Teknologiakonsultointiyritys HiQ on nimittänyt Minna Lindholmin HiQ:n Suomen toimitusjohtajaksi vauhdittamaan yhtiön kasvua. Lindholmilla on alan tuntemusta sekä vankka kokemus kaupallisesta johtamisesta, kuvaa HiQ:n lehdistötiedote valinnan taustaa. Lindholm on toiminut aiemmin johtotehtävissä eri teknologiayrityksissä, viimeksi Googlella.

”HiQ kasvaa kansainvälisesti, ja Suomen markkinat ovat tässä avainasemassa. Minna Lindholmin vahvan kokemuksen myötä meillä on entistä paremmat mahdollisuudet hyödyntää kaikki Suomen markkinoiden potentiaali ja nousta johtavaksi IT- ja teknologiakonsultointikumppaniksi asiakkaille, jotka pyrkivät luomaan tulevaisuutta digitaalisten ratkaisujen avulla”, sanoo HiQ Internationalin toimitusjohtaja Samuel Skott.

Minna Lindholm on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja eMBA. Hän siirtyy HiQ:n palvelukseen Googlelta, jossa hän on työskennellyt neljä vuotta Google Cloud Global Salesissa. Google-kokemuksensa lisäksi Lindholm tuo mukanaan laajaa toimialatuntemusta. Hän on kasvattanut menestyksellä liiketoimintaa muun muassa Nordcloudissa, Fujitsussa, Nokiassa ja Tiedossa.

”On kunnia päästä mukaan tähän upeaan yritykseen ja johtamaan HiQ:n kasvua Suomessa. HiQ on täynnä lahjakkaita osaajia. Yhdessä työskentelemme sen eteen, että niin nykyiset kuin tulevatkin asiakkaamme saavat meiltä dataa, analytiikkaa ja generatiivista tekoälyä hyödyntäviä innovatiivisia ratkaisuja oman liiketoimintansa kasvattamiseen”, Minna Lindholm sanoo.

Minna Lindholm seuraa tehtävässään Janne Ahosta, joka on johtanut HiQ:ta Suomessa vuoden 2023 alusta lähtien.

Minna Lindholm aloittaa tehtävässään 27. kesäkuuta. Tehtävässään Minna Lindholm on myös osa HiQ Groupin johtoryhmää.

HiQ:n Ite wiki profiili