Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mobiilisovellukset nykyaikaisin teknologioin

post_image

TarjontaHalusitpa ideoida ja konseptoida tai lähteä suoraan kehittämään ja testaamaan uutta mobiilisovellusta, rakettitieteilijät ovat apunasi. Käytämme tämän päivän teknologioita ja toteutamme mobiilisovelluksen haluamallesi alustalle – tai hybridityökaluja käyttäen Android- ja iOS-puhelimille yhdellä kertaa. Kenties haluat sovelluksesi toimivan myös läppärin ruudulla? Onnistuu!

Mobiilikehityksessä käytettävät käytettävät teknologiat valitsemme aina tavoitteiden ja vaatimusten mukaan. Pitkissä tuotekehityshankkeissa asiakas on usein jo tekkivalintansa lyönyt lukkoon, ja silloin tuomme mukaan vaatimuksia vastaavia kehittäjiä.

Mobiilikehityksessä meille tuttuja avainsanoja ovat esimerkiksi Android, Kotlin, iOS, Swift, Objective-C ja React Native.

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Rakettitiede Oy:n tarjonta

Mobiilikehitys

Lisätietoja

Rakettitiede Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Rakettitiede Oy:n tarjontaa

Rakettitiede Oy:n Mobiilikehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia