Teemme työpäivästä toimivan ja asiakaskokemuksesta ilahduttavan.

Perustiedot

Yritysesittely

Työntekijöitä
108
Y‑tunnus
1732654‑1
Perustettu
2001
www
Email
Puh
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki, Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Viestintä, Markkinointi, Tietohallinto, BI ja raportointi, HR, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Projektinhallinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen: Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Mobiilikehitys, Sisällönhallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Graafinen suunnittelu, Dokumenttien hallinta

Teknologia: Microsoft, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Windows, Windows Phone, iOS, Sharepoint, Android, Angular, C#, Episerver, Javascript, Linux, Mac OS, Node.js, PHP, React, Wordpress

Toimialakokemus: Pankki ja vakuutus, Valmistava teollisuus, Raaka-aineet ja energia, Koulutusala, Julkishallinto, Kauppa, Prosessiteollisuus, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Asiantuntijapalvelut, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Media, Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Johtamistyö, Koulutus, Vuokratyövoima

Omat tagit: Sininen Meteoriitti, pilvipalvelut, Ryhmätyövälineet, Wordpress, sovelluskehitys, verkkokauppa, Käyttöliittymäsuunnittelu, Dokumenttien hallinta, Sharepoint, MS Office, collaboration, Kotisivut, Intranet, EpiServer, järjestelmäintegraatiot, järjestelmäylläpitopalvelut, responsiivisuus, Microsoft-kumppanuus, Projektijohtaminen, E-commerce, käyttäjäkokemus, Web, Yammer, Enterprise social, Extranet, Verkostot, Office365, Microsoft Dynamics CRM, Agile, Nintex, azure, Valo intranet, Orchard

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Näytä hakupalkki ja filtteröi sisältöä

post_image

Bloggaus Duunia tarjolla!

Mielestämme Sinisessä Meteoriitissa parasta on ”mystinen SiMe-henki”. Mistä se sitten syntyy? Muotoilimme yhden oleellisen Lue lisää..

post_image

Bloggaus Valo Intranet on valittu Euroopan parhaaksi

Sininen Meteoriitti on voittanut Euroopan parhaan extranet/intranet tuotteen palkinnon European SharePoint Conference 2016 Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +2 muutaMicrosoft, Valo intranet

post_image

Bloggaus Sininen Meteoriitti avaa toimipisteen Pohjois-Amerikkaan

Asiakaskokemukseen ja työpäiväkokemukseen keskittynyt digitaalisen liiketoiminnan yritys Sininen Meteoriitti panostaa Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä

post_image

Bloggaus .NET ohjelmistosuunnittelija tai -arkkitehti Jyväskylään

Haluatko työskennellä Suomen kovimmassa Microsoft-talossa?Haemme uutta .NET-ohjelmistosuunnittelijaa tai -arkkitehtiä Sinisen Lue lisää..

post_image

Bloggaus Microsoft Cognitive Services ja intranetin metadatanhallinta

Microsoft on jo vuosien ajan kehittänyt erilaisia keinoälysovelluksia ja tarjonnut osaa niistä myös ulkopuolisille Lue lisää..

Tagit: Microsoft

post_image

Referenssi Atria loikkasi pilveen

Fokuksessa työtapojen kehittäminenAtria on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys, jonka palveluksessa Lue lisää..

Tagit: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Microsoft

post_image

Bloggaus Markkinointiautomaatio – askeleita onnistuneeseen käyttöönottoon

Keskustelu markkinointiautomaatiosta keskittyy mielestäni ainakin Suomessa todella paljon asiakkaan matkan alkupäähän. Lue lisää..

post_image

Bloggaus Onko LinkedIn digimyyjän pelastus?

Viimeaikoina on uutisoitu isosti siitä että Microsoft ostaa LinkedIn-palvelun. Moni on kysellyt ja ihmetellyt kauppaa, joten Lue lisää..

post_image

Bloggaus Digitaalisten työtapojen muutos

Selvitysten mukaan suurin ongelma työtapojen kehittämisessä on se, että organisaatiot eivät johda työpäiväkokemusta Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Tietohallinto, +2 muutaTuotanto, Viestintä

post_image

Bloggaus Kohti älykkäitä kaupunkeja

Mikä on julkisen sektorin tarkoitus ja miten se voisi palvella meitä kaupunkilaisia paremmin? Mistä johtuu että Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Julkishallinto

post_image

Referenssi Sähköyhtiö Bixia valitsi Valon

Noin sadantuhannen asukkaan Linköpingissä toimiva sähköyhtiö Bixia valitsi Valo Intranetin heidän uudeksi digitaalisen Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Microsoft, +2 muutaSharepoint, Valo intranet

post_image

Bloggaus Digitaalinen työ herättää ajatuksia

Kevään aikana olemme kokoontuneet Hotel Kämpin Peilisaliin jo useamman kerran digitaalisen työn äärelle. Jokaisessa Lue lisää..

post_image

Bloggaus TOP6 opit digitaalisesta asiakaspalvelusta

Hotellli Kämpin peilisali täyttyi jälleen ääriään myöten Sinisen Meteoriitin järjestämässä Digityö 2020 Lue lisää..

post_image

Bloggaus Valo Intranet menestyy kansainvälisessä vertailussa

Australialainen Chief Technology Solutions keräsi SharePoint intranet-ratkaisuiden listauksen, jossa myös meidän Valo Intranet Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +2 muutaMicrosoft, Sharepoint

post_image

Bloggaus Sisäinen some saa tiedon liikkumaan

Nykypäivän muuttuvassa maailmassa asiantuntijayritysten vaikein tehtävä on pitää hallussaan parhaat asiantuntijat, joihin Lue lisää..

post_image

Bloggaus Tule meille töihin - Sininen Meteoriitti

Teemme työtämme tinkimättömällä asenteella ja tunnemme intohimoa omaa työtämme kohtaan.Mielestämme Sinisessä Lue lisää..

Tagit: Viestintä

post_image

Bloggaus Episerverin ominaisuudet käyttöön

Episerver CMS sisältää useita hienoja ominaisuuksia, jotka kuitenkin tahtovat usein jäädä harmillisesti käyttämättä. Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Julkaisujärjestelmä CMS

post_image

Referenssi Eduskunnan digityötaitojen kehittäminen

Eduskunnan kansliassa työskentelee noin 440 virkamiestä. Kanslian kuusi toimintayksikköä huolehtivat täysistunto- ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Tietohallinto, Viestintä, +5 muutaMicrosoft, Julkishallinto, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus

post_image

Bloggaus Suomalainen Valo Intranet on nyt saatavilla 11 maassa

Sininen Meteoriitti on kehittänyt SharePoint-pohjaista Valo Intranet -ratkaisua vuodesta 2011 lähtien. Totesimme jo silloin, Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Käyttöliittymäsuunnittelu, +15 muutaMobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Webkehitys, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Valmistava teollisuus

post_image

Bloggaus SharePoint ja käyttöliittymäsuunnitteu

Siinä missä vuosikymmenen alussa moni asiakas halusi vain oman logonsa intranettiään koristamaan, on nykyaikainen Lue lisää..

post_image

Linkki Episerver CMS – Creating valuable digital experiences

Episerver yhdistää verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin auttaakseen yrityksiä tarjoamaan yksilöllisiä ..

Tagit: Julkaisujärjestelmä CMS

post_image

Bloggaus Mitä voimme oppia digin hyödyntämisestä softafirmoilta?

Digitalisaatio muuttaa jokaisen yrityksen tekemistä. Softayritykset kulkevat tämän kehityksen kärjessä, joten meidän Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä

post_image

Referenssi Savon Voima

Savon Voima aloitti verkkopalvelu-uudistuksen loppuvuonna 2014. ”Päätavoitteena oli ajanmukaistaa sivustoa niin, että sen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +3 muutaViestintä, Julkaisujärjestelmä CMS, EpiServer

post_image

Referenssi Lemminkäinen

Lemminkäisen sivustouudistus toi linjakkuutta rakenteeseen. Kansainvälisillä markkinoilla toimiva rakennuskonserni Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, +6 muutaViestintä, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, EpiServer

post_image

Bloggaus Microsoft nosti Sinisen Meteoriitin globaaliksi esimerkiksi uusien pilvikehitysmallien edelläkävijänä

Microsoft on julkaissut globaalin case-kuvauksen Sinisen Meteoriitin tavasta kehittää pilviratkaisuja. Valo-intranetimme on Lue lisää..

Tagit: Microsoft, Sosiaalinen intranet, Intranet, Office 365

post_image

Referenssi St1 kertaheitolla verkkolevyiltä pilveen

St1 otti kerralla aimo harppauksen uusiin työtapoihin, kun yritys rakensi ensimmäisen viestinnällisen intranettinsa pilveen. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Tietohallinto, Viestintä, +7 muutaMicrosoft, Raaka-aineet ja energia, Office 365, Yammer, pilvipalvelut, Intranet, Sosiaalinen intranet

post_image

Bloggaus Palkittu Valo Intranet valloittaa maailmaa

Kulunut vuosi on ollut meille meteoriittilaisille mieleenpainuva monella eri tapaa. Kesällä Torontossa Microsoftin Worldwide Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +3 muutaMicrosoft, Sharepoint, Valo intranet

post_image

Bloggaus Teams ajaa Slackin ohi

Myönnän, olen ohjelmistojen sekakäyttäjä. Käytän työkoneena MacBookkia ja ajan ristiin kaikkia mahdollisia ohjelmia joita Lue lisää..

Tagit: Viestintä, Microsoft

post_image

Bloggaus Digityökartoitus 2016

Julkaisimme vuoden 2016 tuloksia Digityökartoituksestamme. Aiheesta voi myös lukea osoitteesta Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä

post_image

Bloggaus Tehosta liiketoimintaasi Azurella

Haluaisitko tehostaa kankeita liiketoimintaprosesseja kustannustehokkaasti, käyttäen moderneja pilvipalveluita ja kehittää Lue lisää..

Tagit: Microsoft

post_image

Bloggaus SharePoint mobile app ja Gary Vee

Lyhyen ajan sisään on ollut kaksi, henkilökohtaisesti ja työni kannalta, erittäin merkittävää tilaisuutta, Microsoftin Lue lisää..

Tagit: Microsoft

post_image

Bloggaus Digitalisoituminen vaatii johtamista

Tällä viikolla julkaistu Digibarometri herätti kiivasta keskustelua. Olen samaa mieltä, että meillä on varmasti Lue lisää..

post_image

Bloggaus Valo Intranet maata kiertävällä radalla

Meidän Valo Intranet on jälleen saanut uusia jälleenmyyjiä ympäri maailmaa. Pelkästään Pohjoismaissa on tällä hetkellä Lue lisää..

post_image

Bloggaus VR Group voitti Vuoden Paras Intranet –kilpailun

Sininen Meteoriitti auttaa asiakkaitaan digitaalisten työtapojen kehittämisessä, liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa Lue lisää..

