Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Herman IT Konesalipalvelut ja pilviratkaisut

TarjontaHerman IT turvaa ja säilyttää asiakkaidensa liiketoimintakriittistä dataa, sekä auttaa jalostamaan sitä asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseksi. Datakeskuksemme Kajaanissa tarjoaa turvallisen tilan palvelimien sijoittamiseen, ja konesali kasvaa asiakkaidemme tarpeiden mukana. Tarvitsetpa räkkipaikan tai kokonaisen palvelinsalin, me autamme sinua - ja tarjoamme edullisen sähkön.

Herman IT:n pilvipohjaiset IT-infran ratkaisut ovat turvallisia, hinnoittelultaan hyvin ennustettavia ja kapasiteetti joustaa asiakkaan tarpeen mukaan. Kumppaniemme kautta voimme tarjota globaalin privaattipilven nopein tietoliikenneyhteyksin, jotta sinun asiakkaasi asiakaskokemus on aina paras mahdollinen.

Voit vapauttaa IT-asiantuntijoidesi aikaa tuottavampiin tehtäviin ulkoistamalla palvelimiesi hallinnan ja ylläpidon Herman IT:n asiantuntijoiden tehtäväksi.

Pinterest
Herman IT Oy logo

Herman IT Oy:n tarjonta

Konesalipalvelut

Lisätietoja

Herman IT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Herman IT Oy:n tarjontaa

Herman IT Oy:n Konesalipalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Herman IT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia