Sininen Meteoriitti Oy logo

Teemme työpäivästä toimivan ja asiakaskokemuksesta ilahduttavan.

Sininen Meteoriitti Oy - Yhteystiedot ja osaamisalueet

Työntekijöitä: yli 100

Y-tunnus: 1732654-1

Perustettu: 2001

Paikkakunnat: Helsinki, Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Viestintä, Markkinointi, Tietohallinto, BI ja raportointi, HR, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Projektinhallinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen: Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Mobiilikehitys, Sisällönhallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Graafinen suunnittelu, Dokumenttien hallinta

Teknologia: Microsoft, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Windows, Windows Phone, iOS, Sharepoint, Android, Angular, C#, Episerver, Javascript, Linux, Mac OS, Node, PHP, React, Wordpress

Toimialakokemus: Pankki ja vakuutus, Valmistava teollisuus, Raaka-aineet ja energia, Koulutusala, Julkishallinto, Kauppa, Prosessiteollisuus, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Asiantuntijapalvelut, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Media, Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Johtamistyö, Koulutus, Vuokratyövoima

Omat tagit: Sininen Meteoriitti, pilvipalvelut, Ryhmätyövälineet, Wordpress, sovelluskehitys, verkkokauppa, Käyttöliittymäsuunnittelu, Dokumenttien hallinta, Sharepoint, MS Office, collaboration, Kotisivut, Intranet, EpiServer, järjestelmäintegraatiot, järjestelmäylläpitopalvelut, responsiivisuus, Microsoft-kumppanuus, Projektijohtaminen, E-commerce, käyttäjäkokemus, Web, Yammer, Enterprise social, Extranet, Verkostot, Office365, Microsoft Dynamics CRM, Agile, Nintex, azure, Valo intranet, Orchard

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Seinä

post_image

Päivitys Duunia tarjolla!

Mielestämme Sinisessä Meteoriitissa parasta on ”mystinen SiMe-henki”. Mistä se sitten syntyy? Muotoilimme yhden oleellisen Lue lisää..

post_image

Päivitys Valo Intranet on valittu Euroopan parhaaksi

Sininen Meteoriitti on voittanut Euroopan parhaan extranet/intranet tuotteen palkinnon European SharePoint Conference 2016 Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +2 muutaMicrosoft, Valo intranet

post_image

Päivitys Sininen Meteoriitti avaa toimipisteen Pohjois-Amerikkaan

Asiakaskokemukseen ja työpäiväkokemukseen keskittynyt digitaalisen liiketoiminnan yritys Sininen Meteoriitti panostaa Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä

post_image

Päivitys .NET ohjelmistosuunnittelija tai -arkkitehti Jyväskylään

Haluatko työskennellä Suomen kovimmassa Microsoft-talossa?Haemme uutta .NET-ohjelmistosuunnittelijaa tai -arkkitehtiä Sinisen Lue lisää..

post_image

Päivitys Microsoft Cognitive Services ja intranetin metadatanhallinta

Microsoft on jo vuosien ajan kehittänyt erilaisia keinoälysovelluksia ja tarjonnut osaa niistä myös ulkopuolisille Lue lisää..

Tagit: Microsoft

post_image

Referenssi Atria loikkasi pilveen

Fokuksessa työtapojen kehittäminenAtria on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys, jonka palveluksessa Lue lisää..

Tagit: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Microsoft

post_image

Päivitys Markkinointiautomaatio – askeleita onnistuneeseen käyttöönottoon

Keskustelu markkinointiautomaatiosta keskittyy mielestäni ainakin Suomessa todella paljon asiakkaan matkan alkupäähän. Lue lisää..

post_image

Päivitys Onko LinkedIn digimyyjän pelastus?

Viimeaikoina on uutisoitu isosti siitä että Microsoft ostaa LinkedIn-palvelun. Moni on kysellyt ja ihmetellyt kauppaa, joten Lue lisää..

post_image

Päivitys Digitaalisten työtapojen muutos

Selvitysten mukaan suurin ongelma työtapojen kehittämisessä on se, että organisaatiot eivät johda työpäiväkokemusta Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Tietohallinto, +2 muutaTuotanto, Viestintä

post_image

Päivitys Kohti älykkäitä kaupunkeja

Mikä on julkisen sektorin tarkoitus ja miten se voisi palvella meitä kaupunkilaisia paremmin? Mistä johtuu että Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Julkishallinto

post_image

Referenssi Sähköyhtiö Bixia valitsi Valon

Noin sadantuhannen asukkaan Linköpingissä toimiva sähköyhtiö Bixia valitsi Valo Intranetin heidän uudeksi digitaalisen Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Microsoft, +2 muutaSharepoint, Valo intranet

post_image

Päivitys Digitaalinen työ herättää ajatuksia

Kevään aikana olemme kokoontuneet Hotel Kämpin Peilisaliin jo useamman kerran digitaalisen työn äärelle. Jokaisessa Lue lisää..

post_image

Päivitys TOP6 opit digitaalisesta asiakaspalvelusta

Hotellli Kämpin peilisali täyttyi jälleen ääriään myöten Sinisen Meteoriitin järjestämässä Digityö 2020 Lue lisää..

post_image

Päivitys Valo Intranet menestyy kansainvälisessä vertailussa

Australialainen Chief Technology Solutions keräsi SharePoint intranet-ratkaisuiden listauksen, jossa myös meidän Valo Intranet Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +2 muutaMicrosoft, Sharepoint

post_image

Päivitys Sisäinen some saa tiedon liikkumaan

Nykypäivän muuttuvassa maailmassa asiantuntijayritysten vaikein tehtävä on pitää hallussaan parhaat asiantuntijat, joihin Lue lisää..

post_image

Päivitys Tule meille töihin - Sininen Meteoriitti

Teemme työtämme tinkimättömällä asenteella ja tunnemme intohimoa omaa työtämme kohtaan.Mielestämme Sinisessä Lue lisää..

Tagit: Viestintä

post_image

Päivitys Episerverin ominaisuudet käyttöön

Episerver CMS sisältää useita hienoja ominaisuuksia, jotka kuitenkin tahtovat usein jäädä harmillisesti käyttämättä. Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Julkaisujärjestelmä CMS

post_image

Referenssi Eduskunnan digityötaitojen kehittäminen

Eduskunnan kansliassa työskentelee noin 440 virkamiestä. Kanslian kuusi toimintayksikköä huolehtivat täysistunto- ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Tietohallinto, Viestintä, +5 muutaMicrosoft, Julkishallinto, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus

post_image

Päivitys Suomalainen Valo Intranet on nyt saatavilla 11 maassa

Sininen Meteoriitti on kehittänyt SharePoint-pohjaista Valo Intranet -ratkaisua vuodesta 2011 lähtien. Totesimme jo silloin, Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Käyttöliittymäsuunnittelu, +15 muutaMobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Webkehitys, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Valmistava teollisuus

post_image

Päivitys SharePoint ja käyttöliittymäsuunnitteu

Siinä missä vuosikymmenen alussa moni asiakas halusi vain oman logonsa intranettiään koristamaan, on nykyaikainen Lue lisää..

post_image

Kuva/linkki Episerver CMS – Creating valuable digital experiences

Episerver yhdistää verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin auttaakseen yrityksiä tarjoamaan yksilöllisiä ..

Tagit: Julkaisujärjestelmä CMS

post_image

Päivitys Mitä voimme oppia digin hyödyntämisestä softafirmoilta?

Digitalisaatio muuttaa jokaisen yrityksen tekemistä. Softayritykset kulkevat tämän kehityksen kärjessä, joten meidän Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä

post_image

Referenssi Savon Voima

Savon Voima aloitti verkkopalvelu-uudistuksen loppuvuonna 2014. ”Päätavoitteena oli ajanmukaistaa sivustoa niin, että sen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +3 muutaViestintä, Julkaisujärjestelmä CMS, EpiServer

post_image

Referenssi Lemminkäinen

Lemminkäisen sivustouudistus toi linjakkuutta rakenteeseen. Kansainvälisillä markkinoilla toimiva rakennuskonserni Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, +6 muutaViestintä, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, EpiServer

post_image

Päivitys Microsoft nosti Sinisen Meteoriitin globaaliksi esimerkiksi uusien pilvikehitysmallien edelläkävijänä

Microsoft on julkaissut globaalin case-kuvauksen Sinisen Meteoriitin tavasta kehittää pilviratkaisuja. Valo-intranetimme on Lue lisää..

Tagit: Microsoft, Sosiaalinen intranet, Intranet, Office 365

post_image

Referenssi St1 kertaheitolla verkkolevyiltä pilveen

St1 otti kerralla aimo harppauksen uusiin työtapoihin, kun yritys rakensi ensimmäisen viestinnällisen intranettinsa pilveen. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Tietohallinto, Viestintä, +7 muutaMicrosoft, Raaka-aineet ja energia, Office 365, Yammer, pilvipalvelut, Intranet, Sosiaalinen intranet

post_image

Päivitys Palkittu Valo Intranet valloittaa maailmaa

Kulunut vuosi on ollut meille meteoriittilaisille mieleenpainuva monella eri tapaa. Kesällä Torontossa Microsoftin Worldwide Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +3 muutaMicrosoft, Sharepoint, Valo intranet

post_image

Päivitys Teams ajaa Slackin ohi

Myönnän, olen ohjelmistojen sekakäyttäjä. Käytän työkoneena MacBookkia ja ajan ristiin kaikkia mahdollisia ohjelmia joita Lue lisää..

Tagit: Viestintä, Microsoft

post_image

Päivitys Digityökartoitus 2016

Julkaisimme vuoden 2016 tuloksia Digityökartoituksestamme. Aiheesta voi myös lukea osoitteesta Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä

post_image

Päivitys Tehosta liiketoimintaasi Azurella

Haluaisitko tehostaa kankeita liiketoimintaprosesseja kustannustehokkaasti, käyttäen moderneja pilvipalveluita ja kehittää Lue lisää..

Tagit: Microsoft

post_image

Päivitys SharePoint mobile app ja Gary Vee

Lyhyen ajan sisään on ollut kaksi, henkilökohtaisesti ja työni kannalta, erittäin merkittävää tilaisuutta, Microsoftin Lue lisää..

Tagit: Microsoft

post_image

Päivitys Digitalisoituminen vaatii johtamista

Tällä viikolla julkaistu Digibarometri herätti kiivasta keskustelua. Olen samaa mieltä, että meillä on varmasti Lue lisää..

post_image

Päivitys Valo Intranet maata kiertävällä radalla

Meidän Valo Intranet on jälleen saanut uusia jälleenmyyjiä ympäri maailmaa. Pelkästään Pohjoismaissa on tällä hetkellä Lue lisää..

post_image

Päivitys VR Group voitti Vuoden Paras Intranet –kilpailun

Sininen Meteoriitti auttaa asiakkaitaan digitaalisten työtapojen kehittämisessä, liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa Lue lisää..

post_image

Päivitys Microsoft AfterWork ja Global Dynamics Spring Release 2016

Microsoftin uuden asiakaspalvelun ja kenttätyön ratkaisun globaali julkaisutilaisuus7.6.2016 klo 18.30 - 20.30Microsoft talo, Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Microsoft

post_image

Referenssi Sekasin247 on hyvällä asialla

Joka viides suomalainen nuori kärsii jostain mielenterveyden häiriöstä, ja ne ovat tärkein nuorten toimintakykyä Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Graafinen suunnittelu, +5 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Webkehitys, Wordpress, Media, Toteutustyö

post_image

Referenssi Oriflame luottaa Valoon

Oriflame on valinnut Fujitsun kautta Valo Intranetin heidän globaaliksi intranetiksi. Valo Intranet toimii Oriflamen yli 7000 Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Microsoft, +2 muutaSharepoint, Valo intranet

post_image

Päivitys Valo Fresh pitää intrasi aina tuoreena

Kuten aika monet ovatkin jo huomanneet, Microsoft tuo uusia päivityksiä Office 365:een pitkin tätäkin vuotta. Monet uusista Lue lisää..

Tagit: Microsoft, Sharepoint

post_image

Päivitys SharePointin tiedostokirjastojen uusi ulkoasu

Office 365 First release -asiakkaat ovat saattaneet jo huomata SharePoint-kirjastoihinsa ilmestyneen uuden bannerin, ja Lue lisää..

post_image

Päivitys Botit tulevat, oletko valmis?

Oli vuosi 2008, kun Sininen Meteoriitti toteutti Fonectalle Agentti 02 -palvelun. Kyseessä oli Suomen ensimmäinen Microsoft Lue lisää..

post_image

Päivitys Intranet kuten Microsoft sen ajatteli

Suomalainen yritys teki intranetin Googlelle. Näin tuollaisen otsikon netissä ja uutisissakin siitä taisi olla. Jälleen Lue lisää..

post_image

Päivitys Intranet Friday webinaari 1.4.2016

Intranet Friday on jokaisen kuukauden ensimmäinen perjantai ja silloin koostetaan kuukauden kiinnostavimmat teemat yhteen noin Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä

post_image

Päivitys DT2020 videot nyt jaossa

Kiitämme kaikkia Digityö2020 osallistujia antoisasta päivästä. Aiheet herättivät hyvää keskustelua ja kommentointia. Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Microsoft

post_image

Päivitys Asiakaskokemuksen johtaminen

Digitalisaatio muutti sitä, kuinka asiakkaasi ostavat. He etsivät itsenäisesti tietoa tuotteistasi ja palveluistasi verkossa. Lue lisää..

Tagit: Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +5 muutaMicrosoft, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Päivitys Käytettävyystestaus Mobile First -ideologialla

Käytettävyystestaus auttaa selvittämään, miten todellisiin kohderyhmiin kuuluvat henkilöt käyttävät palvelua. Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotanto, Viestintä, +2 muutaGraafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu

post_image

Päivitys Episerver Winter Release 16

Episerverin uusi jatkuvasti päivittyvä malli on nimeltään Episerver Digital Experience Cloud. Se pysyy ajan tasalla jatkuvien Lue lisää..

post_image

Kuva/linkki BYOD – korulauseesta käytäntöön

IT-päällikkönähän minä lupaan niin yrityksemme liiketoiminnalle kuin asiakkaillemme, että kaikki käytössämme olevat ..

post_image

Referenssi Haaga-Helia intranet

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Markkinointi, Projektinhallinta, +8 muutaViestintä, Käyttäjähallinta, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Microsoft, Koulutusala, Konsultointi, Toteutustyö

post_image

Referenssi Elenia Intranet

Elenia oli hieman erikoisessa tilanteessa: vuoden 2012 yrityskaupan myötä muuttui yrityksen nimi ja vanhan emoyhtiön intranet Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Viestintä, Sisällönhallinta, Webkehitys

post_image

Päivitys Microsoft nostaa SharePointin takaisin parrasvaloihin

Microsoftin iso pomo Jeff Teper avasi Tukholmassa pidettävän European SharePoint Conference 2015 -tapahtuman täynnä tarmoa. Lue lisää..

Tagit: Viestintä, Microsoft

post_image

Referenssi Case Elenia: Läpinäkyvyys ja sosiaalisuus uuden intranetin keskiössä

Elenia oli hieman erikoisessa tilanteessa: vuoden 2012 yrityskaupan myötä muuttui yrityksen nimi ja vanhan emoyhtiön intranet Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Viestintä, HR, BI ja raportointi, +6 muutaMicrosoft, Raaka-aineet ja energia, Sosiaalinen intranet, Intranet, raportointi, Info-tv

post_image

Referenssi Lindström: verkkokauppa ja extranet

Lindströmin verkkokauppa ja extranet, eLindström, on yritysasiakkaiden keskeisin palvelu- ja tilauskanava.Työvaatteiden, Lue lisää..

Tagit: Microsoft, Markkinointi, Myynti, +4 muutaVerkkokaupparatkaisut, Asiakkuudenhallinta CRM, verkkokauppa, Extranet

post_image

Päivitys Intranet-projektien muodonmuutos

Kaukana ovat ne ajat, jolloin uuden intranetin hankinta oli massiivista, pelottavaa ja aikaa vievää. Kahisevaa kaadettiin Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Microsoft, +2 muutaSharepoint, Valo intranet

post_image

Päivitys Episerver Fall Release ’16

Episerver CMS on nyt saanut syksyisen päivitysversion esiteltyä ja tässä kirjoituksessa nostamme esille muutamia kiinnostavia Lue lisää..

Tagit: Julkaisujärjestelmä CMS, EpiServer

post_image

Päivitys Valo Intranet - Ryskeellä maailmalle

Digitaalisten työtapojen tienraivaaja Sininen Meteoriitti hyppäsi kohti tuntematonta. Loikka suureen maailmaan kannatti. Kaikki Lue lisää..

post_image

Päivitys Blue Meteorite Joins the Microsoft Enterprise Cloud Alliance

Blue Meteorite has joined the Enterprise Cloud Alliance, a strategic initiative that promotes best-in-class enterprise cloud Lue lisää..

Tagit: Microsoft

post_image

Päivitys Valo Intranet on yksi maailman parhaista

Sinisen Meteoriitin Valo Intranet on valittu yhdeksi finalisteista European Sharepoint and O365 Awards -tapahtumassa. European Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Ohjelmistokehitys, Microsoft

post_image

Päivitys Kyllä me suomalaiset pärjätään

Vuosittainen Digibarometri julkaistiin tänään. Selvityksen mukaan Suomella on maailman parhaat edellytykset hyötyä Lue lisää..

post_image

Referenssi Eväitä S-ryhmän digitaalisen työn kehittämiseen

S-ryhmä käsittää 20 itsenäistä alueellista osuuskauppaa ja näiden omistaman Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) Lue lisää..

post_image

Päivitys Microsoft valitsi Sinisen Meteoriitin vuoden kumppaniksi

Vuosittainen vuoden kumppanin valinta on Microsoftin tärkeä globaali tapa palkita kaikkein parhaita Microsoft-pohjaisten Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Microsoft

post_image

Päivitys Miksi HR rakastuu Nintexiin?

Kesälomien suunnittelu on ollut käynnissä jo pitkään. Prosessi jossa täytetään hakemuksia, kerrotaan omia toiveita, Lue lisää..

Tagit: HR, Viestintä

post_image

Päivitys Valo Intranetin avulla intranet jopa viikossa

Kaukana ovat ne ajat kun intranet piti rakentaa täysin uudestaan muutaman vuoden välein. Nykyaikainen intranet mukautuu Lue lisää..

Tagit: Microsoft, Sharepoint, Valo intranet

post_image

Päivitys Future of SharePoint – Eniten muuttuu kaikki

Microsoft piti suomalaisittain varsin kehnoon aikaan viime viikolla, juuri helatorstain ja pitkän viikonloppuvapaan Lue lisää..

Tagit: Microsoft, Sharepoint

post_image

Päivitys Suutarin ja räätälin kengät

Viimeaikoina on ollut keskustelua IT-alalla siitä, että mikä on ns. räätälikoodin ja valmiiden teknologioiden erot ja Lue lisää..

post_image

Päivitys Työelämän jousto lisää vastuuta

Työelämä ja tapa jolla suhtaudumme työhön on muuttumassa, vaikka sitä ihan jokainen ei haluakaan myöntää. Tiukoista Lue lisää..

post_image

Päivitys Intranet vaikuttaa asiakaskokemukseen

Aijaa, en ollut kuullutkaan vielä tästä. Tuota lausetta kuulee aina välillä erinäisissä neukkareissa. Tiedonkulku onnistuu Lue lisää..

post_image

Päivitys Palvelut syntyvät ulkopuolella

Palvelumuotoilu ja uusien palveluiden synnyttäminen on aika monen pöydällä juuri tällä hetkellä. Tässä muutama ajatus Lue lisää..

post_image

Päivitys Pelisäännöt O365-välineiden käyttöön

Uuden intranetin käyttöönotto on aina oivallinen syy uudistaa luutuneita käytäntöjä viestinnän, tiedon tallettamisen ja Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Microsoft

post_image

Referenssi Kehitämme Forenomin markkinointiautomaatiota

Sininen Meteoriitti on aloittanut Forenomin kanssa markkinointiautomaation kehityshankkeen, jonka tavoitteena on ottaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Ohjelmistokehitys, +6 muutaWebkehitys, Microsoft, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Video Digityö2020 -seminaarit

Käymme alkuvuoden aikana neljässä osassa läpi työssä tapahtuvaa muutosta. Miten se vaikuttaa meidän jokaisen arkeen ja Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä

post_image

Referenssi Finanssialan Keskusliitto

Finanssialan Keskusliitto kokoaa suomalaisen finanssialan näkemyksiä yhteen ja ajaa jäsentensä etuja. He ovat tehokkain Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +5 muutaKäyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS

post_image

Päivitys Asiakaskokemus ja työpäiväkokemus

Petteri Kilpinen kirjoitti 16.2.2016 blogitekstissään Suomessa tehdystä tutkimuksesta, jonka mukaan 25% vastaajista ajattelee, Lue lisää..

post_image

Päivitys Hyvä asiakaskokemus tekee asiakkaista faneja

Asiakas ja kokemus yhdistettynä, voi synnyttää elinikäisiä faneja. Olen kysellyt varsinkin verkossa ihmisiltä, että mikä Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Microsoft

post_image

Kuva/linkki Vuoden paras intranet -kilpailu

Vuoden parhaan kotimaisen intranetin etsintä on käynnistynyt. Ehdota oma intrasi mukaan kilpailuun ja kerro raadille miksi ..

Tagit: Markkinointi, Viestintä

post_image

Päivitys Toiset 5 väittämää myynnin murroksesta

Myynnin tärkein mittari on konversio kahdesta eri näkökulmasta. Kun esilämmitelty liidi saapuu pitkälti markkinoinnin Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti

post_image

Referenssi Restelin kaikkien yhteinen intranet

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys, jolla on Suomessa noin 240 ravintolaa, 45 hotellia ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Viestintä, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Käyttäjähallinta, +9 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Microsoft, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Toteutustyö, Intranet, Sharepoint

post_image

Referenssi Digitaalisuus tuo läpinäkyvyyttä ja reagointikykyä jätekuljetuksiin

Tavallinen tallaaja huomaa toimivan jätekuljetusten merkityksen vasta kun jokin menee pieleen. Lassila & Tikanojalle Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Mobiilikehitys, +4 muutaMicrosoft, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmisohjelmisto, Toiminnanohjaus

post_image

Referenssi Lemminkäinen: verkkosivut

Responsiivinen lemminkainen.com-sivusto, alustana EPiServer 7.

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Kiinteistöala, +2 muutaverkkosivu, EpiServer