post_image

Bloggaus Microsoft AfterWork ja Global Dynamics Spring Release 2016

Microsoftin uuden asiakaspalvelun ja kenttätyön ratkaisun globaali julkaisutilaisuus7.6.2016 klo 18.30 - 20.30Microsoft talo, Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Microsoft

post_image

Referenssi Sekasin247 on hyvällä asialla

Joka viides suomalainen nuori kärsii jostain mielenterveyden häiriöstä, ja ne ovat tärkein nuorten toimintakykyä Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Graafinen suunnittelu, +5 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Webkehitys, Wordpress, Media, Toteutustyö

post_image

Referenssi Oriflame luottaa Valoon

Oriflame on valinnut Fujitsun kautta Valo Intranetin heidän globaaliksi intranetiksi. Valo Intranet toimii Oriflamen yli 7000 Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Microsoft, +2 muutaSharepoint, Valo intranet

post_image

Bloggaus Valo Fresh pitää intrasi aina tuoreena

Kuten aika monet ovatkin jo huomanneet, Microsoft tuo uusia päivityksiä Office 365:een pitkin tätäkin vuotta. Monet uusista Lue lisää..

Tagit: Microsoft, Sharepoint

post_image

Bloggaus SharePointin tiedostokirjastojen uusi ulkoasu

Office 365 First release -asiakkaat ovat saattaneet jo huomata SharePoint-kirjastoihinsa ilmestyneen uuden bannerin, ja Lue lisää..

post_image

Bloggaus Botit tulevat, oletko valmis?

Oli vuosi 2008, kun Sininen Meteoriitti toteutti Fonectalle Agentti 02 -palvelun. Kyseessä oli Suomen ensimmäinen Microsoft Lue lisää..

post_image

Bloggaus Intranet kuten Microsoft sen ajatteli

Suomalainen yritys teki intranetin Googlelle. Näin tuollaisen otsikon netissä ja uutisissakin siitä taisi olla. Jälleen Lue lisää..

post_image

Bloggaus Intranet Friday webinaari 1.4.2016

Intranet Friday on jokaisen kuukauden ensimmäinen perjantai ja silloin koostetaan kuukauden kiinnostavimmat teemat yhteen noin Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä

post_image

Bloggaus DT2020 videot nyt jaossa

Kiitämme kaikkia Digityö2020 osallistujia antoisasta päivästä. Aiheet herättivät hyvää keskustelua ja kommentointia. Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Microsoft

post_image

Bloggaus Asiakaskokemuksen johtaminen

Digitalisaatio muutti sitä, kuinka asiakkaasi ostavat. He etsivät itsenäisesti tietoa tuotteistasi ja palveluistasi verkossa. Lue lisää..

Tagit: Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +5 muutaMicrosoft, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Bloggaus Käytettävyystestaus Mobile First -ideologialla

Käytettävyystestaus auttaa selvittämään, miten todellisiin kohderyhmiin kuuluvat henkilöt käyttävät palvelua. Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotanto, Viestintä, +2 muutaGraafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu

post_image

Bloggaus Episerver Winter Release 16

Episerverin uusi jatkuvasti päivittyvä malli on nimeltään Episerver Digital Experience Cloud. Se pysyy ajan tasalla jatkuvien Lue lisää..

post_image

Linkki BYOD – korulauseesta käytäntöön

IT-päällikkönähän minä lupaan niin yrityksemme liiketoiminnalle kuin asiakkaillemme, että kaikki käytössämme olevat ..

post_image

Referenssi Haaga-Helia intranet

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Markkinointi, Projektinhallinta, +8 muutaViestintä, Käyttäjähallinta, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Microsoft, Koulutusala, Konsultointi, Toteutustyö

post_image

Referenssi Elenia Intranet

Elenia oli hieman erikoisessa tilanteessa: vuoden 2012 yrityskaupan myötä muuttui yrityksen nimi ja vanhan emoyhtiön intranet Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Viestintä, Sisällönhallinta, Webkehitys

post_image

Bloggaus Microsoft nostaa SharePointin takaisin parrasvaloihin

Microsoftin iso pomo Jeff Teper avasi Tukholmassa pidettävän European SharePoint Conference 2015 -tapahtuman täynnä tarmoa. Lue lisää..

Tagit: Viestintä, Microsoft

post_image

Referenssi Case Elenia: Läpinäkyvyys ja sosiaalisuus uuden intranetin keskiössä

Elenia oli hieman erikoisessa tilanteessa: vuoden 2012 yrityskaupan myötä muuttui yrityksen nimi ja vanhan emoyhtiön intranet Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Viestintä, HR, BI ja raportointi, +6 muutaMicrosoft, Raaka-aineet ja energia, Sosiaalinen intranet, Intranet, raportointi, Info-tv

post_image

Referenssi Lindström: verkkokauppa ja extranet

Lindströmin verkkokauppa ja extranet, eLindström, on yritysasiakkaiden keskeisin palvelu- ja tilauskanava.Työvaatteiden, Lue lisää..

Tagit: Microsoft, Markkinointi, Myynti, +4 muutaVerkkokaupparatkaisut, Asiakkuudenhallinta CRM, verkkokauppa, Extranet

post_image

Bloggaus Intranet-projektien muodonmuutos

Kaukana ovat ne ajat, jolloin uuden intranetin hankinta oli massiivista, pelottavaa ja aikaa vievää. Kahisevaa kaadettiin Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Microsoft, +2 muutaSharepoint, Valo intranet

post_image

Bloggaus Episerver Fall Release ’16

Episerver CMS on nyt saanut syksyisen päivitysversion esiteltyä ja tässä kirjoituksessa nostamme esille muutamia kiinnostavia Lue lisää..

Tagit: Julkaisujärjestelmä CMS, EpiServer

post_image

Bloggaus Valo Intranet - Ryskeellä maailmalle

Digitaalisten työtapojen tienraivaaja Sininen Meteoriitti hyppäsi kohti tuntematonta. Loikka suureen maailmaan kannatti. Kaikki Lue lisää..

post_image

Bloggaus Blue Meteorite Joins the Microsoft Enterprise Cloud Alliance

Blue Meteorite has joined the Enterprise Cloud Alliance, a strategic initiative that promotes best-in-class enterprise cloud Lue lisää..

Tagit: Microsoft

post_image

Bloggaus Valo Intranet on yksi maailman parhaista

Sinisen Meteoriitin Valo Intranet on valittu yhdeksi finalisteista European Sharepoint and O365 Awards -tapahtumassa. European Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Ohjelmistokehitys, Microsoft

post_image

Bloggaus Kyllä me suomalaiset pärjätään

Vuosittainen Digibarometri julkaistiin tänään. Selvityksen mukaan Suomella on maailman parhaat edellytykset hyötyä Lue lisää..

post_image

Referenssi Eväitä S-ryhmän digitaalisen työn kehittämiseen

S-ryhmä käsittää 20 itsenäistä alueellista osuuskauppaa ja näiden omistaman Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) Lue lisää..

post_image

Bloggaus Microsoft valitsi Sinisen Meteoriitin vuoden kumppaniksi

Vuosittainen vuoden kumppanin valinta on Microsoftin tärkeä globaali tapa palkita kaikkein parhaita Microsoft-pohjaisten Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Microsoft

post_image

Bloggaus Miksi HR rakastuu Nintexiin?

Kesälomien suunnittelu on ollut käynnissä jo pitkään. Prosessi jossa täytetään hakemuksia, kerrotaan omia toiveita, Lue lisää..

Tagit: HR, Viestintä

post_image

Bloggaus Valo Intranetin avulla intranet jopa viikossa

Kaukana ovat ne ajat kun intranet piti rakentaa täysin uudestaan muutaman vuoden välein. Nykyaikainen intranet mukautuu Lue lisää..

Tagit: Microsoft, Sharepoint, Valo intranet

post_image

Bloggaus Future of SharePoint – Eniten muuttuu kaikki

Microsoft piti suomalaisittain varsin kehnoon aikaan viime viikolla, juuri helatorstain ja pitkän viikonloppuvapaan Lue lisää..

Tagit: Microsoft, Sharepoint

post_image

Bloggaus Suutarin ja räätälin kengät

Viimeaikoina on ollut keskustelua IT-alalla siitä, että mikä on ns. räätälikoodin ja valmiiden teknologioiden erot ja Lue lisää..

post_image

Bloggaus Työelämän jousto lisää vastuuta

Työelämä ja tapa jolla suhtaudumme työhön on muuttumassa, vaikka sitä ihan jokainen ei haluakaan myöntää. Tiukoista Lue lisää..

post_image

Bloggaus Intranet vaikuttaa asiakaskokemukseen

Aijaa, en ollut kuullutkaan vielä tästä. Tuota lausetta kuulee aina välillä erinäisissä neukkareissa. Tiedonkulku onnistuu Lue lisää..

post_image

Bloggaus Palvelut syntyvät ulkopuolella

Palvelumuotoilu ja uusien palveluiden synnyttäminen on aika monen pöydällä juuri tällä hetkellä. Tässä muutama ajatus Lue lisää..

post_image

Bloggaus Pelisäännöt O365-välineiden käyttöön

Uuden intranetin käyttöönotto on aina oivallinen syy uudistaa luutuneita käytäntöjä viestinnän, tiedon tallettamisen ja Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Microsoft

post_image

Referenssi Kehitämme Forenomin markkinointiautomaatiota

Sininen Meteoriitti on aloittanut Forenomin kanssa markkinointiautomaation kehityshankkeen, jonka tavoitteena on ottaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Ohjelmistokehitys, +6 muutaWebkehitys, Microsoft, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Video Digityö2020 -seminaarit

Käymme alkuvuoden aikana neljässä osassa läpi työssä tapahtuvaa muutosta. Miten se vaikuttaa meidän jokaisen arkeen ja Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä

post_image

Referenssi Finanssialan Keskusliitto

Finanssialan Keskusliitto kokoaa suomalaisen finanssialan näkemyksiä yhteen ja ajaa jäsentensä etuja. He ovat tehokkain Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +5 muutaKäyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS

post_image

Bloggaus Asiakaskokemus ja työpäiväkokemus

Petteri Kilpinen kirjoitti 16.2.2016 blogitekstissään Suomessa tehdystä tutkimuksesta, jonka mukaan 25% vastaajista ajattelee, Lue lisää..

post_image

Bloggaus Hyvä asiakaskokemus tekee asiakkaista faneja

Asiakas ja kokemus yhdistettynä, voi synnyttää elinikäisiä faneja. Olen kysellyt varsinkin verkossa ihmisiltä, että mikä Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Microsoft

post_image

Linkki Vuoden paras intranet -kilpailu

Vuoden parhaan kotimaisen intranetin etsintä on käynnistynyt. Ehdota oma intrasi mukaan kilpailuun ja kerro raadille miksi ..

Tagit: Markkinointi, Viestintä

post_image

Bloggaus Toiset 5 väittämää myynnin murroksesta

Myynnin tärkein mittari on konversio kahdesta eri näkökulmasta. Kun esilämmitelty liidi saapuu pitkälti markkinoinnin Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti

post_image

Referenssi Restelin kaikkien yhteinen intranet

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys, jolla on Suomessa noin 240 ravintolaa, 45 hotellia ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Viestintä, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Käyttäjähallinta, +9 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Microsoft, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Toteutustyö, Intranet, Sharepoint

post_image

Referenssi Digitaalisuus tuo läpinäkyvyyttä ja reagointikykyä jätekuljetuksiin

Tavallinen tallaaja huomaa toimivan jätekuljetusten merkityksen vasta kun jokin menee pieleen. Lassila & Tikanojalle Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Mobiilikehitys, +4 muutaMicrosoft, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmisohjelmisto, Toiminnanohjaus

post_image

Referenssi Lemminkäinen: verkkosivut

Responsiivinen lemminkainen.com-sivusto, alustana EPiServer 7.

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Kiinteistöala, +2 muutaverkkosivu, EpiServer

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu