Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Github Copilot: yhteensä 9 käytännön vinkkiä

Bloggaus

Tekoälytyökalut kannattaa ottaa haltuun

Tekoäly voi olla työkaverisi

Tarvitsetko tehokkaampia ja älykkäämpiä ratkaisuja liiketoimintaasi? Tekoälytyökalut voivat olla vastaus ongelmiisi. Ne pystyvät käsittelemään valtavia tietomääriä, löytämään trendejä ja ennustamaan tulevia tapahtumia nopeasti ja tarkasti.

Tekoälytyökalut auttavat myös automatisoimaan toistuvia tehtäviä, vapauttavat aikaa ja antavat sinulle mahdollisuuden keskittyä tärkeimpiin asioihin. Lisäksi ne voivat auttaa sinua optimoimaan prosesseja, parantamaan päätöksentekokykyäsi ja kasvattamaan liiketoimintasi tuottavuutta.

Joten, miksi et ottaisi tekoälytyökaluja käyttöön liiketoiminnassasi? Ota yhteyttä meihin ja katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua tehostamaan liiketoimintaasi ja saavuttamaan entistä parempia tuloksia!

Tämän lyhyen markkinointitekstin laati tekoälytyökalu ChatGPT ja sen lisäksi meillä Adafyllä on otettu tekoäly työkaveriksi myös ohjelmistokehityksessä. 

Elämme todellista teknologiamurroksen aikaa: tekoälytyökalut ovat jo käytössämme. Tulemme julkaisemaan näkemyksellisiä asiantuntija-artikkeleita jatkossa siis myös tekoälymaailmasta!

Tämän asiantuntija-artikkelin kirjoittajia on kolme. Alunperin ohjelmistoarkkitehtimme Panu Oksala kirjoitti tekoälytyökalu GitHub Copilotista blogikirjoituksen omalle verkkosivulleen: 3 Practical Tips for Using GitHub Copilot – Panu Oksala . Sen jälkeen toimitusjohtamme Satu otti työkaverikseen toisen tekoälytyökalu ChatGPT:n ja lähti kääntämään blogia suomenkielelle sekä pyysi apua myös johdantotekstiin. ChatGPT päätyi kirjoittamaan meille ensin kokonaan oman vinkkilistansa GitHub Copilotin käyttöön. Lopulta saimme ChatGPT:n tekemään myös käännöstyön Panun artikkelista.

Julkaisemme nyt molemmat ChatGPT:n avustamat tekstit, eli käännöksen Panun alkuperäisestä blogitekstistä ja lisäksi ChatGPT:n kirjoittaman vinkkilistan. Panun tekstiä voi luonnehtia asiaan perehtyneen asiantuntijan näkemysten jakamiseksi GitHub Copilotiin jo hieman perehtyneille ohjelmistokehittäjille. ChatGPT:n kirjoittamat vinkit sopivat vielä varhaisempaan vaiheeseen, eli neuvoiksi työkaluun vasta tutustuville. Saimme kuitenkin lopulta koottua yhteensä 9 vinkkiä Github Copilotin käyttöön ja halusimme jakaa ne kaikki teille.

Panu tietenkin vielä tarkisti lopullisen tekstin kokonaan, jotta pahoilta asiavirheiltä vältytään. Tämä toimintamalli on suositeltavaa aina tekoälytyökaluja käytettäessä.

Lue koko artikkeli verkkosivuiltamme: https://adafy.com/github-copilot-yhteensa-yhdeksan-kaytannon-vinkkia/

Pinterest
Adafy Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Adafy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

tekoäly
githubcopilot

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adafy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy - Muita referenssejä

Adafy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia