Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Adafy Oy

Adafy on näkemyksellinen Microsoft- ja Azure-ohjelmistokumppani räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen rakentamiseen ja liiketoiminnan digitalisoimiseen.

Adafy Oy - Yritysesittely

Adafyllä on korkean tason osaamista ja kokemusta Microsoft-teknologioista, Azure -pilvipalveluista, räätälöityjen ohjelmistojen kehityksestä ja liiketoiminnan digitalisaatiosta.

Olemme helposti lähestyttävä, ketterä ja näkemyksellinen kumppani asiakkaillemme, jotka haluavat purkaa datasiilojaan, nopeuttaa ja tehostaa liiketoimintaprosessejaan, digitalisoida omia palvelujaan ja parantaa tiedolla johtamista.

Tarjoamme myös ohjelmistokehityksen asiantuntijapalvelua, eli osaavia Microsoft full stack -ohjelmistokehittäjiä asiakkaidemme tuotekehitystiimejä vahvistamaan.

Adafyllä olemme tehneet Microsoft -teknologioiden ja Azuren parissa kehitystä jo vuodesta 2012. Kokemuksemme kattaa full stack -ohjelmistokehityksen, vaativat integraatioratkaisut, tietokannat, käyttöliittymät ja sovellukset.
Työntekijöitä 24
Y-tunnus 2480016-8
Perustettu 2012
Www adafy.com
Puh +358 40 7327447
E-mail satu.kuusinen@adafy.com
Toimipaikat Jyväskylä
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Supply chain management SCM
(4)
Tuotanto
(4)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(3)

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
(5)
Pilvipalvelut / SaaS
(4)

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus
(5)
Kauppa
(1)
Pankki ja vakuutus
(1)
Kiinteistöala
(0)

Teknologia

Azure
(10)
Microsoft
(9)
C#
(2)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(11)
Konsultointi
(4)
Tuki- ja ylläpitotyö
(3)

Adafy - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiJunttan valitsi integraatiokumppanikseen Adafyn

"Kehitysyhteistyömme Adafyn kanssa on osa laajempaa Junttanin liiketoiminnan teknologiakehitysohjelmaa. Olemme hakeneet meille sopivia innovatiivisia ja ammattitaitoisia teknologiakumppaneita, jotka haluavat olla mukana Junttanin pitkäjänteisessä ja kokonaisvaltaisessa digitalisaatiostrategian toteutuksessa. Junttanilla on hieno historia, asiakaspohja, kehityskulttuuri ja kunnianhimoiset.."

-- Roni Ryyppö. CTO

Näytä referenssi

ReferenssiTana Oy: ”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi vahvasti verkostoitunutta liiketoimintamallia ja digitalisointia kehittänyt suomalainen menestystarina

"Adafyn kanssa tehtävä yhteistyö on osa Tanan kokonaisvaltaista digitalisaatio-ohjelmaa ja olemme edenneet siinä määrätietoisesti ja askel kerrallaan yhdessä. Kehitystyön tuloksena mahdollistamme Tanan suunniteltua kansainvälistä kasvua, kun teknologia auttaa meitä skaalautumaan. Yhteistyö Adafyn kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Adafyn väki tuntee meidät tosi hyvin vuosia.."

-- Reetta Punta, VP, HR & Business Support

Näytä referenssi

ReferenssiVähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus: Cross Wrap valitsi Adafyn digitalisaatiokumppaniksi

"On hienoa, että Adafyllä mietitään teknisten ratkaisujen lisäksi asioita asiakkaan näkökulmasta. Heillä on hyvin monipuolinen, ammattitaitoinen ja auttavainen tiimi, jonka kanssa on helppo kommunikoida järjestelmäasioista. Tämä on ollut alusta saakka hienosti rakennettu ajatusmalli, ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä. Toivon, että hyvin ja vaivattomasti toiminut yhteistyömme.."

-- Laura Leskinen, Business Development Director

Näytä referenssi

ReferenssiAdafy Steerpropin kehityskumppaniksi: Innovatiiviset propulsioratkaisut yhdistettynä innovatiiviseen digitaaliseen kehittämiseen

"Tunnistimme Steerpropilla tarpeen automatisoida prosesseja sekä hyödyntää omista taustajärjestelmistä kertyvää dataa entistä paremmin. Adafyn tarjoama integraatioratkaisu vaikutti tähän sopivimmalta, ja digitaalinen kehitysyhteistyö heidän kanssaan tuli osaksi yrityksemme laajempaa liiketoiminnan kehitysprojektia."

-- Lari Saari, IT Manager

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Adafy - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Skaalautuvat ja tietoturvalliset integraatioratkaisut, kuten Adafy palvelukerros mahdollistavat datasiilojen purkamisen, prosessien automatisoinnin, monitoimittajaympäristön hallinnan ja paljon muuta. Integraatiopalvelukerroksen avulla järjestelmät eivät..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Kattavat ja ketterät kehityspalvelut räätälöidyille sovelluksillesi ja ICT-arkkitehtuurillesi: Meillä on kokemusta liiketoiminnan digitalisoinnista, prosessien tehostamisesta, manuaalisten vaiheiden automatisoinnista, datasiilojen purkamisesta ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Häiriöttömästi toimivat palvelut, jotka skaalautuvat liiketoiminnan kasvun mukana Hyvin toteutettuna pilviratkaisut mahdollistavat häiriöttömästi toimivat palvelut, jotka skaalautuvat liiketoiminnan kasvun mukana. Pilvipalvelut tuovat ketteryyden ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tehokkuutta läpi koko tilaus- toimitusketjun, lisää myyntiä ja tyytyväisemmät asiakkaat Taustajärjestelmissä (ERP, PDM, CRM jne) piilevän datan täysimääräinen hyödyntäminen. Tilaus-toimitusketjun tehostaminen ja prosessien automatisointi. Valmistus-..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Adafy - Referenssit

Adafy - Bloggaukset

 

Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku