Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Delisnapin mobiilisovellus luotiin nollasta

ReferenssiRakettitiede loi lounaspalvelu Delisnapille mobiilisovellukset React Native -ohjelmointialustalla. Kuluttajasoftan testaajat saivat softan käyttöönsä kahdessa kuukaudessa ja asiakkaat pian sen jälkeen. Pienehkö hanke onnistui tehokkaasti yhden kokeneen tekijän voimin.

Delisnap-palvelun avulla asiakasyritys pystyi tarjoamaan työntekijöilleen lounaan suoraan työpaikalle toimitettuna. Alussa tilaukset hoidettiin verkkosivulta, mutta käyttäjien pyynnöstä luotiin vielä näppärämpi ja tehokkaampi mobiilisovellus. Rakettitiede suunnitteli yhteistyössä Delisnapin kanssa ohjelmiston arkkitehtuurin ja designin.

Projektissa käytettiin Facebookin kehittämää React Native -ohjelmointialustaa, joka mahdollistaa natiivin Android- ja iOS-sovellusten kehittämisen yhtä aikaa hyödyntäen JavaScript-ohjelmointikieltä. React Native sopii sekä laadukkaaseen että varsinkin nopeaan mobiilisovellusten rakentamiseen: alustojen yhteisen koodin määrä on Delisnapin tapauksessa yli 93 %. Jäljelle jäävä pieni osa koostuu mobiilikäyttöjärjestelmien omista totutuista konventioista, jotta käyttökokemus saadaan molempien ekosysteemien ystäville mahdollisimman luontevaksi.

Sovellukset tilaukselle ja logistiikalle

Applikaatiossa lounas maksettiin luottokortilla – halutessaan tilaaja pystyi hyödyntämään automaattisesti työnantajan lounasetua. Palveluun integroitiin tunnetut maksujärjestelmät ja e-laskut, jotka käsiteltiin normaalisti yrityksen maksuprosessissa.

Ravintola vastaanotti tilausnotifikaation sekä puhelimeen että sähköpostiin ja valmisti annokset noutovalmiiksi. Erillinen kuljettajasovellus ajasti ja ohjasi kuskit poimimaan lounaat ravintoloista, jotta ne saatiin toimitettua nälkäisille optimaalisen vauhdikkaasti, yhä lämpiminä.

Delisnap oli tyytyväinen projektin korkeaan laatuun ja asiantuntijan taitoihin löytää ratkaisuja.

“Yhteistyö ammattilaisten kanssa oli helppoa. Kaikki kehitysideat ja toiveet toteutettiin nopeasti ja joustavasti”, kertoo Delisnapin hallituksen puheenjohtaja Morad Boukhari.

Suosittelija:

“Yhteistyö ammattilaisten kanssa oli helppoa. Kaikki kehitysideat ja toiveet toteutettiin nopeasti ja joustavasti.”

Morad Boukhari, hallituksen puheenjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rakettitiede Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Delisnap
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marietta Johansson & Iida Mustonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Rakettitiede kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Teknologia

React Native

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia