logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Järjestelmäintegraattori laajentaa palvelutarjontaansa TOSIBOX®-ratkaisulla

ReferenssiYhdysvaltoihin perustettu Silver Lake Automation tarjoaa automaatiointegraatio- ja laitevalmistuspalveluja koti- ja ulkomaisille asiakkaille, jotka toimivat esimerkiksi vesi- ja jätevesialalla, lääketeollisuudessa, elintarvikepakkausalalla sekä energia-alalla. 


Haaste

Koska turvalliset yhteydet ovat nykymaailmassa välttämättömyys ja koska monet Silver Laken asiakkaat ovat etäisillä tai eristyneillä alueilla, yrityksellä oli jatkuvana haasteena löytää teknologiaratkaisu, joka luotettavasti tarjoaisi turvallisen etäyhteyden asiakkaiden järjestelmiin, olisi nopea ja helppo ottaa käyttöön ja pystyisi tehokkaasti tukemaan erilaisia järjestelmätopologioita ja viestintäprotokollia eri teollisuudenaloilla.

Asiakaspyyntöihin vastaamisen lisäksi Silver Lake pyrki laajentamaan palveluvalikoimaansa tarjoamalla vianmääritys- ja ohjelmointipalveluita sekä teollisen Internetin palveluita, joilla pystyisi seuraamaan laitteiden luotettavuutta, toteuttamaan ennakoivaa huoltoa ja parantamaan järjestelmiä.

Silver Lake huomasi suurimmaksi esteekseen sen, että yhteyden muodostaminen käytössä olevilla tai vanhoilla järjestelmillä vaati merkittävästi tietämystä ja asennusaikaa. Tämä tietenkin tarkoitti sitä, että työhön kului paljon aikaa ja rahaa, mikä integraattorien maailmassa rajoittaa projektien tuotantokykyä ja kasvua. Lisäksi vanhoilla yhteysratkaisuilla oli rajoittunut kyky liittää erilaisia järjestelmätopologioita verkkoon.

Ratkaisu

Kokeiltuaan lukuisia etäkäyttöratkaisuja ja todettuaan liian monta kertaa, että VPN-tekniikka edellyttää kolmannen osapuolen vuorovaikutusta (pilvipalvelua), maksullisia tilauspalveluita ja/tai syvällistä IT-tietämystä verkkojen suojaamiseksi ja skaalaamiseksi, Silver Lake otti yhteyttä Tosiboxiin. Pian sen jälkeen, kun he saivat käsiinsä TOSIBOX® Lukon ja Avaimen, oli selvää, että TOSIBOX®-ympäristö oli heidän etsimänsä yhtenäisen verkkolaitejärjestelmän ratkaisu, jonka skaalautuvuus tukee tukipalveluihin ja teollisen Internetin palveluihin tehtäviä investointeja.

TOSIBOX® suoriutui niin hyvin, että Silver Lake pystyi luottavaisena esittelemään sen asiakaskunnalleen, joka myöskin hyötyi TOSIBOX®-ratkaisun suojatusta yhteydestä. Lisäksi asiakkaat pystyivät nyt saamaan tukea Silver Lakelta aina tarpeen mukaan, mikä puolestaan toi uutta liikevaihtoa sekä uusia kontakteja, joilla kasvattaa liiketoimintaa.

Tällä hetkellä Silver Lake on ottamassa pääkonttorissaan käyttöön TOSIBOX® Central Lockia, joka keskittää yhteydet useista sijainneista. Tällä saadaan aikaan suojattu ja entistä vahvempi yhteys asiakkaisiin ja heidän järjestelmiinsä, ja lisäksi se auttaa hallitsemaan nykyistä liikevaihtoa ja luomaan uutta.

TOSIBOX®-teknologian menestyksekkään käyttöönoton jälkeen Silver Lake suunnittelee nyt TOSIBOX® Lukon jälkiasentamista nykyisten asiakkaidensa järjestelmiin.

Hyödyt


  • Helppo konfiguroida ja ottaa käyttöön, mikä minimoi suunnittelu- ja käyttöönottoajan ja lisää projektien tuotantokykyä.
  • Skaalattavissa asiakkaan tarpeisiin sekä kasvavan tukiliiketoiminnan tarpeisiin.
  • Luotettava ja entistä parempi tiedonsiirtonopeus.
  • Erinomainen jatkuva tuki Tosiboxilta.
  • Verkkostandardien mukaisuus mahdollistaa helpon suunnittelu- ja kehitysprosessin.

Suosittelija:

”Löysimme Tosiboxin kuultuamme siitä toisilta käyttäjiltä. Kollegaverkosto mainitsi tästä laatikosta, joka luo suojatun VPN-verkon nopeasti ja yksinkertaisesti. Yhä useammat järjestelmät yrittävät ottaa etumatkaa kilpailijoihin lisäämällä ominaisuuksia, joita kaikkia harvoin käytetään samassa laitteessa. Tosibox sen sijaan tarjoaa siistin, nopean ja toimivan ratkaisun yrityksellemme. Tee yhteys nopeasti. Suojaa se helposti. Ryhdy töihin. Tämä tuote tekee yrityksen laajentamisesta yksinkertaista.”

Jerry Reeves, Automation Manager, Silver Lake Automation

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tosibox Oy

Tiedot

Tilaaja: Silver Lake Automation
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Tosibox Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Omat tagit

järjestelmäintegraatio
jätevesi

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
It-infrapalvelut
Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Tosibox Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Siirry Tosibox Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia