logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Etheridge Automation kehittää etätukea ja IoT-palveluja TOSIBOX®-teknologian avulla

ReferenssiEtheridge Automation on Yhdysvalloissa toimiva Aggregate Automation ­-järjestelmien ja Software ScalesTM -ohjelmistojen valmistaja, joka toimittaa kuljetushihnoja asiakkailleen Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa.

Haaste

Etheridge Automationin asiakkaat toimivat satojen, jopa tuhansien kilometrien päässä yhtiön pääkonttorista, joten turvalliset tietoliikenneyhteydet ovat oleellisen tärkeitä asiakkaiden järjestelmien ongelmia ratkaistaessa sekä järjestelmien kehittämisessä, seurannassa, historiatietojen havainnollistamisessa, tosiaikaisissa hälytyksissä ja järjestelmien kojelaudoissa.

Aiemmin Etheridge on joutunut turvautumaan asiakkaidensa paikallisiin IT-osastoihin tai ulkopuolisiin palveluntarjoajiin rakentaessaan turvallisia yhteyksiä. Tästä on aiheutunut luotettavuuteen sekä turvallisuuteen liittyviä ongelmia ja ennen kaikkea yhteisten standardien puuttuminen on ollut turhauttavaa. On myös sanomattakin selvää, että tämä on aiheuttanut loppukäyttäjille teknisiä ja taloudellisia paineita.

Etheridgen insinööreillä oli siis tarvetta löytää tekninen ratkaisu luotettavia etäyhteyksiä varten. Tavoitteena oli toimiva tietojärjestelmä, joka mahdollistaisi jatkuvan tietovirran, järjestelmien tarkkailun ja seurannan sekä asiakkaiden järjestelmien tosiaikaiset hälytykset. Järjestelmän tuli olla helppo ottaa käyttöön, kustannustehokas ja turvallinen

Ratkaisu

Etheridgen insinöörit tarkastelivat useita erilaisia ratkaisuja itse rakennetuista verkoista pilvipalveluihin perustuvaan teknologiaan. Tosiboxin löydettyään Etheridge otti välittömästi käyttöön TOSIBOX®-­teknologiaa yhdessä joidenkin asiakkaidensa kanssa nähdäkseen, kuinka järjestelmät toimisivat ja varmistaakseen, oliko Tosibox “liian hyvä ollakseen totta”. Jo muutaman asennuksen jälkeen Etheridge huomasi, että TOSIBOX® on aiempia luotettavampi ja turvallisempi järjestelmä, jota on helppo käyttää. Asiakkaille oli paljon helpompaa liittyä internetin kautta TOSIBOX® Lock 200 -järjestelmään kuin luoda muita luotettavia ja turvallisia VPN-yhteyksiä.

Kokeilun osoittauduttua menestykseksi Etheridge aloitti TOSIBOX®-teknologian käyttöönoton asiakkaidensa aiemmissa järjestelmissä sekä kaikissa uusissa pääkonttorilta lähtevissä järjestelmissä

Hyödyt

  • Helppo konfigurointi ja käyttöönotto
  • Maailmanluokan turvallisuus
  • Skaalautuvuus asiakkaiden tarpeiden mukaan
  • Parempi ja luotettavampi tiedonsiirto
  • Erinomainen ja jatkuva Tosiboxin tuki
  • Verkkostandardien yhtenäistäminen helpottaa suunnittelua ja kehitystä.

Suosittelija:

”TOSIBOX®-tuotteet ovat osoittautuneet korvaamattomiksi. Huollamme automaatiojärjestelmiä ja vaakoja kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa. TOSIBOX® mahdollistaa monien sellaisten palvelujen tarjoamisen etäyhteyksien avulla, jotka edellyttivät aiemmin toimia paikan päällä. Tämän ansiosta olemme voineet hyödyntää parhaiten työvoimamme mahdollisuuksia ja tarjota asiakkaillemme parempia palveluja nopeammin ja edullisemmin. Kaikki uudet järjestelmämme tarjotaan nyt varustettuna TOSIBOX®-teknologialla ja laajennamme laitteiden etäpalvelujen avulla seurantaa, raportointia, suuntausten analysointia ja jakelua muihin maihin. Käyttööonotto on helppoa ja tekninen tuki on ollut loistavaa.”

Jon Etheridge, varatoimitusjohtaja, Etheridge Automation

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tosibox Oy

Tiedot

Tilaaja: Etheridge Automation
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Tosibox Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Omat tagit

kaivosala
kaivosteollisuus

Erikoisosaaminen

IoT
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Tosibox Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Siirry Tosibox Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia