Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Adafy työnantajana: Joustavuudesta

BloggausMITÄ ON JOUSTAVUUS TYÖSSÄ?

Meillä Adafyllä joustavuutta on ollut työajoissa ja työntekemispaikassa: ne perinteiset jutut liukuvasta työajasta ja paikkariippumattomasta työstä tietysti olivat arkipäivää ennen koronan aiheuttamia poikkeusjärjestelyjä sekä tulevat olemaan normaaleja siirtyessämme vahvemmin hybridiin, eli vaihdellen ja joustavasti työskentelyyn toimistolla ja toimiston ulkopuolella.

On meiltä lähdetty muutamaksi viikoksi koodaamaan Espanjaan tai siirrytty neljäpäiväiseen työviikkoon jos siihen on tuntunut tarvetta. Kaikille työntekijöillemme kuuluu Joulun ja Uuden vuoden aikaan kaksi ylimääräistä palkallista lomapäivää. Palkallista isyysvapaata saa pitää kolminkertaisesti alan työehtosopimuksessa määritettyyn verrattuna.

Näillä asioilla voi saada joustavuutta siihen, että työ ja muu elämä pysyvät hyvässä tasapainossa. Ja sillä on meille merkitystä.

Kun meillä on ohjelmistokehittäjä tullut kertomaan, että haluaa uusiin hommiin tai erilaiseen projektiin, häntä on kuunneltu ja asialle tehdään se mitä vaan pystytään: seuraavassa mahdollisessa paikassa tehdään järjestelyjä uuden projektin tai asiakkuuden pariin. Eihän se aina mukavaa ole kertoa asiakkaalle että nyt vaihtuu pitkäaikainen kehittäjä, joka on ollut asiakkaalle mieleinen, mutta ilman tällaista joustavuutta ei koko homma olisi kovin kestävällä pohjalla.

Joustavuus on yksilöllinen asia – toinen kokee tärkeämpänä toisenlaiset asiat kuin toinen. Me etsimme osaavaan porukkaamme lisää ohjelmistokehittäjiä ja arkkitehtejä, jotka viihtyvät Azuren, .NET:n, modernien teknologioiden ja ohjelmistokehitysmenetelmien parissa. Olemme oikeasti kiinnostuneita juttelemaan siitä, millaista joustavuutta sinä kaipaisit työhösi.

Mikäli ohjelmistokehittäjän tai -arkkitehdin hommat modernien teknologioiden ja ohjelmistokehitysmenetelmien, Azure, .NET:n ym parissa ja mukavassa ja erittäin osaavassa porukassa kiinnostavat, ota yhteyttä toimitusjohtaamme Satuun: satu.kuusinen@adafy.com

Lisätietoa: Rekry – Adafy Oy

Pinterest
Adafy Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Adafy kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adafy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy - Muita referenssejä

Adafy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia