Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Gofore: Ketterä ratkaisu myynnin raportointiin

ReferenssiGofore on asiantuntijatalo, joka tarjoaa palveluita digitaalisen muutoksen kohtaamisen. Yhtiö on kasvanut vauhdikkaasti viime vuosina. Myyntitiimin kasvaessa yritys alkoi etsiä kustannustehokasta, valmista ratkaisua, joka tuottaisi myynnin raportoinnin Pipedrivesta koko organisaatiolle. Haastattelimme Jussi Nurmista, Goforen Head of Growth and Sales Excellence, joka kertoi hankkeesta.

 

"Kun tiimimme kasvoi, näimme tarpeen kehittää raportointia johtoryhmälle ja löytää helppo tapa jakaa primääridataa meidän CRM-järjestelmästä, Pipedrivesta.

 

Meillä oli aiemmin analyytikko, joka tuotti Tableaun avulla mynnin analytiikkaa ja raportointia myynnille ja johtoryhmälle. Luotettavien raporttien luonti oli aikaavievää ja vaati datojen yhdistämistä niin CRM:stä kuin ERP-järjestelmästäkin. Kun talousraportointimme muuttui, huomasimme että erillisen BI-ratkaisun kustannukset eivät tuntuneet perustelluilta. Niinpä aloimme etsiä helppoa, valmisratkaisua tai komponentteja, jotka voisimme ottaa käyttöön sen sijaan.

 

Meillä on erittäin “flätti” ja ei-hierarkinen yrityskulttuuri ja kannustamme ketterien metodien käyttöön ja eksperimentointiin. Ja näitä suosittelemme myös asiakkaillemme. 

 

Dear Lucyn lähestymistapa oli meille erinomainen: kevyt ja ketterä saas-palvelu, joka on nopea ja helppo ottaa käyttöön ilman pitkiä määrittelyjä tai implementointiprojekteja.

 

Goforella on pitkä kokemus integraatioiden ja ratkaisujen rakentamisesta ja voisimme toki rakentaa raportointiratkaisun tai dashboardit itsekin mutta ei ole järkevää käyttää tiimin aikaa siihen. Dear Lucylla pystyimme ratkaisemaan speficin ongelman täsmaratkaisulla ja se toimi erinomaisesti!

 

Ykkösjuttu meille oli se, miten nopeasti Dear Lucyn sai käyttöön. Se oli erittäin helppoa! Parasta oli se, että itse asiassa minun ei tarvinnut tehdä juuri muuta kuin lisätä integraatio. Dashboardit toimivat heti ja näyttivät mainioilta.

 

Ensimmäiset palautteet oli yksinkertaisesti “Wau”. Muistan kun jaoin ekat dashboardit meidän myyntijohtajalle Slackissä ja ne teki kyllä heti vaikutuksen. Etenkin dashboardit, joihin saa taustakuvia ja videoita olivat tosi vaikuttavan näköisiä. Dear Lucy on myös varsin joustava erilaisten kustomointien suhteen ja on ollut helppoa saada lisätoiveita tehtyä.

 

Lue koko haastattelu Dear Lucyn blogista.

Suosittelija:

Dear Lucyn lähestymistapa oli meille erinomainen: kevyt ja ketterä saas-palvelu, joka on nopea ja helppo ottaa käyttöön ilman pitkiä määrittelyjä tai implementointiprojekteja. Ykkösjuttu meille oli se, miten nopeasti Dear Lucyn sai käyttöön. Se oli erittäin helppoa! Parasta oli se, että itse asiassa minun ei tarvinnut tehdä juuri muuta kuin lisätä integraatio. Dashboardit toimivat heti ja näyttivät mainioilta. Ensimmäiset palautteet oli yksinkertaisesti “Wau!”.

Jussi Nurminen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Dear Lucy logo

Tiedot

Tilaaja: Gofore
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jussi Nurminen

Lisätietoja

Yritysprofiili Dear Lucy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Pipedrive
Crm
johdon raportointi
Myynnin johtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Dear Lucy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Dear Lucy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Dear Lucy - Muita referenssejä

Dear Lucy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia