logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asokodit ulkoisti kiinteistöautomaation ylläpidon Tosiboxin etäyhteysratkaisun avulla

ReferenssiTosiboxin luotettavan ja tietoturvallisen ratkaisun ansiosta kiinteistöyhtiö Asokodit voi keskittyä kiinteistönpidossa olennaiseen. Asokodit omistaa lähes 16 000 asumisoikeusasuntoa eri puolilla Suomea. Yhtiön toimintaan kuuluu asumisoikeussopimusten myynti sekä sen omistamien kiinteistöjen isännöinnistä ja kunnossapidosta huolehtiminen.

Haaste

Kiinteistönpito on kokonaisuus, johon kuuluu paljon asioita. Viime aikoina pinnalle ovat nousseet erityisesti energiakysymykset, mutta yhtä lailla on huolehdittava niin vedenjakelun ja viemäröinnin toiminnasta kuin hisseistä tai julkisivujen pinnoitteista. Nykyaikainen kiinteistöautomaatio tehostaa toimintaa mahdollistamalla talotekniikan monien osa-alueiden etävalvonnan ja -käytön. Näin ongelmatilanteisiin voidaan reagoida nopeammin, turhia huoltokäyntejä voidaan välttää ja toimintoja voidaan säätää reaaliaikaisesti tarpeen mukaan, mikä parantaa energiatehokkuutta ja alentaa kustannuksia.

Asokodit hyödyntää kiinteistöautomaatiota monin tavoin erityisesti suuremmissa kiinteistöissään. Jatkuvat yhteys- ja tietoturvaongelmat saivat yhtiön etsimään luotettavampaa etäkäyttöratkaisua. Erityisesti 3G-yhteyksissä oli ongelmia, joiden syihin ei päästy entisen järjestelmän kanssa kiinni. Myös puutteellinen tietoturva ja sen seurauksena tapahtunut tietomurto yhtiön järjestelmiin oli ongelma, joka vaati entistä järeämpää ratkaisua tietoturvan – ja asumisturvallisuuden – varmistamiseksi.

Ratkaisu

Asokodit tekee yhteistyötä kiinteistöjen elinkaaren hallintaan erikoistuneen Caverionin kanssa, ja on ulkoistanut heille kiinteistöautomaation ylläpidon ja valvonnan. Sopimuksen mukaiseen palveluntuottamiseen tarvittiin varmatoiminen ja tietoturvallinen etäyhteysratkaisu. Asokodit ja Caverion alkoivat yhdessä etsiä tarpeisiinsa sopivaa infrastruktuuria.

Eri vaihtoehdoista uudeksi ratkaisuksi valikoitui onnistuneiden koeasennusten jälkeen Tosibox, joka vakuutti paitsi toimintavarmuudellaan, myös referensseillään ja näytöillään. Kaikkien isompien uusien ja saneerattavien vanhojen Asokodit-kohteiden etäyhteydet toteutetaan nyt keskitetysti ja tietoturvallisesti Tosiboxin avulla. Vaikka kohteiden laitteistot ja yhteydet vaihtelevat, Tosiboxin standardoitu ratkaisu ja käyttöönotto sopivat jokaiseen kohteeseen.

Aiemmin piinanneet yhteysongelmat ovat nyt historiaa. Tosiboxin teknologian toimintavarmuus ja korkeatasoinen tietoturva mahdollistavat kiinteistönpidossa keskittymisen olennaiseen jatkuvien yhteysongelmien ratkomisen sijaan. Asukkaille tämä näkyy parempana palveluna ja asumismukavuutena virheettömän veden- ja lämmöntuotannon kautta.

Hyödyt

  • Korkealuokkainen tietoturva
  • Varmatoiminen ja koeteltu teknologia
  • Luotettavasti toimivat etäyhteydet mahdollistavat keskittymisen olennaiseen
  • Parantunut palvelutaso, asukkaat voivat nauttia virheettömästä veden- ja lämmöntuotannosta
  • Mahdollistaa kiinteistöautomaation huollon ja valvonnan ulkoistamisen
  • Palveluliiketoiminnan mahdollistaja

Suosittelija:

”Taloautomaatio on pieni osa kiinteistönpidon kokonaisuutta. Tosiboxin ansiosta voimme nyt keskittyä olennaiseen jatkuvien yhteysongelmien ratkomisen sijaan.”

Tero Salminen, kiinteistöpäällikkö, Asokodit

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tosibox Oy

Tiedot

Tilaaja: Asokodit
Ajankohta: - 2017

Lisätietoja

Tosibox Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Omat tagit

kiinteistöautomaatio
rakennusautomaatio

Erikoisosaaminen

IoT
It-infrapalvelut
Käyttäjähallinta
Tietoturva

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Tosibox Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Siirry Tosibox Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

7 lupaavinta terveyden ja hyvinvoinnin startupia Suomesta
Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Suosituimmat automerkit Länsiväylällä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia