Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junttan valitsi integraatiokumppanikseen Adafyn

ReferenssiJunttan Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä hydraulisia paalutuslaitteita ja tarjoaa niihin liittyviä asiantuntija- ja elinkaaripalveluita. Junttanin tuotevalikoima koostuu maailman johtavista lyöntipaalutuskoneista, monikäyttö- ja porauskoneista, sekä hydraulijärkäleistä, kairoista ja voimayksiköistä.

Projektin lähtökohdat

”Kehitysyhteistyömme Adafyn kanssa on osa laajempaa Junttanin liiketoiminnan teknologiakehitysohjelmaa. Olemme hakeneet meille sopivia innovatiivisia ja ammattitaitoisia teknologiakumppaneita, jotka haluavat olla mukana Junttanin pitkäjänteisessä ja kokonaisvaltaisessa digitalisaatiostrategian toteutuksessa.

Junttanilla on hieno historia, asiakaspohja, kehityskulttuuri ja kunnianhimoiset kasvutavoitteet. Digitaaliset teknologiat ja käytettävissä oleva konedata halutaan valjastaa tukemaan liiketoimintamme kasvua ja kehittymistä. Uskon, että Adafy tarjoaa meille hyvää teknologia-asiantuntemusta ja näkemyksellisiä ratkaisuja tässä tavoitteessamme.”

Roni Ryyppö, Chief Technology Officer, Junttan Oy

Yhteistyö Junttanin kanssa syventää Adafyn kokemusta valmistavan teollisuuden yritysten parissa

”Olemme iloisia ja ylpeitä, että Junttan oman alansa edelläkävijänä valitsi meidät kehityskumppanikseen. Haluamme olla luottamuksen arvoisia ja osoittaa arvomme myös Junttanille nyt käynnistyvän yhteistyön aikana. Toimintatapaamme kuuluu se, että pyrimme toimittamaan asiakkaalle nopeasti konkreettisia hyötyjä ja olemme tottuneet työskentelemään monitoimittajaympäristössä asiakkaan muidenkin järjestelmäkumppaneiden kanssa.

Adafyllä on vankkaa kokemusta mm. skaalautuvien integraatioratkaisujen toimittamisesta. Aloitammekin yhteistyömme Junttanin kanssa juuri niistä ja odotamme innolla, millaisia uusien teknologioiden sovellusmahdollisuuksia eteemme vielä tuleekaan.”

Satu Kuusinen, toimitusjohtaja, Adafy Oy  

Suosittelija:

”Kehitysyhteistyömme Adafyn kanssa on osa laajempaa Junttanin liiketoiminnan teknologiakehitysohjelmaa. Olemme hakeneet meille sopivia innovatiivisia ja ammattitaitoisia teknologiakumppaneita, jotka haluavat olla mukana Junttanin pitkäjänteisessä ja kokonaisvaltaisessa digitalisaatiostrategian toteutuksessa. Junttanilla on hieno historia, asiakaspohja, kehityskulttuuri ja kunnianhimoiset kasvutavoitteet. Digitaaliset teknologiat ja käytettävissä oleva konedata halutaan valjastaa tukemaan liiketoimintamme kasvua ja kehittymistä. Uskon, että Adafy tarjoaa meille hyvää teknologia-asiantuntemusta ja näkemyksellisiä ratkaisuja tässä tavoitteessamme.”

Roni Ryyppö. CTO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Adafy Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Junttan Oy
Ajankohta: 2023 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Satu Kuusinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Adafy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adafy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy - Muita referenssejä

Adafy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia