksen profiiliin Dear Lucy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Dear Lucy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Dear Lucy - Muita referenssejä

Dear Lucy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia