Valtti Kumppanit ja Sininen Meteoriitti ovat allekirjoittaneet sopimuksen Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminnan myynnistä Valtille.

Valtti-konserniin kuuluvat Valtti Kumppanit, Valtti Fokus sekä yhtiöön aiemmin sulautettu Aerion Oy. Kaupan jälkeen yhtiö työllistää kaikkiaan noin 200 ammattilaista neljällä eri paikkakunnalla.

Kaupan myötä Sinisen Meteoriitin konsulttiliiketoiminta tulee osaksi Valttia 14.9.2020 alkaen. Sinisen Meteoriitin kehittämän Valo Digital Workplace -tuoteperheen jälleenmyynti Suomessa siirtyy Valtille.

Kauppa tuo yhteen kahden toisiaan täydentävän yrityksen toiminnat, vahvistaa Valtin tarjoamaa Microsoft-ekosysteemin asiantuntijapalveluissa ja tukee Valtin kasvustrategiaa, yritysten tiedotteessa kerrotaan.

Valtti Kumppanit kasvaa voimakkaasti. Yhtiö on kaksinkertaistanut liikevaihtonsa vuoteen 2018 verrattuna noin 40 miljoonaan euroon ja tavoittelee 100 miljoonan euron liikevaihtoa vuoteen 2025 mennessä.

”Yhdessä voimme kattaa koko asiakkaan työympäristön tai verkkopalvelun arkkitehtuurin konseptista ja käyttökokemuksesta aina alustan tietoturvaan saakka.”

”Valjastamme jatkossakin nykyaikaisten pilvipalveluiden kyvykkyydet asiakkaidemme liiketoimintatavoitteiden tueksi. Yhdessä voimme kattaa koko asiakkaan työympäristön tai verkkopalvelun arkkitehtuurin konseptista ja käyttökokemuksesta aina alustan tietoturvaan saakka”, kertoo Sinisen Meteoriitin liiketoimintajohtaja Tytti Hallavo.

”Valtin ja Sinisen Meteoriitin toisiaan täydentävä tarjoama antaa erinomaisen lähtökohdan asiakkaidemme palvelemiselle entistä kokonaisvaltaisemmin. Haluamme auttaa asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintansa sekä tukea asiakkaidemme riskin- ja kustannustenhallintaa, tuottavuutta ja jokapäiväistä työskentelykokemusta. Tavoitteenamme on muodostaa kasvava huippuosaajien tiimi sekä luoda yhdessä paras mahdollinen tarjoama ja palvelumalli tukemaan kannattavaa kasvua”, sanoo Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen.

Sininen Meteoriitti tulee jatkamaan puhtaasti ohjelmistoliiketoimintaan keskittyen.

”Sininen Meteoriitti Oy keskittyy jatkossa Valo-tuoteperheen kehittämiseen ja myyntiin eli puhtaasti ohjelmistoliiketoimintaan.  Valo toimii maailmanlaajuisesti jälleenmyyntiverkostonsa kautta ja siirtyy nyt noudattamaan tätä strategiaa myös Suomessa”, kommentoi Sinisen Meteoriitin hallituksen puheenjohtaja Ossi Pohjola.

 

Sinisen Meteoriitin Ite wiki-profiili
Valtti Kumppanit Ite wiki-profiili

 

Lue myös: