Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sininen Meteoriitti on on erikoistunut älykkäiden työympäristöjen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen. Yritys valittiin Suomessa Microsoftin vuoden kumppaniksi 2016. Meteoriitti on myös yritys palkitun Valo Intranetin taustalla.

Sininen Meteoriitti Oy

Yritysesittely

We Make Digital Work! Sininen Meteoriitti on digitaalisen työn ja digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys.

Suunnittelemme ja rakennamme digitaalisia työympäristöjä sekä digitaalisia asiointipalveluita pilvipohjaisten sovellusten avulla. Pidämme huolta palvelun koko elinkaaresta aina suunnittelusta tekniseen toteutukseen sekä tuki- ja ylläpitopalveluihin.

Olemme Microsoftin ekosysteemin asiantuntijoita. Microsoft valitsi meidät Suomessa vuoden kumppaniksi 2016. Valo Intranet voitti European SharePoint Conference -tapahtumassa paras Extranet /Intranet -kisan 2016/2017 sekä kategoriat Most Innovative Solution ja Best Mobile solution -kategorian 2018. Vuonna 2019 Microsoft valitsi meidät vuoden kotimaiseksi ohjelmistotaloksi.
Työntekijöitä 105
Y-tunnus 1732654-1
Perustettu 2001
Www Kotisivut
Puh 020 790 7700
E-mail sales@meteoriitti.com

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, HR, Markkinointi, Myynti, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Azure, Microsoft, Open source, Angular, C#, Javascript, PHP, Episerver, Sharepoint, WordPress

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: Sininen Meteoriitti, pilvipalvelut, Ryhmätyövälineet, WordPress, sovelluskehitys, verkkokauppa, Käyttöliittymäsuunnittelu, Dokumenttien hallinta, Sharepoint, MS Office, collaboration, Kotisivut, Intranet, EpiServer, järjestelmäintegraatiot, järjestelmäylläpitopalvelut, responsiivisuus, Microsoft-kumppanuus, Projektijohtaminen, E-commerce, käyttäjäkokemus, Web, Yammer, Enterprise social, Extranet, Verkostot, Office365, Microsoft Dynamics CRM, Agile, Nintex, azure, Valo intranet, Orchard

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Sininen Meteoriitti - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKeusotesta voittava joukkue uuden intran avulla!

"Sosiaali- ja terveydenhuollon alueella henkilökunta tekee usein työtä hyvin itsenäisesti asiakkaiden luona. Toimivan viestinnällisen ratkaisun avulla nämä henkilöt voivat olla ajan tasalla maantieteellisesti laajan organisaation uutisista ja kehityksestä."

-- Anu-Kaarina Suonpää

Näytä referenssi

ReferenssiCASE Hämeenlinnan seurakuntayhtymän intranet säästää euroja tärkeämpään työhön

"Meiltä löytyy intrasta nykyään ajantasaiset tiedot kaikista henkilöstöön, työsuhteisiimme ja käytäntöihimme liittyvistä asioista. Se on tosi hieno juttu, että voi luottaa siihen, että intrasta löytyy se mitä pitääkin"."

-- Reetta Laaksonen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Royal BAM Group: Yksi alusta yhdistää eri liiketoiminta-alueet

"BAM:n tietorakenteet ovat haastavia, sillä organisaatiomme on varsin monimutkainen. I4-YOU ja Sininen Meteoriitti auttoivat meitä hahmottamaan, kuinka voisimme esittää eri tasoille kuuluvaa tietoa selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla."

-- Jacquelien Deuring

Näytä referenssi

ReferenssiInvestointien hyväksymisprosessiin sujuvuutta Azuren ja Power BI:n avulla – Case Valmet

"Edistynyt raportointi on ehdottomasti ratkaisun suurin lisäarvo. Aiemmassa järjestelmässä otimme ulos Excel-taulukon, ja raportointi rakennettiin manuaalisesti. Nyt kaikki tieto tulee raportointinäkymiin automaattisesti ja reaaliaikaisesti."

-- Kati Vartiainen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Sininen Meteoriitti - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Hyödynnämme Microsoft Dynamics –tuoteperheen pilvipalveluita asiakkuudenhallinnan, markkinoinnin, automaation, asiakaspalvelun sekä sosiaalisen median seurannan tarpeisiin. Kokonaisuuden kruunaa Microsoft Office 365..

BI ja raportointi

Power BI on joukko liiketoiminnan analytiikkatyökaluja, jotka tarjoavat näkemyksiä koko organisaatiollesi. Yhdistä se satoihin tietolähteisiin, yksinkertaista tietojen ennustamista tai rakenna ad hoc -analyysejä. Tuota..

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teemme räätälöityä ohjelmistokehitystä hyödyntäen viimeisimpiä teknologioita ja ohjelmistokehyksiä. Olemme end-to-end toimittaja, eli voimme auttaa koko ratkaisun elinkaaren ajan asiakkaitamme kehittymään ja..

Webkehitys

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme moderneja, käyttäjälähtöisiä verkkopalveluita pääsääntöisesti Episerverin, WordPressin ja SharePointin päälle.

Olemme rakentaneet verkkopalveluita yrityksen..

Sininen Meteoriitti - Referenssit

Sininen Meteoriitti - Bloggaukset

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Sininen Meteoriitti - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Intohimoisia kehittäjiä ja astronautteja

Olemme ketteriä kettuja ja välttelemme korporaatiokarhun viittaa. Olemme koodin ja teknologian ihmelapsia ja teemme työtämme häpeilemättömällä asenteella.


Olemme uuden työn puolestapuhujia ja uskomme etätyön ihmeelliseen voimaan.


Etsimme koodaavia kosmonautteja, pilvitaikureita ja suuruudenhulluja arkkitehtejä.


Meillä jokainen nörtti saa olla oma itsensä.

Sininen Meteoriitti - Rekryilmoitukset

 

Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku