Koostimme tähän artikkeliin muutamia tärkeitä knoppeja Ite wikissä julkaisemisesta, että alustalla profiilia hallinnoivat yritykset saisivat parhaan mahdollisen hyödyn palvelusta.

Ite wikin käytön hallinta on tärkeää ohjelmistoalalla, sillä alusta tarjoaa toimialalle uniikin mahdollisuuden asiakkaiden tavoittamiseen.

It-alan markkinapaikalla jo yli 200.000 käyttäjää kesästä alkaen

Tapanamme on julkaista avoimesti alustamme analytiikkaa visualisoidaksemme sen vaikuttavuutta.

Google Analyticsin mukaan Ite wiki on saavuttanut kesästä lähtien (jolloin GA:n versio päivittyi) jo yli 172.000 käyttäjää orgaanisesti Googlesta.

Kaiken kaikkiaan käyttäjiä on kertynyt yli 200.000 heinäkuun alusta alkaen.

Ite wiki on saavuttanut jo yli 200.000 käyttäjää kesästä lähtien. Alustan merkittävin liikenteen lähden on orgaaninen liikenne Googlesta.

 

Alustalle on kertynyt alkuvuonna valtavasti referenssejä ja bloggauksia, ja eri sisältöjä luetaan tällä hetkellä yli 700.000 kertaa vuodessa.

Ite wikissä julkaistaan jatkuvasti tuoreita digitalisaatiokentän toteutuksia ja se kuvastaa näin myös liiketoimintaprosessien evoluutiota eri toimialoilla.

 

It- ja ohjelmistoyrityksille voikin antaa vedenpitävän markkinointivinkin: vie markkinointisisältösi Ite wikiin, niin alasta tietoa hakevat löytävät sen Googlesta.

Vinkkejä Ite wikin käyttöön – Referenssien ja suositusten julkaiseminen

Laadukkaat ja kattavat referenssikuvaukset ovat Ite wikin tärkeintä sisältöä, jotka kiinnostavat aina asiakkaita. Mitä enemmän yrityksellä on referenssejä ja suosituksia, sitä ylemmäs se nousee hakutuloksissa ja sitä uskottavammalta sen toiminta näyttää asiakkaille.

Referenssit kannattaa tagata aina kattavasti, mutta rehellisesti. Tagien avulla referenssi löytyy myös aihepiirin referenssihausta (esim. GIS-referenssit). Samalla myös osaamisalueiden painottumista kuvaavat pylväät kasvavat profiilissa.

Osaamisalueiden painottuminen kehittyy sitä mukaa, kun referenssejä tagaa. Kuvassa Kisko Labsin osaamisalueiden painottuminen.

 

Myös suositus kannattaa lisätä omaan kenttäänsä aina jos mahdollista. Näin myös asiakaskokemukset koostava osio täydentyy.

It- ja ohjelmistoyritysten tarjonnat – Yrityksen täytyy osata kertoa minkälaista osaamista tai palvelua se tarjoaa

Ite wikin premium-käyttäjien on tärkeää muistaa lisätä tarjonnan kuvaus jokaisesta osaamisalueesta, jota yritys tarjoaa. Tarjonnan kuvaus nousee yrityshaun hakutuloksiin kyseisellä osaamisalueella haettaessa (katso esim. webkehitys- ja ai-tarjonnat).

Asiakkaat eivät voi tietää yrityksen hallitsevan tiettyä osaamisaluetta, ellei se kerro siitä tarjonnan kuvauksella omilla verkkosivuillaan ja Ite wikissä.

Ite wikin ilmais- ja peruskäyttäjät voivat lisätä yhden tarjonnan kuvauksen, premiumkäyttäjät rajattomasti.

Ohessa Ite wikin käyttäjäyritysten tekoälytarjontojen kuvauksia.

Muut sisällöt

Ite wikin käyttäjien kannattaa hyödyntää mahdollisimman laajasti myös muita sisältötyyppejä.  Esimerkiksi Ite wikissä julkaistut bloggaukset keräävät valtavasti orgaanista liikennettä Googlesta.

Bloggausten julkaiseminen on vapaasti kaikkien profiilityyppien käytössä.

Premium-käyttäjillä profiiliin lisätyt asiantuntijat nousevat kaikkiin sisältöihinne mahdollistaen suoran yhteydenoton. Myös rekryilmoitukset kannattaa aina julkaista rekryhaussa – myös näille saamme usein kattavasti lukukertoja. Myös tapahtumien, koulutusten ja webinaarien julkaisu tapahtumasivulla sisältyy premium-profiilin käyttöön.

Ite wikin ikonin ja Trusted IT Partner -sertifikaatin käyttö verkkosivuillanne

  • Muistakaa, että teillä on mahdollisuus hyödyntää Ite wiki -profiiliin linkittävää ikonia tai linkkiä verkkosivuillanne.
  • Perus- ja premium-käyttäjät voivat hyödyntää myös Trusted IT Partner -sertifikaattia verkkosivuillaan.

Mukavaa kevään jatkoa kaikille Ite wikin käyttäjille, niin tilaaja-, kuin toimittajapuolellakin!