Teimme kartoituksen katsotuimmista it-konsultti- ja ohjelmistoyrityksistä Ite wikissä vuonna 2019. 

Lista sisältää kaikki käyttäjäyrityksemme it-konsulteista ja laitetarjoajista omaa ohjelmistotuotetta kehittäviin ja asiakkailleen digitaalisia palveluita muotoileviin yrityksiin. Tilasto on poimittu 12 kuukauden ajalta alkaen marraskuusta 2018.

Kaiken kaikkiaan Ite wiki toi Google Analyticsin mukaan jo yli 770.000 sivukatselua eri verkkosivuille, yritysprofiileille, -sisällöille ja hauille vuodessa. 

Sivukatseluista merkittävä osa tulee eri it-alan osaajayrityksille, joista asiakkaat hakevat tietoa pitkin ostoprosessia. 

Analytiikka seuraa myynti- ja hankintaprosesseja

Ite wikin analytiikka seuraa usein yritysten myyntiprosessia, eli analytiikka nousee sekä sitä mukaa kun asiakkaat hakevat tietoa markkinasta proaktiivisesti että seuraten ohjelmistoalan yritysten myyntiefortteja.

Satojen yritysten tarjontaan, referensseihin ja suosituksiin tutustutaan viikoittain, useiden jo vuoden jokaisena arkipäivänä.

Ohessa listaa 150 katsotuimmasta it-konsultti- ja ohjelmistoyrityksestä Ite wikissä vuonna 2019!

Katsotuimmat it-konsulttiyritykset vuonna 2019

Katsotuimman yrityksen titteliä pitää hallussaan Digia, jonka tilastoja nostaa muutama Accountor Enterprise -kaupan myötä profiiliin siirretty paljon luettu julkaisu. 

Toiseksi katsotuimmaksi it-konsulttiyritykseksi yltää Tieto, jolla on merkittävä määrä referenssejä ja suosituksia profiilissaan. 

Rekrytointi.com on alkanut hyödyntää Ite wikiä rekryilmoitustensa julkaisussa, ja kapuaa näiden myötä listan kolmannelle sijalle.

 

Ite wikin analytiikkaa 2019 

 • Ite wikin käyttäjämäärät ovat kasvaneet merkittävästi vuoden 2019 aikana. Alustalle laskeutuu vuodessa jo 328.000 käyttäjää, joista 245.000 Googlesta ja 50.000 suoraan.
 • Käyttäjät katselevat eri sivuja jo 778.000 kertaa 12 kuukauden jaksolla. Suuressa osassa yritysprofiileja vieraillaan joka viikko. Jos yritys on aktiivinen myyntityössä ja sillä on kattava profiili Ite wikissä, se vetää todennäköisesti vieraita arkisin päivittäin.
 • Liikenteen määrä Googlesta on kasvanut 95% vuoden takaisista lukemista.

  Ite wikin liikenteen kasvu vuoden 2018 lukemista vuoden 2019 lukemiin.

   

 • Ite wikiä käytetään nykyään niin paljon, että voimme taata profiileille ja sisällöille jatkuvan asiakasyritysten edustajien tuottaman liikenteen.
 • Asiakasyritykset hakevat analytiikan mukaan tietoa pitkin ostoprosessia ja profiileissa vieraillaan paljon esimerkiksi siinä vaiheessa, kun potentiaaliset tarjoajat on jo tavattu ja tarjoukset vastaanotettu. Asiakkaat haluavat tietoa riippumattomalta alustalta ja kattavalla Ite wiki-profiililla voi siis inbound-markkinoinnin lisäksi klousata kauppoja.

Ite wikin premium-toiminnot 2020

Premium-asiakkaat saavat käyttöönsä mm. seuraavat toiminnot: 

 • Kattava profiili sisältäen rajattomasti tarjontoja, maksimimäärän suosituksia, yhteyshenkilöt ja rekryilmoitusten julkaisun. 
 • Hakutulosten kärkisijat yrityshaussa, rajattomasti tarjontoja hakutuloksissa, SEO-linkit omille verkkosivuille, sekä kasvatettu näkyvyys Ite wikin muissa hauissa ja mainostauluissa.
 • Artikkelin toteutus tähän Ite wikin blogimediaan asiakkaan edustajaa haastattelemalla.
 • Automoitu twiitti Ite wikin profiilista, kun referenssejä tai bloggauksia julkaistaan.
 • Julkisten tarjouspyyntöjen sähköpostiheräte.
 • Analytiikkaraportointi.
 • Kattavalla Ite wiki profiililla voi edistää asiakkuuksien syntyä entistä paremmin vuonna 2020 – tarjoamme it-myynnille uniikkia lisäarvoa.

Lue myös