Turussa tapahtuu ensi viikolla!

Aiemmin Turku ICT Weekin nimellä tunnettu teemaviikko TechTurku Week 2020 tuo Turun tiedepuistoon 12 tapahtumaa, joissa käsitellään uusien teknologioiden mahdollisuuksia. Teemaviikko järjestetään 2-6. maaliskuuta.

Tapahtumat ovat yleisölle maksuttomia, mutta osa niistä vaatii ilmoittautumista. Tilaisuuksien aiheista löytyvät muun muassa tekoäly, avaruus, peliteollisuus ja diversiteetti työpaikoilla. ICT Showroom esittelee turkulaisten korkeakoulujen opiskelijaprojekteja.

Viikon päätöstapahtuman keynote-puheenvuoron pitää Tulevaisuuden lukujärjestys-kirjastaan tunnettu Perttu Pölönen, jota on luonnehdittu muun muassa kirjailijaksi, visionääriksi, innovaattoriksi, keksijäksi ja futuristiksi.

 

Perttu Pölönen alustaa viikon päätöstapahtuman

 

“Hän alustaa keynote -puheenvuorollaan paneelikeskustelun, jossa Turun ammattikorkeakoulun rehtorin Vesa Taatilan johdolla pohditaan Suomelta ja suomalaisilta globaalissa kilpailuasetelmassa tulevaisuudessa edellytettävää osaamista ja kyvykkyyttä”, tapahtuman markkinointijohtaja Minna Karhu kertoo.

Yhdeksättä kertaa toteutettava Tech Turku Week pyrkii tuomaan esiin Turun seudun korkeakouluista, yrityksistä ja tutkimusyhteisöistä löytyvää teknologia-alan osaamista. 

Yhdeksättä kertaa toteutettava teemaviikko pyrkii tuomaan esiin Turun seudun korkeakouluista, yrityksistä ja tutkimusyhteisöistä löytyvää teknologia-alan osaamista.

Turku Science Park Oy:n ohella ohjelmasta vastaavat Turun kaupunki, Turun ammattikorkeakoulu, Koneteknologiakeskus Turku Oy, Turun kauppakamari, Åbo Akademi ja Turun yliopisto.

TechTurku Week 2020 toivottaa tervetulleeksi mukaan inspiroitumaan uusimman teknologian ja siihen liittyvän liiketoiminnan mahdollisuuksista.

 

TechTurku Week 2020 verkkosivut

 

Linkkejä muihin artikkeleihin