logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sininen Meteoriitti on on erikoistunut älykkäiden työympäristöjen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen. Yritys valittiin Suomessa Microsoftin vuoden kumppaniksi 2016. Meteoriitti on myös yritys palkitun Valo Intranetin taustalla.

Sininen Meteoriitti Oy

Yritysesittely

We Make Digital Work! Sininen Meteoriitti on digitaalisen työn ja digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Oslossa, Tukholmassa ja Montrealissa.

Suunnittelemme ja rakennamme digitaalisia työympäristöjä sekä digitaalisia asiointipalveluita pilvipohjaisten sovellusten avulla. Pidämme huolta palvelun koko elinkaaresta aina suunnittelusta tekniseen toteutukseen sekä tuki- ja ylläpitopalveluihin.

Olemme Microsoftin ekosysteemin asiantuntijoita. Microsoft valitsi meidät Suomessa vuoden kumppaniksi vuonna 2016. Kehittämämme Valo Intranet on valittu jo kahtena vuotena (2016 & 2017) Euroopan parhaaksi intranet/extranet -ratkaisuksi ESPC -tapahtumassa.
Työntekijöitä 90
Y-tunnus 1732654-1
Perustettu 2001
Www Kotisivut
Puh 020 790 7700
E-mail sales@meteoriitti.com

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, HR, Markkinointi, Myynti, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Azure, Microsoft, Open source, Angular, C#, Javascript, PHP, Episerver, Sharepoint, WordPress

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: Sininen Meteoriitti, pilvipalvelut, Ryhmätyövälineet, WordPress, sovelluskehitys, verkkokauppa, Käyttöliittymäsuunnittelu, Dokumenttien hallinta, Sharepoint, MS Office, collaboration, Kotisivut, Intranet, EpiServer, järjestelmäintegraatiot, järjestelmäylläpitopalvelut, responsiivisuus, Microsoft-kumppanuus, Projektijohtaminen, E-commerce, käyttäjäkokemus, Web, Yammer, Enterprise social, Extranet, Verkostot, Office365, Microsoft Dynamics CRM, Agile, Nintex, azure, Valo intranet, Orchard

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Sininen Meteoriitti - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase Mehiläinen – intranet-projekti tarvitsee vahvaa viestintää

"On vaikea olla luova, kun pitää lähteä tyhjästä liikkeelle ja miettiä isoja kokonaisuuksia. Valon kaltainen valmisratkaisu on hyvä vastaus tähän. Valintaa tehdessä Meteoriitin pitkä kokemus ja osaaminen puhuivat puolestaan. "

-- Harriet Haras-Refael

Näytä referenssi

ReferenssiAlma Media valitsi Valon

"Mahtavaa kun joku on jo miettinyt nämä jutut etukäteen. Me emme halunneet käyttää omaa aikaamme räätälöintiin liittyviin haasteiden pohtimiseen."

-- Lotta Väinölä

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin Diakonissalaitos – intranet sisäisen viestinnän ytimessä

"Intra on viimeinkin muuttunut tiedostovarastosta enemmän viestinnälliseksi työkaluksi."

-- Pertti Lähteenmäki

Näytä referenssi

ReferenssiKehitämme Forenomin markkinointiautomaatiota

"Moderni markkinointi vaatii läsnäoloa useammassa kanavassa, ja useammalla tavalla. Asiakasdataa on saatavilla useasta eri lähteestä, mutta sen hyödyntäminen ilman järkeviä työkaluja ei tuo lisäarvoa. Dynamics Marketing tuo yhdessä Dynamics CRM:n kanssa 360 asteen näkymän asiakkaisiimme koko organisaatiossamme” toteaa markkinointipäällikkö Sarianna Jolkkonen. Dynamics.."

-- Sarianna Jolkkonen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Sininen Meteoriitti - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Hyödynnämme Microsoft Dynamics –tuoteperheen pilvipalveluita asiakkuudenhallinnan, markkinoinnin, automaation, asiakaspalvelun sekä sosiaalisen median seurannan tarpeisiin. Kokonaisuuden kruunaa Microsoft Office 365..

BI ja raportointi

Power BI on joukko liiketoiminnan analytiikkatyökaluja, jotka tarjoavat näkemyksiä koko organisaatiollesi. Yhdistä se satoihin tietolähteisiin, yksinkertaista tietojen ennustamista tai rakenna ad hoc -analyysejä. Tuota..

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teemme räätälöityä ohjelmistokehitystä hyödyntäen viimeisimpiä teknologioita ja ohjelmistokehyksiä. Olemme end-to-end toimittaja, eli voimme auttaa koko ratkaisun elinkaaren ajan asiakkaitamme kehittymään ja..

Webkehitys

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme moderneja, käyttäjälähtöisiä verkkopalveluita pääsääntöisesti Episerverin, WordPressin ja SharePointin päälle.

Olemme rakentaneet verkkopalveluita yrityksen..

Sininen Meteoriitti - Referenssit

Sininen Meteoriitti - Julkaisut

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Sininen Meteoriitti - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Intohimoisia kehittäjiä ja astronautteja

Olemme ketteriä kettuja ja välttelemme korporaatiokarhun viittaa. Olemme koodin ja teknologian ihmelapsia ja teemme työtämme häpeilemättömällä asenteella.


Olemme uuden työn puolestapuhujia ja uskomme etätyön ihmeelliseen voimaan.


Etsimme koodaavia kosmonautteja, pilvitaikureita ja suuruudenhulluja arkkitehtejä.


Meillä jokainen nörtti saa olla oma itsensä.

Sininen Meteoriitti - Rekryilmoitukset

 

Sininen Meteoriitti Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku