Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Adafyltä ohjelmistokehittäjiä ja teknologiaosaamista Jydacomin tarpeisiin

ReferenssiJydacom Oy on rakennusliikkeiden tarpeisiin kehitetyn laajan liiketoiminnan ohjausjärjestelmän toimittaja. Jydacomin ohjelmistot kattavat rakennusliikkeiden kaikki ydintoiminnot: tarjouslaskennan, tuotannon, taloushallinnon, palkanlaskennan, viranomaisilmoitukset ja kulunhallinnan. Menestyvät ja kasvavat rakennusliikkeet käyttävät Jydacomin järjestelmiä liiketoimintansa hoitamiseen.  

Jydacom on osa Pohjoismaiden johtavaa rakennusalan ohjelmistoja toimittavaa EG –konsernia.

Yhteistyö

Adafyn ja Jydacomin yhteistyö käynnistyi syksyllä 2022, kun Adafy tarjosi kaksi ohjelmistokehittäjää Jydacomin tuotekehitystiimiä vahvistamaan. Tarpeena oli löytää henkilöitä, joilla on Angular, C#, .NET 6, EF Core, ja SQL Server hallussa. Adafyn ohjelmistokehittäjät työskentelevät suoraan Jydacomin ohjauksessa, kiinteänä osana Jydacomin kehitystiimiä.

Uusille ohjelmistokehittäjille on aina tavallinen haaste alussa alkaa ottamaan haltuun asiakkaan toimialan erityispiirteitä. Koska Jydacomilla on vankka osaaminen omalta erikoisosaamisalueeltaan ja alan ammattilaisia omasta takaa, sisältötukea on kuitenkin hyvin saatavilla. Töiden aloituksen aikaan osui myös Jydacomilla kehitysprosessin ja työkalujen uudistaminen, johon adafyläiset hyppäsivät suoraan mukaan. Tämä ei ole haitannut töiden käynnistymistä ja ensimmäisten kuukausien aikana uudet kehittäjät ovatkin päässeet hyvää alkuun Jydacomin ohjelmistojen parissa.

Miksi Adafy?

”Valitsimme Adafyn yhteistyökumppaniksemme tuotekehityksellemme, koska Adafyn teknologiaosaaminen vastaa Jydacomin tarpeita hyvin. Tiedämme, että meille töitä tekevien ohjelmistokehittäjien lisäksi adafyläisiltä löytyy laajasti Microsoft- ja Azure -teknologiaosaamista ja voimme tarpeen mukaan kääntyä heidän puoleensa myös rajatummissa erityiskysymyksissä.

Tuotekehitystiimissä työskentely sujuu mutkattomasti yhdessä meillä aloittaneiden ohjelmistokehittäjien kanssa ja olemme olleet tyytyväisiä.”

Timo Nirhamo

Director, Product Management

Jydacom Oy

”Teemme mielellämme yhteistyötä oman alansa vahvojen toimijoiden kanssa. Jydacomilla on pitkä historia rakennusliikkeiden johtavana ohjelmistotoimittajana ja on hienoa että me Adafyllä voimme olla kumppanina Jydacomin kehityksessä ja kasvussa.”

Satu Kuusinen

Toimitusjohtaja

Adafy Oy

Suosittelija:

”Valitsimme Adafyn yhteistyökumppaniksemme tuotekehityksellemme, koska Adafyn teknologiaosaaminen vastaa Jydacomin tarpeita hyvin. Tiedämme, että meille töitä tekevien ohjelmistokehittäjien lisäksi adafyläisiltä löytyy laajasti Microsoft- ja Azure -teknologiaosaamista ja voimme tarpeen mukaan kääntyä heidän puoleensa myös rajatummissa erityiskysymyksissä. Tuotekehitystiimissä työskentely sujuu mutkattomasti yhdessä meillä aloittaneiden ohjelmistokehittäjien kanssa ja olemme olleet tyytyväisiä.”

Timo Nirhamo, Director, Product Management

Pinterest
Referenssin infoboxi
Adafy Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Jydacom Oy
Ajankohta: 2022 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Satu Kuusinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Adafy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Azure
Microsoft
Angular

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adafy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy - Muita referenssejä

Adafy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia