Digitalisaatiolla turvallisempi ja tehokkaampi veden- ja jätevedenpuhdistusjärjestelmä

Roger Vestin, Head of Sales, Tosibox Scandinavia AB

IoT-markkinat kasvavat vauhdilla, sillä yhä useammat laitteet ovat verkottuneita. Sama koskee myös jätevedenkäsittelyä.

Uuden ja nykyaikaisen veden- ja jätevedenpuhdistusjärjestelmän tähtäimessä on tehostaa ylläpitoa ja kunnossapitoa. Ratkaisun avain piilee ohjaus- ja säätöjärjestelmän jatkuvassa seurassa ja valvonnassa. Niin veden- ja jätevedenkäsittelyjärjestelmä saadaan toimimaan paremmin, kunnossapitoa voidaan suunnitella ja valmistella, järjestelmän käytettävyyttä parantaa ja henkilöstön työpanosta hyödyntää tehokkaammin.

Lopputuloksena on parempi asiakastyytyväisyys sekä kustannustehokkaampi järjestelmä, joka on uuden tekniikan ansiosta myös ympäristöystävällisempi.

Esineiden internet luo uusia mahdollisuuksia

Kun nykyaikaisesta veden- ja jätevedenkäsittelyjärjestelmästä kerätään jatkuvasti dataa ja tietoja, ylläpito tehostuu ja onnistuu paremmin. Edellytyksenä tälle on avoin, joustava ja turvallinen ratkaisu, jolla luodaan etäyhteys muun muassa pumppaamoihin ja jätevedenpuhdistamoihin.

Koko organisaation eli työnjohdon, huolto- ja kunnossapitohenkilöstön sekä pumppaamoiden ja jätevedenpuhdistamoiden välisten yhteyksien onnistunut digitalisaatio tehostaa kunnossapitoa ja nopeuttaa vikatilanteiden käsittelyä.

Oikeanlainen turva-arkkitehtuuri

Esineiden internet luo suuria turvallisuushaasteita, jotka on otettava vakavasti. Teollisessa vedenkäsittelyssä tietoturva on välttämättömyys, jotta pienet ja suuret ympäristökatastrofit voidaan välttää.

Tosiboxin ainutlaatuinen etäyhteysratkaisu mahdollistaa joustavan ja turvallisen veden- ja jäteveden käsittelyjärjestelmän toteuttamisen niin nykyisten kuin tulevienkin toiveiden mukaan. TOSIBOX®-teknologia luo VPN-yhteyden keskuksen, aseman ja kenttähenkilöstön välille. Ratkaisu on skaalattavissa, joustava ja mahdollistaa kokonaisen IT-infrastruktuurin luomisen.

Palkittua turvallisuutta eri aloilla

Tosibox tarjoaa maailman ensimmäisen käyttäjäystävällisen VPN-ratkaisun, jolla voi muodostaa turvallisen etäyhteyden laitteiden välille. Ratkaisu on erittäin helppo ottaa käyttöön, se lisää nykyisen verkon turvallisuutta ja se on rajattomasti skaalattavissa lukemattomiin verkottuneisiin laitteisiin ja etäyhteyksiin.

TOSIBOX®-tuotteita on käytössä 119 maassa ja eri aloilla, kuten muun muassa teollisuusautomaatio-, turvallisuus-, kiinteistö- ja infrastruktuurialoilla. Lue lisää kokemuksistamme veden- ja jätevedenkäsittelyn alalla sekä siitä, kuinka voimme tehdä arkipäivästäsi turvallisemman ja yksinkertaisemman.

Nähdään syksyn tapahtumissa

Tosibox on tänä syksynä mukana useissa tapahtumissa, kuten Teknologia17-messut Helsingissä, Industrimässorna Stockholm 2017 Ruotsissa ja hi Tech & Industry Scandinavia Tanskassa. Tule tapaamaan meitä ja kuulemaan lisää ratkaisustamme ständiltämme tai varaa tapaaminen. Nähdään pian!

Bloggaus Digitalisaatiolla turvallisempi ja tehokkaampi veden- ja jätevedenpuhdistusjärjestelmä
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Tosibox Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
Integraatiot
IoT
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva
IT
Julkishallinto
Kiinteistöala
Raaka-aineet ja energia
Telekommunikaatio
Laitteet
Valmisohjelmisto
etäyhteys etävalvonta Digitalisaatio
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa