Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Valamis: Eroon exceleistä

Referenssi

Valamis Group on palkittu digitaalisten oppimisratkaisujen kehittäjä. Kun Valamis otti Dear Lucyn käyttöön, saivat Excelit kyytiä.

Valamis Groupin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen kertoo yrityksen kehittyneen IT-palveluyrityksestä tuotefirmaksi, jonka mittaristot ovat matkan varrella muuttuneet täysin. Haasteita syntyi eri konttoreiden välisessä kommunikaatiossa ja yhteisen tiedon näkyvyydessä.

“Meillä oli paljon eri tietojärjestelmiä käytössä – ja on toki edelleenkin. Ongelma oli se, että näihin järjestelmiin pääsy oli rajattu vain tietylle henkilöstölle. Lisäksi erilaisten raporttien tekemiseen käytettiin paljon aikaa ja viivettä oli paljon.”

Valamiksen COO Esa Turunen kertoo käyttöönottoa ja palvelun valintaa helpottaneen se, että Dear Lucy oli jo valmiiksi rakentanut integraatiot osaan käytössä olevista järjestelmistä.

Mitä tulee käytännöissä näkyviin muutoksiin, niin yksi iso liittynee työtapojen muutoksiin:

Hurskainen kertoo jättäneensä Exceleiden tekemisen Dear Lucyn käyttöönoton jälkeen. “Olen vain mennyt verkkosivulle, josta näen kaikki numerot ja niiden kehittymisen. Lisäksi ihmiset tulevat tapaamisiin valmistautuneempina, koska heillä on koko ajan sama tieto saatavilla.”

Turusta miellyttää Dear Lucyssa erityisesti se, että sen avulla tietoon pystyy pureutumaan paremmin. Tämä näkyy mm. silloin, jos jostain osa-alueesta tarvitaan enemmän lisätietoa. Kuvaajien kautta pääsen porautumaan tarkempaan tietoon. Datan avulla on löydetty asioita, joita pitää seurata tarkemmin.

Lue pidempi asiakascase ja katso Valamiksen haastattelu Dear Lucyn blogista. Haastattelussa CEO Jussi Hurskainen ja COO Esa Turunen kertovat, miten hanke toteutui.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Dear Lucy logo

Tiedot

Tilaaja: Valamis
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jussi Hurskainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Dear Lucy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
HR
Markkinointi
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Dear Lucy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Dear Lucy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Dear Lucy - Muita referenssejä

Dear Lucy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia