logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sininen Meteoriitti on on erikoistunut älykkäiden työympäristöjen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen. Yritys valittiin Suomessa Microsoftin vuoden kumppaniksi 2016. Meteoriitti on myös yritys palkitun Valo Intranetin taustalla.

Sininen Meteoriitti Oy

Yritysesittely

We Make Digital Work! Sininen Meteoriitti on digitaalisen työn ja digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys.

Suunnittelemme ja rakennamme digitaalisia työympäristöjä sekä digitaalisia asiointipalveluita pilvipohjaisten sovellusten avulla. Pidämme huolta palvelun koko elinkaaresta aina suunnittelusta tekniseen toteutukseen sekä tuki- ja ylläpitopalveluihin.

Olemme Microsoftin ekosysteemin asiantuntijoita. Microsoft valitsi meidät Suomessa vuoden kumppaniksi 2016. Valo Intranet voitti European SharePoint Conference -tapahtumassa paras Extranet /Intranet -kisan 2016/2017 sekä kategoriat Most Innovative Solution ja Best Mobile solution -kategorian 2018. Vuonna 2019 Microsoft valitsi meidät vuoden kotimaiseksi ohjelmistotaloksi.
Työntekijöitä 105
Y-tunnus 1732654-1
Perustettu 2001
Www Kotisivut
Puh 020 790 7700
E-mail sales@meteoriitti.com

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, HR, Markkinointi, Myynti, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Azure, Microsoft, Open source, Angular, C#, Javascript, PHP, Episerver, Sharepoint, WordPress

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: Sininen Meteoriitti, pilvipalvelut, Ryhmätyövälineet, WordPress, sovelluskehitys, verkkokauppa, Käyttöliittymäsuunnittelu, Dokumenttien hallinta, Sharepoint, MS Office, collaboration, Kotisivut, Intranet, EpiServer, järjestelmäintegraatiot, järjestelmäylläpitopalvelut, responsiivisuus, Microsoft-kumppanuus, Projektijohtaminen, E-commerce, käyttäjäkokemus, Web, Yammer, Enterprise social, Extranet, Verkostot, Office365, Microsoft Dynamics CRM, Agile, Nintex, azure, Valo intranet, Orchard

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Sininen Meteoriitti - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase Lounais-Suomen Jätehuolto – sisäisen viestinnän Seitti

"Aiemmin vanhaan intraan ei saatu yhteyttä kotona. Nyt viimeisimmät uutiset voi lukea vaikka kotisohvalta. Ratkaisu on vastannut odotuksia ja tiedonkulku on parantunut talon sisällä huomattavasti"."

-- Sari Siikjärvi

Näytä referenssi

ReferenssiPilvitoimisto tehokäyttöön – Valo ja case Vantaa

"Valo intra on tuonut kaupungin digitaaliseen ympäristöön juuri sitä, että pystyy jakamaan tietoa ja saamaan tietoa enemmän ja näkemys siitä, mitä kaupungilla tapahtuu, on suurempi"

-- Hanna Suomalainen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Metsäkeskus & Valo Modern

"Olemme tässä kohtaa erittäin tyytyväisiä. Uusi intra on helppokäyttöinen ja selkeä. Mobiilius ja freesi ilme houkuttelevat käyttämään"."

-- Karita Raivio

Näytä referenssi

ReferenssiCase L&T: Valo Modern

"Yllätyin siitä, kuinka nopeasti uusi intranet saatiin käyttöön verrattuna vanhoihin projekteihin, jotka kestivät useita kuukausia. Nyt asennukset ja asetukset tehtiin muutamassa päivässä ja pystyimme aloittamaan koulutukset heti ilman testausta. On hienoa siirtyä on-premises -ratkaisusta pilvipohjaiseen ja nähdä tulokset saman tien SharePointin mobiilisovelluksessa, joka on ollut.."

-- Heikki Tauriainen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Sininen Meteoriitti - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Hyödynnämme Microsoft Dynamics –tuoteperheen pilvipalveluita asiakkuudenhallinnan, markkinoinnin, automaation, asiakaspalvelun sekä sosiaalisen median seurannan tarpeisiin. Kokonaisuuden kruunaa Microsoft Office 365..

BI ja raportointi

Power BI on joukko liiketoiminnan analytiikkatyökaluja, jotka tarjoavat näkemyksiä koko organisaatiollesi. Yhdistä se satoihin tietolähteisiin, yksinkertaista tietojen ennustamista tai rakenna ad hoc -analyysejä. Tuota..

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teemme räätälöityä ohjelmistokehitystä hyödyntäen viimeisimpiä teknologioita ja ohjelmistokehyksiä. Olemme end-to-end toimittaja, eli voimme auttaa koko ratkaisun elinkaaren ajan asiakkaitamme kehittymään ja..

Webkehitys

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme moderneja, käyttäjälähtöisiä verkkopalveluita pääsääntöisesti Episerverin, WordPressin ja SharePointin päälle.

Olemme rakentaneet verkkopalveluita yrityksen..

Sininen Meteoriitti - Referenssit

Sininen Meteoriitti - Bloggaukset

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Sininen Meteoriitti - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Intohimoisia kehittäjiä ja astronautteja

Olemme ketteriä kettuja ja välttelemme korporaatiokarhun viittaa. Olemme koodin ja teknologian ihmelapsia ja teemme työtämme häpeilemättömällä asenteella.


Olemme uuden työn puolestapuhujia ja uskomme etätyön ihmeelliseen voimaan.


Etsimme koodaavia kosmonautteja, pilvitaikureita ja suuruudenhulluja arkkitehtejä.


Meillä jokainen nörtti saa olla oma itsensä.

Sininen Meteoriitti - Rekryilmoitukset

 

Sininen Meteoriitti Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku