logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Dear Lucy on älykäs dashboard yritysjohdolle, tiimeille ja koko henkilöstölle. Dear Lucy tuo liiketoiminnan avainluvut, tavoitteet ja ennusteet samaan näkymään reaaliaikaisesti. Pilvipohjainen palvelu toimii vaivatta kaikilla laitteilla ja näytöillä.

Dear Lucy

Yritysesittely

Missionamme on auttaa organisaatioita hyödyntämään liiketoiminnan dataa, ja tekemään sen pohjalta parempia päätöksiä ja reagoimaan nopeammin.

Yhdistämme liiketoiminnan avainluvut uusimpiin teknologioihin ja huippuluokan käyttäjäkokemukseen. Dear Lucyn pilvipohjaiset, dashboardit ovat näyttäviä ja helppokäyttöisiä, ja ne on suunniteltu eritoten yritysjohdon ja bisnes-käyttäjien tarpeisiin.

Tarjoamme sekä valmiita dashboard-paketteja että räätälöityjä kokonaisuuksia liiketoiminnan eri osa-alueiden tarpeisiin.

Dear Lucy on yksityisomistuksessa oleva ohjelmistoyhtiö, jonka päämaja on Helsingissä. Asiakkaamme ovat yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita, joissa tiedolla johtaminen ja tiedon läpinäkyvä jakaminen ovat yrityskulttuurin keskiössä.

Dear Lucy - making companies smarter.
Työntekijöitä 10
Y-tunnus FI26360514
Perustettu 2014
Www Kotisivut
Puh +358 50 5472 415
E-mail info@dearlucy.co

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, HR, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä

Erikoisosaaminen: Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Salesforce, Node.js, Javascript

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Toteutustyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Dear Lucy, dashboard, Business Intelligence, raportointi, johdon raportointi, Business Management, Tiedon visualisointi, Crm, Salesforce Lightning, Hubspot, sympa hr, myynnin ennustaminen, Myynnin mittaaminen, Henkilöstöhallinto, KPI -mittarit, info tv, infonäyttö, Infografiikka, reaaliaikainen, tiedolla johtaminen, visuaalinen analytiikka, sisäinen viestintä, Google Analytics, Social Media, Mepco Metrics, excel, SQL databases, MySQL, Microsoft SQL Server, PostgreSQL, Microsoft Azure, Netvisor, procountor, Yammer, Pipedrive, saima, Google SSO, Google Sheets, Happy or not, Visma Severa, Planmill

Sosiaalisessa mediassa

Dear Lucy - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Dear Lucy - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Dear Lucyn myynnin dashboard on älykäs, helppokäyttöinen ja visuaalisesti näyttävä tapa seurata myyntiä. Dear Lucy noutaa tiedot CRM-järjestelmästä, laskee myynnin KPIt, vertaa lukuja tavoitteisiin ja..

Markkinointi

Dear Lucylla on useampi markkinoinnin dashboard, joista voit koostaa itsellesi sopivan kokonaisuuden.

Markkinoninnin dashboard HubSpotilleMarkkinoinnin dashboard sisältää yleiskatsauksen markkinoinnin funnelista ja..

Taloushallinto

”Miten meillä menee?” on yleinen kysymys eri kokoisissa yrityksissä. Yllättävän usein liiketoiminnan avainluvut – liikevaihto ja kannattavuus – ovat saatavilla vain vaikeasti löydettävinä raportteina silloin..

BI ja raportointi

Dear Lucy tarjoaa helppokäyttöisiä dashboard-ratkaisuja eri liiketoiminta-alueiden tarpeisiin. Dear Lucyn dashboardit on kehitetty jatkuvassa seurannassa olevien avainmittareiden seurantaan ja ratkaisu on suunniteltu..

Myynti

Dear Lucyn myynnin dashboard on älykäs, helppokäyttöinen ja visuaalisesti näyttävä tapa seurata myyntiä. Dear Lucy noutaa tiedot CRM-järjestelmästä, laskee myynnin KPIt, vertaa lukuja tavoitteisiin ja päivittää..

Dear Lucy - Referenssit

Dear Lucy - Bloggaukset

Dear Lucy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Dear Lucy - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Dear Lucy - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Dear Lucy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku