Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ansioniemen Sähkö keventää kulujaan koko toiminnan kattavalla järjestelmällä

ReferenssiAnsioniemen Sähkössä on parhaillaan menossa sukupolvenvaihdos, jonka yhteydessä kulurakennetta päätettiin keventää. Adminet on mahdollistanut kulujen karsimisen automatisoimalla toimistotöitä ja vapauttanut johdon aikaa toiminnan kehittämiseen.


Toimitusjohtaja Tomi Ikävalko kuvailee ohjelmiston vaihdon syitä ja saavutettuja hyötyjä tarkemmin:

1. Iso nippu tarpeellisia ominaisuuksia

Adminetissä oli iso nippu pieniä ominaisuuksia, jotka katsottiin meille tarpeellisiksi: Ensinnäkin se, että kaikki toiminnot ovat yhdessä ohjelmassa ihan kirjanpitoa myöten. Lisäksi tärkeää oli sähköiset työmääräimet, ajantasainen projektiseuranta sekä ostamisen helppous päätukkureilta, kun saadaan hintavertailu suoraan tietokoneelta ilman, että tarvitsee soitella ja kysellä päivän hintaa.

2. Työtilausprosessi hoituu nykyään muutamassa minuutissa

Ihan koko työtilausprosessi tarvikkeiden tilauksesta aina laskutukseen on nopeutunut. Käytännössä tuon koko asian pyöräyttäminen hoituu toimiston osalta muutamassa minuutissa.

3. Lasku lähtee myymälästä samaan aikaan kuin asiakaskin

– Adminet on helpottanut myös myymälämyyntiä, kun tuotteet vaan luetaan viivakoodikeräilijällä ohjelmaan. Jos kyseessä on laskutusasiakas, lasku lähtee sähköisesti melko lailla samaan aikaan kuin asiakaskin, joten rahakierto nopeutuu.

4. Konttorin kulut kevyemmäksi

– Papereiden kanssa värkkäämistä on jäänyt hurjasti pois. Esimerkiksi työtilausten laskutus on poistunut toimistolta kokonaan, kun työnjohtajat klikkaavat laskun maailmalle tilausta tarkistaessaan. Arvioisin, että ainakin yhden henkilön työpanoksen verran on pystytty siirtämään resursseja muihin asioihin.

5. Aikaa seurantaan ja yrityksen kehittämiseen

– Oma tekeminen on suoraviivaistunut, joten sitä on pystynyt huolettomasti ottamaan lisää, eikä tule sellaista paniikinomaista tunnetta, ettei kerkeä tehdä. Seurantapuolella olen ruvennut ottamaan lisää vastuuta raporttien katselusta. Mitä ahkerammin lukuja tutkii, sitä enemmän jää aikaa reagoida jos pitää tehdä muutoksia.

Suosittelija:

"Olemme olleet tosi tyytyväisiä ja positiivisella mielellä mennään eteenpäin. Suosittelen muille, että ihan rohkeasti ottaa koko ohjelman kerralla käyttöön, eikä vain muutamaa palasta sieltä täältä. Kun vaan jaksaa opetella kokonaisuuden, Adminetistä saa puristettua täyden hyödyn ja se helpottaa tekemistä todella paljon."

Toimitusjohtaja Tomi Ikävalko

Pinterest
Referenssin infoboxi
Admicom Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ansioniemen Sähkö Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Admicom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Hankinta
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

LVIS
Urakointi
Adminet
Sähköinen laskutus
Tarjouslaskenta

Siirry yrityksen profiiliin Admicom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Admicom Finland - Muita referenssejä

Admicom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia