Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dear Lucy palvelee entistä paremmin Ruotsissa

BloggausDear Lucy on tehnyt yhteistyösopimuksen ruotsalaisen We Striven kanssa. We Strive on markkinoinnin- ja myynnin konsulttiyritys, joka auttaa yrityksiä poistamaan markkinoinnin ja myynnin välisiä raja-aitoja. Yhteiset mittaristot ja tavoitteet auttavat tekemisen fokustamisessa ja auttavat parempiin tuloksiin. Dear Lucyn reaaliaikainen raportointityökalu toimii hankkeissa toiminnan vauhdittajana.

"On hienoa nähdä, miten Dear Lucy on onnistunut lisäämään asiakkaidensa myynnin tehoja. Yhdessä pystymme entistä konkreettisemmin parantamaan asiakasyritystemme myynti- ja markkinointioperaation tehokkuutta", kommentoi Mattias Kindgren, We Striven perustaja.

Dear Lucy tarjoaa uudenlaisen ratkaisun myynnin reaaliaikaiseen seurantaan. Dear Lucy toimii suoraan Pipedriven, HubSpotin ja Salesforcen kanssa, ja tarjoaa "heti-valmiin" raportointityökalun näiden päälle. Dear Lucy lukee dataa suoraan CRM-järjestelmästä, laskee reaaliaikaisesti sekä myyntiennusteen että myynnin tunnusluvut, ja tuo kaikki helposti kaikkien saataville interaktiivisten dashboardien avulla. Näin eri osastoille, ja päätöksentekijöille voidaan antaa suora näkymä myynnin todelliseen tilanteeseen. Tämä tehostaa päätöksentekoa kun reaaliaikainen data ja ennusteet on koko ajan saatavilla.

"We Strive on hyvä kumppani meille, ja sen missio on hyvin linjassa Dear Lucyn kanssa", kommentoi Taina Sipilä, Dear Lucyn toimitusjohtaja. "Saamme entistä enemmän kyselyitä ruotsalaisista yrityksiltä, joten teemme mielellämme yhteistyötä paikallisen kumppanin kanssa, joka ymmärtää Ruotsin markkinan ominaispiirteet ja pystyy tarjoamaan laajemman palvelupaketin myös ruotsiksi", Taina lisää.

Lue koko uutinen Dear Lucyn blogista.

Pinterest
Dear Lucy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Dear Lucy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti

Teknologia

HubSpot
Salesforce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Pipedrive
HubSpot CRM
salesforce
b2b-myynti

Siirry yrityksen profiiliin Dear Lucy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Dear Lucy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Dear Lucy - Muita referenssejä

Dear Lucy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia