Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Myynnin raportointi

post_image

TarjontaDear Lucyn myynnin dashboard on älykäs, helppokäyttöinen ja visuaalisesti näyttävä tapa seurata myyntiä. Dear Lucy noutaa tiedot CRM-järjestelmästä, laskee myynnin KPIt, vertaa lukuja tavoitteisiin ja päivittää myyntiennustetta jatkuvasti.

Dear Lucyn raportointiratkaisut ovat pilvipohjaisia ja toimivat verkkoselaimen kautta niin mobiilissa, tietokoneella kuin isoilla infonäytöilläkin.

Valmiit dashboardit eri tilanteisiin

Jotta raportointiratkaisun käyttöönotto on nopeaa, valitsimme myynnin mittareista kaikkein suosituimmat, ja järjestimme ne neljäksi raportointinäkymäksi (dashboardiksi) eri käyttötarkoituksiin. Tilatessasi saat siis käyttöösi valmiit raporttipohjat, jossa myynnin suosituimmat mittarit on niputettu seuraavia käyttäjäryhmiä varten: 1) Johtoryhmä, 2) myyntijohtaja ja myyntitiimi ja 3) muut yksiköt ja tiimit.

Valmiiden malliraporttien avulla käyttöönotto on helppoa ja nopea. Yksittäisiä mittareita voi siirrellä ja vaihdella näkymästä toiseen, jotta kukin näkymä palvelee mahdollisimman hyvin valittua käyttäjäryhmää. Näkymiä voi räätälöidä vaihtamalla niiden väriteemaa tai lisäämällä taustakuvan tai -videon elävöittämään raportteja.

Voit antaa koko organisaatiolle jatkuvan näkyvyyden myyntiin vaikka heti kutsumalla kaikki Dear Lucyn käyttäjiksi tai jakamalla myynnin dashboardeja toimiston tv-näytöillä. Myyntitiimin viikkopalaverin, johtoryhmän tapaamisten ja hallituksen kokousten osallistujat saavat reaaliaikaisen pääsyn suoraan järjestelmään, ja Dear Lucy toimii kokousten esitysmateriaalina.

Integraatiot

Seuraaviin CRM-järjestelmiin meiltä löytyy valmis integraatio:

  • Salesforce
  • HubSpot
  • Oracle Sales Cloud / Oracle Engagement Cloud
  • Pipedrive
  • Visma Severa
  • Planmill
  • Lime CRM

Halutessasi voit tilata lisämaksusta monipuolisimpia mittareita, lisätä dashboardille liiketoiminta-alueittain jaoteltua dataa tai liittää dashboardit yrityksen SSO:hon. Näistä saat lisätietoa Dear Lucylta.

Ilmainen koekäyttö

Jos käytössäsi on jokin yllä mainituista valmiista integraatioista, voit ottaa Dear Lucyn ilmaiseen koekäyttöön.

Ilmaisen esittelyn voit sopia nettisivullamme.

Pinterest
Dear Lucy

Dear Lucy:n tarjonta

Myynti

Lisätietoja

Dear Lucy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Dear Lucy:n tarjontaa

Dear Lucy:n Myynti -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Dear Lucy kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia