Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fingrid Datahub Oy valitsi Nextconin tukemaan kilpailutuksessa

BloggausFingrid Datahub Oy on valinnut Nextcon Finland Oy:n uuden asiakaspalvelujärjestelmän kilpailutuksen tueksi. Projektin tavoitteena on tuottaa asiakaspalvelujärjestelmän tarvemäärittelyt ja kirkastaa vaatimuksia tulevaan kilpailutukseen.

“Meillä on paljon kokemusta energia-alan kilpailutusten tukemisesta ja on hienoa, että pääsemme avustamaan Fingrid datahubia kilpailutuksessa.”
  • Sami Karjalainen, Nextconin Projektijohdon palveluiden johtaja

Fingrid Datahub Oy:n asiakas- ja tiedonvaihtopalveluiden palvelupäällikkö Minna Arffman kertoo Nextconin valinnasta sekä luotettavan kumppanin merkityksestä onnistuneeseen projektiin seuraavasti:

“Valitsimme Nextcon Finlandin kumppaniksemme, koska heillä oli näyttöä asiakaspalvelun digitalisoinnista energia-alalla. Uskomme vahvasti, että luotettavan kumppanin kanssa saavutamme yhteistyössä tavoitteemme ja meillä on edellytykset palvella asiakkaitamme parhaalla tavalla.

Fingrid Datahub Oy on Fingrid Oyj:n täysin omistama tytäryhtiö, joka on perustettu hoitamaan datahubiin liittyvää operatiivista toimintaa. Tytäryhtiön keskeisinä tehtävinä on tarjota ja kehittää sähkömarkkinoiden keskitettyä tiedonvaihtopalvelua ja siihen liittyviä muita palveluja sähkömarkkinaosapuolille sekä hallinnoida sähkömarkkinoiden tarvitsemaa rekisteröityä tietoa.

Nextcon Finland on IT-alan asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa kokeneita konsultteja haastaviin IT-hankkeisiin. Yritys tukee asiakkaitaan IT-ratkaisujen toteutuksessa ja digitalisaatioon liittyvässä muutoksessa. Nextconin erityisosaamista ovat projektinhallintalaadunvarmistus- ja testaustekninen konsultointi sekä johdon IT-konsultointi.

Pinterest
Nextcon Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextcon Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextcon Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Nextcon Finland - Muita referenssejä

Nextcon Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia