Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kaikkien aikojen Tosibox-vuosi: Investoimme kasvun edellytyksiin

BloggausTero Lepistö, toimitusjohtaja, Tosibox Oy

Kasvuyhtiön johtaminen on sekä haastavaa että palkitsevaa. Kansainvälinen menestys edellyttää voimakasta panostusta liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme tehneet kovasti töitä kasvun eteen, ja yhdessä mahtava tiimimme on saanut aikaan myös loistavia tuloksia.

Olenkin iloinen, että vuodesta 2017 muodostui Tosiboxin historian paras vuosi. Verrattuna edelliseen vuoteen liikevaihtomme kasvoi yli 50 prosenttia. Myynnistämme jo selvästi yli 60 prosenttia tulee ulkomailta, ja viime vuonna saimme merkittävää lisämyyntiä esimerkiksi Pohjois-Amerikasta ja Saksasta.

Kilpailukykyiset tuotteet

Palkittu etäyhteysteknologiamme on osoittautunut erittäin luotettavaksi ja toimivaksi. Asiakkaiden vaatimukset kasvavat kuitenkin koko ajan, ja vuosi 2017 sisälsi useita merkittäviä innovaatioita. Alkuvuodesta toimme markkinoille TOSIBOX® Virtual Central Lock -ratkaisun, joka tarjoaa asiakkaillemme helpon tavan päästä käsiksi IoT:n mukanaan tuomiin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Tuotteen avulla organisaatiot voivat esimerkiksi keskitetysti luoda ja hallita suuria määriä etäyhteyksiä.

Syksyn alussa esittelimme uuden TOSIBOX® SoftKey -ohjelmiston, joka toimii ilman fyysistä TOSIBOX® Avain -laitetta. Loppusyksystä jatkoimme merkittävien tuotejulkistusten sarjaa TOSIBOX® Lukko 500 -laitteella, joka on erittäin suorituskykyinen seuraavan sukupolven etäyhteyslaite. Nyt keväällä saataville tuleva tuote on jo herättänyt suurta kiinnostusta markkinoilla.

Uudet kumppanuudet

Vuosi 2017 oli meille merkittävä kumppanoitumisen näkökulmasta. Jatkossa teknologiamme tulee integroitumaan yhä tiiviimmin kumppaneidemme ratkaisuihin, ja odotamme lisensoinnin olevan merkittävä kasvun lähde meille tulevaisuudessa. Vuonna 2017 julkaisimme mm. tärkeän kumppanuuden saksalaisen Phoenix Contactin kanssa. Jatkossa heidän PLCnext-tuoteperheen etäyhteydet rakentuvat TOSIBOX®-teknologialla. Tulevaisuudessa lisensointi ei rajoitu vain etäyhteyksiin, vaan näemme kasvupotentiaalia niin IoT- kuin tietoturvamarkkinassa.

Kumppanuus ei rajoitu pelkästään asiakkaiden suuntaan, vaan olemme verkostoituneet vahvasti myös ammattitaitoisten tuotteiden kehittäjien kanssa. Tämä tavoitehan lausuttiin ääneen vuoden 2017 alussa, ja vuoden aikana solmimme uusia yhteistyösopimuksia varsin paljon.

Tuloksellinen markkinointi ja myynti

Markkinoinnin ja myynnin saumaton yhteispeli on ollut tärkeä tekijä kasvussamme. Ymmärsimme jo varhaisessa vaiheessa markkinoinnin ja viestinnän merkityksen, ja myös vuonna 2017 panostimme näkyvyyteen meille tärkeillä markkinoilla. Samaan aikaan olemme lisänneet omaa myyntihenkilöstöämme ja laajentaneet jälleenmyyntiverkostoamme, jotta voimme palvella asiakkaita eri puolilla maailmaa.

Tällä hetkellä myyntiverkostomme kattaa 29 maata, ja viime vuonna verkosto kasvoi uusille markkina-alueille Etelä- ja Keski-Amerikkaan, Islantiin, Japaniin ja Portugaliin. Nyt alkaneena vuonna katseemme on erityisesti idässä.

Vuoden 2018 aloitamme tapaamalla jakelijakumppaneitamme perinteisillä Tosibox Global Partner-päivillä, jotka järjestetään tänä vuonna tytäryhtiömme Tosibox Scandinavia AB:n kotikaupungissa Malmössä. Suhteiden luominen on tärkeä osa myyntistrategiaamme.

Isot seuraavat pieniä

Vuonna 2017 saimme monia merkittäviä uusia asiakkuuksia. Erityisen tyytyväinen olen siitä, että isot toimijat kuten DNA, Fidelix ja Phoenix Contact löysivät meidät. Tämä osoittaa, että teknologiamme on kypsää ja pystymme palvelemaan myös suuria yrityksiä. Tosiboxin kasvu ei ole jäänyt huomaamatta myöskään medialta. Teknologiamme laadusta kertovat myös saamamme tunnustukset, kuten kaksoisvoittomme maaliskuussa 2017 Barcelonassa järjestetyssä IoT / M2M Innovation World Cupissa.

Uskaltaisin siis ennakoida, että alkaneesta vuodesta tulee jälleen meidän historian paras vuosi. Ennusteiden mukaan IoT:n taloudellinen vaikutus jatkaa nousuaan – vuoteen 2025 mennessä jopa 9 biljoonaan euroon (lähde). Verkottuneiden laitteiden ja niiden VPN-yhteyksien määrä lisääntyy räjähdysmäisesti, ja myös meidän on kasvettava, jotta voimme vastata globaaliin tarpeeseen. Olemme löytäneet aktiiviselle tuotekehitykselle, kumppanoitumiselle, markkinoinnille ja myynnille ja ennen kaikkia tyytyväisille asiakkaille perustuvan menestysreseptin. Tällä polulla on hyvä jatkaa!

Jatkamme vahvaa, oranssia läsnäoloamme alan johtavissa tapahtumissa ympäri maailman myös tänä vuonna. Nähdään!

Pinterest
Tosibox Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Tosibox kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

IT
Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Telekommunikaatio
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

etähallinta
etäyhteys

Siirry yrityksen profiiliin Tosibox kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia