Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Adafy Oy

Adafy on näkemyksellinen Microsoft- ja Azure-ohjelmistokumppani räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen rakentamiseen ja liiketoiminnan digitalisoimiseen.

Adafy Oy - Yritysesittely

Adafyllä on korkean tason osaamista ja kokemusta Microsoft-teknologioista, räätälöityjen ohjelmistojen kehityksestä ja liiketoiminnan digitalisaatiosta.

Olemme helposti lähestyttävä, ketterä ja näkemyksellinen kehityskumppani asiakkaillemme, jotka haluavat purkaa datasiilojaan, nopeuttaa ja tehostaa liiketoimintaprosessejaan, digitalisoida omia palvelujaan ja parantaa tiedolla johtamista.

Tarjoamme myös ohjelmistokehityksen alihankintaa eli osaavia Microsoft full stack ohjelmistokehittäjiä asiakkaidemme kehitystiimejä vahvistamaan.

Olemme Microsoft Gold Partner ja olemme tehneet Azuressa kehitystä jo vuodesta 2012. Kokemuksemme kattaa full stack -ohjelmistokehityksen, vaativat integraatioratkaisut, tietokannat, käyttöliittymät ja sovellukset.
Työntekijöitä 17
Y-tunnus 2480016-8
Perustettu 2012
Www adafy.com
Puh +358 40 7327447
E-mail satu.kuusinen@adafy.com
Toimipaikat Jyväskylä

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Supply chain management SCM
(4)
Tuotanto
(3)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(3)

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(5)
Arkkitehtuuri
(4)
Integraatiot
(4)
Pilvipalvelut / SaaS
(3)

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus
(3)
Kauppa
(1)
Pankki ja vakuutus
(1)
Kiinteistöala
(0)

Teknologia

Azure
(7)
Microsoft
(6)
C#
(1)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(8)
Tuki- ja ylläpitotyö
(3)
Konsultointi
(2)

Adafy - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAidon & Adafy: AA-luokan ohjelmistokehitysyhteistyötä

"Yhteistyö Adafyn kanssa on ollut helppoa ja avointa. Adafyn osaamisen taso on todella hyvä. Käytännössä Adafyn ohjelmistokehittäjät ovat olleet mukana rakentamassa Aidonilla uutta pilvipohjaista palvelualustaa kuin myös aikaisempaa luentajärjestelmäämme."

-- Harri Valkonen, Director Research & Development

Näytä referenssi

ReferenssiTana Oy: ”Konepaja ilman konepajaa” – menestyksekkäästi vahvasti verkostoitunutta liiketoimintamallia ja digitalisointia kehittänyt suomalainen menestystarina

"Adafyn kanssa tehtävä yhteistyö on osa Tanan kokonaisvaltaista digitalisaatio-ohjelmaa ja olemme edenneet siinä määrätietoisesti ja askel kerrallaan yhdessä. Kehitystyön tuloksena mahdollistamme Tanan suunniteltua kansainvälistä kasvua, kun teknologia auttaa meitä skaalautumaan. Yhteistyö Adafyn kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Adafyn väki tuntee meidät tosi hyvin vuosia.."

-- Reetta Punta, VP, HR & Business Support

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Adafy - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Kattavat ja ketterät kehityspalvelut räätälöidyille sovelluksillesi ja ICT-arkkitehtuurillesi: Meillä on kokemusta liiketoiminnan digitalisoinnista, prosessien tehostamisesta, manuaalisten vaiheiden automatisoinnista, datasiilojen purkamisesta ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Adafy - Referenssit

Adafy - Bloggaukset

 

Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku