Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dear Lucy

Dear Lucy on älykäs dashboard yritysjohdolle, tiimeille ja koko henkilöstölle. Dear Lucy tuo liiketoiminnan avainluvut, tavoitteet ja ennusteet samaan näkymään reaaliaikaisesti. Pilvipohjainen palvelu toimii vaivatta kaikilla laitteilla ja näytöillä.

Dear Lucy - Yritysesittely

Missionamme on auttaa organisaatioita hyödyntämään liiketoiminnan dataa, ja tekemään sen pohjalta parempia päätöksiä ja reagoimaan nopeammin.

Yhdistämme liiketoiminnan avainluvut uusimpiin teknologioihin ja huippuluokan käyttäjäkokemukseen. Dear Lucyn pilvipohjaiset, dashboardit ovat näyttäviä ja helppokäyttöisiä, ja ne on suunniteltu eritoten yritysjohdon ja bisnes-käyttäjien tarpeisiin.

Tarjoamme sekä valmiita dashboard-paketteja että räätälöityjä kokonaisuuksia liiketoiminnan eri osa-alueiden tarpeisiin.

Dear Lucy on yksityisomistuksessa oleva ohjelmistoyhtiö, jonka päämaja on Helsingissä. Asiakkaamme ovat yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita, joissa tiedolla johtaminen ja tiedon läpinäkyvä jakaminen ovat yrityskulttuurin keskiössä.

Dear Lucy - making companies smarter.
Työntekijöitä 10
Y-tunnus FI26360514
Perustettu 2014
Www www.dearlucy.co
Puh +358 50 5472 415
E-mail info@dearlucy.co
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(5)
Integraatiot
(3)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(2)
IT
(2)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
Julkishallinto
(0)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

Salesforce
(1)
Amazon Web Services
(0)
Azure
(0)
HubSpot
(0)
Javascript
(0)
Node.js
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(5)
Toteutustyö
(1)

Omat tagit

dashboard
Business Intelligence
raportointi
johdon raportointi
Business Management
Tiedon visualisointi
Crm
Salesforce Lightning
Hubspot
sympa hr
myynnin ennustaminen
Myynnin mittaaminen
KPI -mittarit
info tv
infonäyttö
Infografiikka
reaaliaikainen
tiedolla johtaminen
visuaalinen analytiikka
sisäinen viestintä
Google Analytics
Social Media
excel
SQL databases
MySQL
Microsoft SQL Server
PostgreSQL
Microsoft Azure
Netvisor
procountor
Pipedrive
saima
Google SSO
Google Sheets
Visma Severa
HubSpot CRM

Dear Lucy - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase Gofore: Ketterä ratkaisu myynnin raportointiin

"Dear Lucyn lähestymistapa oli meille erinomainen: kevyt ja ketterä saas-palvelu, joka on nopea ja helppo ottaa käyttöön ilman pitkiä määrittelyjä tai implementointiprojekteja. Ykkösjuttu meille oli se, miten nopeasti Dear Lucyn sai käyttöön. Se oli erittäin helppoa! Parasta oli se, että itse asiassa minun ei tarvinnut tehdä juuri muuta kuin lisätä integraatio. Dashboardit.."

-- Jussi Nurminen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Quinyx: "Dear Lucyn dashboardit tuovat fokusta ja selkeyttä!"

"Jos etsit helppokäyttöistä dashboardia jaettavaksi henkilöstölle, Dear Lucy on erinomainen vaihtoehto! Jos olet B2B SaaS-yhtiö ja haluat kumppanin, jolta saat joustavan ja toimivan myynnindashboardin, Dear Lucy on hyvä valinta siihen. "

-- Andreas Sjölund

Näytä referenssi

ReferenssiCase Fondia: Sormi myynnin pulssille ja läpinäkyvyyttä avainlukuihin

"Omaa aikaani säästyy kokonainen päivä kuukaudessa – se jonka ennen käytin toistuvaan datankeruuseen käsin. Johtoryhmämme taas ei tarvitse mennä CRM:ään ja muihin järjestelmiin kaivelemaan tietoa, vaan se on heidän käytettävissään jatkuvasti Dear Lucyn kautta. Aivan erityisesti arvostamme sitä, että Dear Lucyn käyttöliittymä toimii hienosti myös mobiilissa. Harva.."

-- Tanja Piha

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Dear Lucy - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Dear Lucyn myynnin dashboard on älykäs, helppokäyttöinen ja visuaalisesti näyttävä tapa seurata myyntiä. Dear Lucy noutaa tiedot CRM-järjestelmästä, laskee myynnin KPIt, vertaa lukuja tavoitteisiin ja päivittää myyntiennustetta jatkuvasti..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

BI ja raportointi

Dear Lucy tarjoaa helppokäyttöisiä dashboard-ratkaisuja eri liiketoiminta-alueiden tarpeisiin. Dear Lucyn dashboardit on kehitetty jatkuvassa seurannassa olevien avainmittareiden seurantaan ja ratkaisu on suunniteltu nimenomaan kiireisten bisnespäättäjien ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Dear Lucyn myynnin dashboard on älykäs, helppokäyttöinen ja visuaalisesti näyttävä tapa seurata myyntiä. Dear Lucy noutaa tiedot CRM-järjestelmästä, laskee myynnin KPIt, vertaa lukuja tavoitteisiin ja päivittää myyntiennustetta jatkuvasti. Dear..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Dear Lucy - Referenssit

Dear Lucy - Bloggaukset

 

Dear Lucy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku