Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus: Cross Wrap valitsi Adafyn digitalisaatiokumppaniksi

ReferenssiCross Wrap Oy suunnittelee, valmistaa ja myy kalvopaalaimia ja paalinpurkulaitteita mm. kierrätysmateriaalien ja teollisuustuotteiden käsittelyyn ja pakkaamiseen. Cross Wrap - Wrap it smarter

”Uuden järjestelmän kehitys liittyy liiketoimintamme laajempaan digitalisointityöhön. Tahdomme palvella asiakkaitamme paremmin sekä tarjota keinoja, joilla olemme paremmin heidän tavoitettavissaan. Tätä varten tarvitsimme tekniset ratkaisut, jotka mahdollistavat toimintojen skaalaamisen myös tulevaisuuden tarpeisiin. Ensimmäisenä kehitystyön tavoitteena oli mm. purkaa datasiiloja sekä tuoda ERP/CRM-järjestelmän piilevä data hyötykäyttöön”, kertoo Cross Wrapin COO Aki Paananen.

Adafy rakensi asiakasportaalin ja varaosaverkkokaupan, joiden avulla Cross Wrap pystyy nyt vähentämään sisäisistä prosesseistaan manuaalista työtä sekä tarjoamaan asiakkailleen entistä paremman asiakaskokemuksen. 

Adafyn etuna ketterä toimintatapa, sopiva kokoluokka sekä valmiit integraatiotyökalut

Cross Wrapilla oli kehityskumppaniksi kymmenkunta vaihtoehtoa, joista sopivaa kumppania lähdettiin rajaamaan. Adafyn eduksi katsottiin ketterä toimintatapa, sopiva kokoluokka yrityksenä sekä valmiit integraatiotyökalut, joita kehitystyössä voitiin hyödyntää.

”Koimme olevamme merkittävä asiakas alusta saakka, sillä Adafy panosti projektiimme paljon jo tarjousvaiheessa: pidimme useita sparraustapaamisia miettien kokonaisuutta ja hankkeen kustannuksia”, Aki kertoo.

Valintaan vaikuttivat myös Adafyn valmiit tekniset integraatioratkaisut: heti projektin alussa keskusteltiin moduuleista ja mahdollisuudesta hyödyntää osittain valmiita ratkaisuja osana järjestelmää, räätälöitynä Cross Wrapin tarpeisiin sopivaksi.

”Vaikka kehitetään uutta, ei kaikkea tarvitse keksiä täysin nollasta. Se, että joku muu on jo ennen meitä kehittänyt, testannut ja hionut moduuleita toimiviksi, nopeuttaa kehitysprosessia sekä lisää luottamusta siihen, että ratkaisut todella toimivat arjessa toivotusti”, jatkaa Cross Wrapin Business Development Director Laura Leskinen.

Vuorovaikutuksellinen toimintamalli ja hyvä dokumentointi saavat kiitosta

Projektin alku sujui tarjousvaiheen tapaan sujuvasti samalla aaltopituudella. Laura hyppäsi kehitysprojektiin mukaan kesken hankkeen, mutta pääsi nopeasti kiinni yhteistyöhön. Kehitystyötä tehtiin ketterän kehittämisen toimintamallien mukaisesti kahden viikon kehityssprinteissä.

”Projektin pohja oli suunniteltu todella hyvin, minkä lisäksi Adafy oli dokumentoinut projektin kattavasti alusta saakka. Tämä helpotti ja nopeutti projektin kokonaisuuden sisäistämistä”, Laura kertoo.

Projektin aikana näkyväksi tuli projektitiimin ammattitaidon lisäksi Adafyltä löytyvä muu osaaminen: kokemus vastaavista asiakastapauksista auttoi pääsemään projektissa vauhtiin, sillä Cross Wrapin tarpeiden perusperiaatteet olivat jo projektitiimille tuttuja. Adafyn tiivis ja vuorovaikutuksellinen toimintamalli koettiin positiivisena asiana yhteistyössä.

”Vuorovaikutus lisää tekemisen läpinäkyvyyttä, sillä voimme paremmin seurata, että kehitystyössä tehdään liiketoimintamme kannalta oikeita asioita oikeaan aikaan. Lisäksi on hienoa, että Adafyllä mietitään teknisten ratkaisujen lisäksi asioita asiakkaan näkökulmasta. Heillä on hyvin monipuolinen, ammattitaitoinen ja auttavainen tiimi, jonka kanssa on helppo kommunikoida järjestelmäasioista, vaikkei itse olisi kovin tekninen ihminen. Tuntuu, että he ovat jo osa meidän yritystämme”, pohtii Laura.

”Pidän myös siitä, että Adafyllä projektinjohto ja tekniset osaajat ovat eri henkilöitä. Näin projektin ohjat pysyvät selkeästi jonkun käsissä, eivätkä hallinnolliset asiat tai aikataulut jää teknisen kehittämisen jalkoihin”, Aki jatkaa.

Ketterä yhteistyö saa jatkoa tulevaisuudessa

Tieto kulkee jo osittain Cross Wrapin järjestelmien välillä automaattisesti, eikä samaa tietoa tarvitse enää kirjata useaan järjestelmään, kuten aiemmin. Uusi järjestelmä on suunniteltu niin, että se huomioi kattavasti yrityksen prosessien kaikki vaiheet, ja skaalautuvuus mahdollistaa koko tuotantoprosessin digitalisoinnin niin asiakkaan laitteen koko elinkaaren kuin sisäisten prosessienkin osalta.

”Tahdomme olla enemmän kuin pelkkä laitetoimittaja ja keskittyä tulevaisuudessa perustoimintamme lisäksi palvelutuotteiden laajempaan myyntiin. Järjestelmä tukee tätä visiota mainiosti, sillä nyt asiakkaamme voivat tarkastella esimerkiksi oman laitteensa rakennetta sekä löytävät näin helpommin siihen sopivat varaosat. Työn alla on parhaillaan toimittajaportaali, jota voimme hyödyntää yhteistyössä alihankkijoidemme kanssa”, kertoo Aki.

Suosittelija:

On hienoa, että Adafyllä mietitään teknisten ratkaisujen lisäksi asioita asiakkaan näkökulmasta. Heillä on hyvin monipuolinen, ammattitaitoinen ja auttavainen tiimi, jonka kanssa on helppo kommunikoida järjestelmäasioista. Tämä on ollut alusta saakka hienosti rakennettu ajatusmalli, ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä. Toivon, että hyvin ja vaivattomasti toiminut yhteistyömme Adafyn kanssa jatkuu vahvana myös tästä eteenpäin.

Laura Leskinen, Business Development Director

Pinterest
Referenssin infoboxi
Adafy Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Cross Wrap Oy valmistava teknologiateollisuus
Ajankohta: 2021 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Satu Kuusinen, satu.kuusinen@adafy.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Adafy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Myynti
Supply chain management SCM
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adafy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy - Muita referenssejä

Adafy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia