Sosiaali- ja terveysalan järjestelmiä kehittävä Fastroi sai viime lauantaina Joensuun Yrittäjien 40-vuotisjuhlissa Vuoden Yrittäjä -palkinnon. Fastroin ratkaisuihin kuuluvat muun muassa yhdessä hoitotyön ammattilaisten kanssa suunniteltu HILKKA-toiminnanohjausjärjestelmä sekä lastensuojelun tarpeisiin kehitetty Nappula-työkalu.

“Fastroi on viime vuosina hakenut myös kansainvälistä myyntiä ja onnistunut laajenemaan Isoon-Britanniaan”

Valintaperusteissa Fastroin todetaan olevan joensuulaislähtöinen yritys, joka on määrätietoisesti kehittänyt omia tuotteitaan ja hakenut kasvua myös yritysostojen kautta. Joensuun Yrittäjien puheenjohtaja Joona Kotilainen perusteli valintaa myös Fastroin viime vuotisella laajentumisella Isoon-Britanniaan.

– Fastroi on viime vuosina hakenut myös kansainvälistä myyntiä ja onnistunut laajenemaan Isoon-Britanniaan, Kotilainen sanoi. 

 

Fastroin lisäksi Joensuun Yrittäjät palkitsi myös Joensuun Nahkavalmistemyynnin ja Foto Nerdsin.

 

Tunnustuksen vastaanotti Fastroin toimitusjohtaja Risto Jalovaara, joka oli palkinnosta mielissään. Kiitospuheessaan hän painotti, että menestys on monen eri tahon uurastuksen ansiota.

– Haluan kiittää yrityksemme henkilöstöä, pohjoiskarjalaisia hoivayrittäjiä sekä kolmannen sektorin organisaatioita jouhevasta yhteistyöstä. Onnistuminen edellyttää saumatonta yhteispeliä kaikkien osapuolten välillä, hän kiitteli.

 

Tiedote Fastroin verkkosivuilla

Fastroin Ite wiki -profiili