Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aidon & Adafy: AA-luokan ohjelmistokehitysyhteistyötä

ReferenssiAidon on Pohjoismaiden johtava älykkäiden energiamittausratkaisujen ja älyverkkosovellusten kehittäjä ja toimittaja. Aidonin tarina alkoi vuonna 2004, ja siitä asti Aidon on ratkaisuillaan auttanut asiakkaitaan, pohjoismaisia jakeluverkkoyhtiöitä, parantamaan sähkönjakelun luotettavuutta ja vastaamaan käynnissä oleviin energiatoimialan muutoksiin. Älykkäisiin mittausjärjestelmiin ja verkkodatan jalostamiseen ja hyödyntämiseen perustuvat ratkaisut tukevat verkkoyhtiöitä niiden tärkeimmässä tehtävässä: häiriöttömässä sähkön toimittamisessa asiakkailleen. Aidonin avoimeen arkkitehtuuriin pohjautuvat luentajärjestelmät ja energiapalvelulaitteet ovat käytössä jo lähes 4 miljoonassa mittauspisteessä Pohjoismaissa.

Adafy ja Aidon ovat tehneet ohjelmistokehityksen yhteistyötä jo vuodesta 2016. Adafy on tarjonnut osaavia ohjelmistokehitysammattilaisia Aidonin tuotekehitystiimejä vahvistamaan. Kehitystä tehdään ketterillä ohjelmistokehitysmenetelmillä Aidonin ohjauksessa. Käytettyjä teknologioita ovat olleet mm. .NET, Azure, Docker, Kubernetes, C#, Windows Forms ym.

”Yhteistyö Adafyn kanssa on ollut helppoa ja avointa. Adafyn osaamisen taso on todella hyvä. Käytännössä Adafyn ohjelmistokehittäjät ovat olleet mukana rakentamassa Aidonilla uutta pilvipohjaista palvelualustaa kuin myös aikaisempaa luentajärjestelmäämme.”

Harri Valkonen, Director Research & Development ja Pasi Jakonen, Project Manager.

Aidon Oy:

Toimiala: Energiamittausratkaisut ja älyverkkosovellukset

Liikevaihto: 40 M€

Suosittelija:

”Yhteistyö Adafyn kanssa on ollut helppoa ja avointa. Adafyn osaamisen taso on todella hyvä. Käytännössä Adafyn ohjelmistokehittäjät ovat olleet mukana rakentamassa Aidonilla uutta pilvipohjaista palvelualustaa kuin myös aikaisempaa luentajärjestelmäämme.”

Harri Valkonen, Director Research & Development

Pinterest
Referenssin infoboxi
Adafy Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Aidon Oy
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Satu Kuusinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Adafy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Azure
Microsoft
C#

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adafy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy - Muita referenssejä

Adafy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia